Lütfen yargılamadan yorum yapın 1 yıldır evliyim kocam benden 20 yaş büyük severek evlendiğimi düşünüyordum. Onun merhameti sıcaklığı hoşuma gitmişti kardeşi bekar benle aynı yaşta çekimine kapıldım bunu yazarken utanıyorum onunda bana karşı duyguları varmıs geçen akşam aniden beni öptü duygularını itiraf etti darmadağın oldum hiç iyi değilim saatlerce ağladım kocama ihanet ettiğim icin ama ona direnemiyorum beni kendine çekiyo onda farklı bişey var karşı koyamıyorum napmalıyım (soru trol değildir lütfen ciddiye alın)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğru olanı yap.. ya da boşan.. haramlar çekicidir.. şeytan dürter.. çok büyük günah.. olan için tövbe et gaflet anında olmuş. Onla yal iz kalma.. eşine sadık ol. Yaş bahane olamaz. Bir insan iyiyse sevilmeye layıktır.. ya da boşan eşine bu kötülüğü yapma..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenden 20 yaş büyük biriyle evlenmişsin bu birinci hata.
Evliliğin sağlam temmelerde değil bu senin seçimin bu ikinci Hata.
Daha baştan sağlam olmalı bu üçüncü hatan.
Darmadağın olman önemli değil kardeşine tepki göstermeyip onun seni öpmesine izin verdiğim için yine hatalısın.
Hala bu hatayı sürdürüyorsun hata yaptığını kabul edemeyişin çok büyük hata.
Benim tavsiyem boşan ve ortam değiştir. Yapabiliyorsan.
O aileden sana hayır gelmez artık.
Hayatını çabalayarak ve umutsuzluğa kapılmadan geçiririsen daha düzgün bir hayata adım atabilme olasılığın çok yükselir.00 Yorumla
+1 yılMeslek gereği insanları yargılamam ve anlama yolunu seçerim. Yaşadığınız durum çok kötü görünse de sizi buna iten nedenler muhakkak vardır. Bu noktada önemli olan gelecle ilgili düşünceniz hayalleriniz ve eşinizle mevcut ilişkiniz. Kendinizi bir çıkmazda hissediyorsanız imkanınız varsa psikolojik destek almanızı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılyapacak fazla bir şey yok. olan olmuş karşı gelemezsin. öyle gizli gizli devam edin. ne istiyorsanız yaşayın.
boşanıp evleneceksen uzak başka şehre gidin. orada evlenin. Yeni çevre yeni insanlar.
zamanı gelince size hak veren normal davranan aile fertleri ile, arkadaşlar ile görüşürsünüz.05 Yorumla- +1 yıl
soğu napim
- +1 yıl
hadi canım sen bi yoluna git
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
74Cevap
+1 yılayrıl kocandan. adam rahat etsın yarın bırgun baskasındanda etkılenır onunda cekımıne kapılırsın bu sekılde hayatın boyunca ordan oraya suruklenırsın. ayrıca kocanın kardesıde ayrı bır serefsızmıs bu kadar kraktersız bır adam senı sahıplenıcegınımı sanıyorsun ıstegını alıcak sonra yuzune bıle bakmıycak.
10 YorumlaKocandan ayrıldığını düşünelim. Bu kişiyle evlenebilecek misin? Tabii ki hayir. Başkası olsaydi kocandan boşan git onunla evlen derdim. Kesinlikle hemen uzaklas. O seni cinsel acıdan kullanır. Kendine eş diye almaz. Gerekirse kocandan boşan uzaklara git ama bu kişiyle beraber olma. Hele ki boşanmadan asla beraber olma sevgili olma bir seyler yasama. Kendine saygın varsa uzak dur. Duyulursa hem yuvandan olursun hem de itibarından.
