Sizin kardeşiniz en yakın arkadaşınıza aşık olsa ne yapar ve ne hissedersiniz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla eğer kız kardeşim olsaydı eğer mutlu olurdum. Kız kardeşim ne olduğu belli olmayan bir adamı seveceğine herşeyini bildiğim can dostum dediğim arkadaşımı sevmesi daha iyidir en azından gözüm arkada kalmaz ama. Senin ki platonik birşey. O karşılık vermedikten sonra birşey olmaz. Belki de en yakın arkadaşının kardeşi olduğun için sana o gözle bakmıyordur...
23 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle mı bakmıyor mudur yani 😞
- +1 yıl
Konuşurken hep gözlerimin içine bakıyor , ne ifade etmek istiyor yani madem sevgilisi var
En İyi Cevaplar
sevgilisi olan birisine aşık olmak , insanın kendisine verebileceği en büyük zararlardandır. bence düşünmemelisin bile. o iş olmaz. bu durumu bu şekilde devam ettirecek olursan kendine olan saygını kaybedersin.
00 Yorumla
benimde en yakın arkadasım kız kardeşime aşık oldu önceleri bende çok tepki gösterdim fakat şimdi hersey yolunda iyikide fırsat vermişim diyorum kardeşimde mutlu arkadasımda mutlu inş sonları güzel olur. eğer seviyorsan ve onunda sevgisnden eminsen bir şekilde anlatsın abine ciddiyetinize inanırsa fırsat vercektir size
00 Yorumla
+1 yılkankam ablama aşıktı hiç sorun etmedim. ablam da ona aşık olsa pek sallamazdım herhalde
117 Yorumla- +1 yıl
Ben tam 7 yasından beri abimin arkadaşına hayranlık duyuyorum ve yaşım ilerledikçe bu sevgiye aşka dönüştü simdi ise onun haberi bile yok beni sallamıyor bile
- +1 yıl
abinle aran nasıl
- +1 yıl
Harika aramızda 1 yas var iyi anlaşıyoruz
- +1 yıl
bence abine söyle. ciddiyim bu konuda
- +1 yıl
Asla yani korkarım ben su ana kadar hiç kimseye birsey söylemedim
- +1 yıl
abin o senin herhangi biri değil
- +1 yıl
Nasıl söylicem peki o an ne tepki verir ne der bilmiyorum
- +1 yıl
ne diyebilir ki... en fazla bir donar kalır algılamaya çalışır
- +1 yıl
Ya onunla arkadaslığı keserse
- +1 yıl
yuh kızım ne alaka :D
- +1 yıl
Ya ne biliyim birde geçen gün pat diye karsıma çıktı naber dedi iyiyim abi dedim ya heyecandan çocuğa abi dedim 😭😭
- +1 yıl
olur öyle sakin ol :))) abin bişey demez bence
- +1 yıl
Yarın söylicem o zamn abime
- +1 yıl
bencede... neden anlattığını sorarsa da bilmeni istedim sadece dersin
- +1 yıl
ne olabilir ki en fazla... normal bir durum sonuçta
- +1 yıl
Napicam😫😩😭
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
30Cevap
Aslında bu Soruyunun Cevabını birtek Sen billebilirsin
16 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mi
- +1 yıl
Çocukla aram tam arkadaşlık seviyesi yani ne çok iyi ne çok kötü ama konuşurken gözlerimin içine bakıyor ve kuzeni en yakın arkadasım ya geçen gün evde benim konumu açmış annesi demiş çok iyi kız falan çok beğeniyorum falan demiş
- +1 yıl
Annesinin seni beğenmesi cok iyi bence :) ama 2 Senelik bir Sevgilisi var diyorsun Benden sana tavsiye eğer ayrılırlarsa kesin azda olsa üzülür onun moralini Yerine götürmeye calış ve daha cok Konuş onunla aranız pek iyi olsun böylece Seni daha iyi tanır ve yaklaşmalarınız olur ilerde sana karşı birsey hissederse ve sen bunun farkında olursan Abinin ağzını ara böyle durumlarda nasıl tepki verirdi fillan diye mesela senin Arkadaşında olmuş gibi anlat tepkisi iyi olursa az zaman grctikten sonra eğerki Sevgili fillan olursanız Beraber abine acık, acık herseyi anlatın :)
- +1 yıl
Sence ayrılmalarını beklemeli miyim yoksa simdi mesaj atsam cevap verir mi ya da beni yanlıs anlar mı
+1 yılCocuk gibi gorur sutlarlar seni ben sana diyim :D Ayrica abin ve kankasinin arasinin bozulmasi muhtemel
04 Yorumla- +1 yıl
Aramızda 4 ay ve kimi çocuk gibi görüyor ya
- +1 yıl
Onu da belirtseydin o zaman hemen cazgirlastin sende
- +1 yıl
Olumsuz cevap verince böyle oluyorum napıyım bir yerde umut var diye düşünüyorum hep ben 19 yasına geldim ve bana gelen her teklifi reddettim haberin var mı senin sırf bu çocuk yüzünden adım çıkmasında temiz kız desin diye
- +1 yıl
Insallah cocuk hasta oldugunu dusunmez
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
HArikasın dostum :D
Her ikisininde kafasini kirarim ayiptir lan boyle seyler hicmi ahlakiniz yok sizin bide kalkarlar buna medeniyet derler yaziklar olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun hiçbirşeyden haberi yok. Çocuğun sevgilisi var.