13 Yorumla- +1 yıl
@Hocahanım duyulsa sadece itibarini mı kaybeder herkes makul düşünmez hele günümüzde çoğu erkek öfkesine yenik düşüyor ondan dedim
Kinamayalim da ne diyelim
Bacim kocani bosa kayninla evlen desem ne kaynin kabul eder nede onun ailesi
Sen en iyisi kocandan ayril git o evden
Yoksa ikisini iadre edeceksin gun gelecek ortaya cikacak sonra kocani kardes ve kari katili edeceksin00 Yorumla
+1 yılKinamayalim hatta gonuldur asktir diyelinde bu isin sonu nerye gidecek
Kaynanasini miken
Baldizini miken
Kayninin karisini miken
Yengesini miken
Gelinini miken
Gecende biri anlatiyor kardesimin karisi bana teklif etti kabul etmedim beni kimse reddedemez dedi esim annesine gitti ramazandi iftara cagirdilar gittim evde teksin sahura kal evde. kardesim kaldim gelin gece kocayla yatiyor koca banyoya o kayninin koynuna basliyor saksoya00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 20 yaş büyük kocan olmasının tuhaflığına mı, 20 yaş büyük kocanın kendisinden 20 yaş küçük kardeşinin olmasının tuhafığına mı, yoksa senin 20 yaş büyük birini sevdiğini sanmanın tuhaflığına mı şaşıralım?
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden senin etrafında hiç mi yok kendinden büyük biriyle evlenen bu o kadar tuhaf bişey mi bazen çok komik oluyosunuz kendisinden 20 yaş küçük kardesi neden olamasın doğaya aykırı bi durum mu bu imkansız bişey mi
Soran+1 yılOff yorum yapmak icin yorum yapıyosun bi boş yapma Muhterem nurla Müslüm Gürses'in arasında 30 yas vardı onlar birbirini çok seciyodu hadi bunada bisey bul
Soran+1 yılHehe
arkadaş hiç mi tv izlemiyorsun. Kadın cinayetleri olup duruyor. Biraz dikkatli davranışlarda bulunun. Vazgeçin bu yanlış yollardan, karşındaki insanın cinnet geçirebileceğini hiç mi akıl etmiyorsun. Nasıl bir cahillik anlamak güç.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek al ya da o çocuktan uzak dur yanlış aman diyim bişey yapma çünkü en ufak kırılma noktasında seni eleverebilir sen kötü olursun o hicbisey yapmamış gibi olur. Onun bulunduğu ortama girmemeye çalış uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur, evlendigin adama bunu yapma, belli ki kardesinin ki bir fantezi. Ne yapcan kocandan ayrilsa seni alacak mi yok. Kendini kapildim vs diye kullandirma
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten çapkın birisi her gece dışarda baska bi kadınla ama kapıldım kaldim işte
- +1 yıl
Yasak olan cezbediyor heycan veriyor. Yapma!
Soran+1 yılBen kendime söz geçiremiyorum
- +1 yıl
Gecireceksin cocuk degilsin ! Ha boyle olmasini istiyorsan ben bilmem. Umarim boyle bir iliskiye girmezsin.
Şimdi bir abi böyle şerefsiz aşağallık itoğluitt çükü kökünden kesilesi bir kardeşi yanında promosyon olarak ta seni vursa haklımıdır değilmidir diye düşünmüyor değilim
21 YorumlaNe sen aşıksın ne çocuk klasik durum yasak heyecan verir olayı heyecanı bitince pişman olursun biraz kendinizi tanımayı öğrenseniz başınıza bunlar gelmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Yargılamıyorum 20 yaş büyük bir adamda ne buldun acaba.. Çürümüştür lan bu fosil lan müzeye bağışta bulun kocanı 20 yaş büyük be abicim siz ne yaşıyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşa kadar hadi tamam ama 20 yaş nedir? Birde eşin 60 yaşına gelince sen 40 olacaksın ki en istekli oldğun çağlar başlayacak eşine iyi bakmazsan işte o zaman yandın! Şalvara ateş düşer.
00 Yorumla Kocan duyarsa bitirir ikinizide ayrılsan bile kardeşiyle evlensen yine olmaz rahat vermez size aklını başına al yol yakınken dön bu işten ikiniz içinde iyi olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok doğal herkes yargılasa da sen eşini merhameti ve sıcaklığı için sevdim diyorsun belli ki baba evinde yeterli ilgiyi görmemiş bir şekilde bazı şeylerden kurtulmak gibi görmüşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKicandan ayril kardesiyle yasa cunku ayni sehirde evlenemezsin tum akrabalarida karsilikli silersiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılAbisinin imkanlarında faydalanıyobu yasina kadar hic biseye sap olamamış abisi olmasa bi hiç ben gel gidelim desem arkasını dönüp gelemez korkak
- +1 yıl
Anlasildi sende 20 yas buyuk biriyle sucakligi iyiligi icin sevmemissin o imkanlar icin sevmissin galiba
Soran+1 yılHayır benik mesleğim var paraya imkana ihtiyacım yok ki ben sadece beni seven saygi gösteren sıcak bi yuva istedim
+1 yılVallahi ne yazsam bilemedim rezilsiniz kanka harbi diyorum dışarıda linç ederler bende gelir arada karambolden vurur kaçarım yani yanaginda 43 tekin kundura yazısı görürsen bilkı benim :D
00 Yorumla
+1 yıl20 yaş fark var, sen daha ergenlikten çıkmadan ne bu yaş farkı, çok olgunsun ya. Erkeksizlikten son çare yaşlı moruğu buldu, yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeksizlikten değil annem vefat etti o zamanlar hic kimsem yoktu o herkesten farklı yaklaştı bana merhametli yargısız onun yanında mutlu hissettim kendimi evlendim
Evlenmeseydin a. k baban yasindaki herifle ikisini birden idare edersin sen
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. burdan dram çıkar ama aşk hikayesi çıkmaz...
ne olursa olsun en çok zararı sen göreceksin...
keşke hiç olmadaydı...10 YorumlaAl işte vatandaşa ask-i memnu izlettire izlettire halki ne hale getirdiler Ne namus kaldı ne aile kavramı
12 YorumlaKocani bırak onunla evlen. Siz evliyken o da senin kızkardeşine aşık olur. Seni bırakıp onunla evlenir. Böyle bir su döngüsü akar gider.
10 Yorumla
+1 yıladama acıdım, hem eşinden hem de kardeşinden kazık yiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende çok üzgünüm bunları hakedecek biri değip
- +1 yıl
üzgün olsaydın böyle bir şey yapmazdın emin ol. Sevmiyorsan boşan, kimseye ihanet gibi bir saygısızlığı yapamazsınız. Ayrıca abisine ihanet edenin sevgisine de çok inanma, sadece cinsellik düşünüyordur.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı evde isen taşının evden ve bir araya gelmezdim bidaha
Abisinin helaline göz dikenden adam falan olmaz01 Yorumla
+1 yılKendinden 20 yaş büyük biriyle niye evlendin ki? Yaptığın şey yanlış ama yanlışının farkındasın. İlk olarak boşan sonra ne yapacağına karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılKaç kere dedim size yapamaycağınız şeyleri konuşup gevezelik yapmayın... haaa becerebiliyorsan ikisini de idare ede hayatın zevkine bak işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYargılamadan yorum yapmak mı? Hiç masuma yatıp mağdur edebiyatı yapma. Sizin gibi insanlar insanı delirtir , hayatının içine eder , dengesini bozar. Sen ayrı , kardeşi ayrı karaktersiz. Allah adamı sizden kurtarsın.