- +1 yıl
Guzel kardesim birde sevgilisi var diyosun bak bana gerici diyebilirsin ama gittigin yol yanlis bicogu olumlu bakmis ama inanki baslarina gelse boyle olumlu bakmazlar benim cevrem hep modern insan olmasina ragmen kanli bicakli olan arkadaslarim var hicte oyle olumlu bakanini gormedim ve cevremdekiler kaliteli insanlar ama boyle seylerde hepsi cildirir bu olaydan 5 kez oldu cevremde hepside kavgayla bitti benden soylemesi hayat senin hoscakal..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok mutlu olurdum. kardedime daha iyisini mi bulacm derdim.
30 Yorumla Arkadaş ortamlarında aşağı yukarı kızlar hakkında neler konuşulduğu malum. Ben olsam bunlar aklıma gelir ve kız kardesimle cıkmasına asla izin vermem kolay kolay da kimse vermez. ama kisiden kısıye degısebılır
00 YorumlaBöyle bir şey bizim komşunun basına gelmişti yıllar önce evlendiler ama
Kızın abisiyle kızın eşi (Abi'sinin kankası)
Hala konuşmuyorlar
Benimle kız kardeşim icin arkadaşlık etmissin diye bu ince bur konu dikkat edin00 YorumlaAşık olmak değil %80 i gelip geçici diye düşünürüm zuzu ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Peki neden küçüklüğümde bu yana hiç geçmedi ki geçmesi lazım 19 yasına geldim bir sürü ortama girdim ama yok
Abin arkadaşınla düşman olur, senide döver çocuğuna hiç göremezsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Ay sağol.
- +1 yıl
Başına gelsin o zman kardeşini nasıl döveceksin merak ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Valla bilemedimki şimdi yaşamak lazmda ailenin baştan 1. Sondan 1. Cocuguyum bilemem o duyguyu :)
014 Yorumla- +1 yıl
Mesela kardeşin olsam senin telefonum hep onun fotografları ile dolu 6 yasından beri hayranım senin en yakın arkadaşına ve sen benim telefonumu karıştırırken bir anda görüyorsun ne yaparsın?
- +1 yıl
Ben ne yapıcam 😞
- +1 yıl
Ikiside 95li
- +1 yıl
Iyide benim abim askere gitmicek ki 😭
- +1 yıl
Yok bedelli yapar büyük ihtimalle. Abi bak burada herkes olumsuz ıvır zıvır birşeyler saçmalıyor ama sonuç her ne olursa olsun ben vazgeçmicem abi ben onu seviyorum hemde deli gibi ondan baska kimseyi istemiyorum hem sevgilisi ile ciddi düşünmüyor annesi ablası falan beni seviyor kuzenleri beni seviyor belki bir ihtimal aklını çelebilirim belki kavuşurum he?
- +1 yıl
Eh be abicim 😟 kara sevda seninkisi. Sevdiği de varmış ayrıca bedelli yapamaz çünkü o sistem kalktı. Lâkin fazla ümit bağlama olurmu :) dunyanin sonu değil ya olmazsa olmaz. Bak ben askerde aldatldim ümidimi kesmedim :) sen böyle ol oluruna bırak. Herşey için çok erken abicim bunu bilesin. Biliyorum çocuk muamelesini sevmiyorsun hatta çocuk değilim diyeceksin lâkin 21 20 yaşına gelince anlicaksn demek istediğimi
- +1 yıl
Peki ya aşk? O nasıl gidicek nasıl köreltirim ona karşı gözlerimi o gelince nasıl kalbimi yavaşlatıcam ne hissederim o bana bakınca ne yapıcam abi ben ya 😞