00 Yorumla
+1 yıl20 yaş. Elbet bir yerde aldatır derdik de erken olmuş ve kardeşine olacak kadar da adice. Boşan çabuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılOna duyduğunda aşk filan değil. Yanlış birşey yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe peki bu direnemiyorum ona karşı koyamıyorum böyle bi insan değildim hiç kimse boyle biseye cesaret edemezdi nasıbu hale geldim cok kızıyorum kendime
- +1 yıl
İstek arzu sadece. Biraz ilgi olunca aşk sanılır ama değil. Bir süre sonra biter. Onun yaptığına da şerefsizlik denir. Bugün kardeşinin karısına yapan yarın başkasını karısına yapar
+1 yılEe burdakilerden ne bekliyorsun sanki millet yapma diyince yapmayacak mısın?
10 Yorumla20 yaş mı yuhhh manyak mısın kızım baban yaşında neredeyse
10 Yorumla1 Erkek 4 tane kadın alabiliyorsa, 1 kadın neden 4 erkek alamasın. İmam nikahı yap.
00 Yorumla
+1 yılBunlar gerçek mi la gerçekse gözlerimi sabunlamaya gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi anladımda kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenmene ailen nasıl müsade etti?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Kınamayın beni diyorsaniz iyi yapmışsın otekinide yanına kuma al diyorum ozaman nediyeyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. püüü aldatmış kocasını bu yüzden evlenemicez millet
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
02 Yorumla- +1 yıl
@Japonella :D
Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Abiyi kardeş katili yaparsın. Sen ve kardeşi mezara abide cezaevine. Senaryo hoşuna gittiyse devam et 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacım gerçekten umutsuz bir vaka seninki ya kocani aldatcan ya da esinden ayrılıp o adamla Olcan Allah yardımcın olsun çok zor bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kardeşim utanilcak bişey yok ama karşi tarafi üzmemek namina eğer hislerinden eminsen ayrılmalısın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisiyle birlikte takıl işte ne güzel görüşmeniz de rahat olur. Biriyle duygularını zevklerini yasa biriyle huzuru felan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatını yaşa bence kocamdan ayrılma onunla da seks yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumda gönlün geniş olmalı zaten vajina genisliyecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Kocanın kardeşiyle birlikte ol kocana söyleme uzun yıllar böyle gider ama dikkat et hamile kalma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfen vazgeç ve uzak dur eğer bu gerçek ise.. İşin ucu seni b. klu bi cukara götürcek çünkü.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın şeytana uyma asla o vicdan azabıyla yaşayamazsın o mahluk la da arana mesafe köy dua et
00 YorumlaBu işin sonu ya psikolojik bozukluk ya 3. Sayfa haberleri benden söylemesi
10 YorumlaAynı fabrikadan çıkan 2 farklı model arabaya binmek gibi haa 😬
12 Yorumla
+1 yılSevmek haram değil. Ama istikbalin için uzak dur o çiyandan.
00 Yorumla
+1 yılYani değişik bişey ama bu sefer ayrılsan onunla olsan kardeşi ailesine karşı koyabilecek mi
00 Yorumla
+1 yılNeden kendinden 20 yaş büyük biriyle evlendin? Önce bunu Bi sor kendine
00 Yorumlakocandan ayrıl onunla evlen kahpe ol lütfen
211 YorumlaMidesizliklere doyum olmuyor lanet sitede
20 Yorumla
+1 yılArtık bu şakalara inanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılÖptü derken, ne taraftan
01 Yorumla
Soran+1 yılDudağımdan
Sen neyse de o nasıl kardeş kötüsünüz
10 YorumlaYok artık.. hadi seni geçtim kaybın şerefsizimis
10 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe ne yapacaksın git ver kurtul
18 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu soran gevşektir
- +1 yıl
Allah askına bak işine ironi yaptığımın farkına varamayacak kadar realistsin
- +1 yıl
Kim beğenmiş kim beğenmemiş umrumda değil
- +1 yıl
Dobrayım zaten hadi kardeşim lütfen
Bacanağa kayın da tam olsun 😕
10 Yorumla
+1 yılHayal gücün çok zayıf.
10 YorumlaAşkı memnu vakaları ve gizliler.
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem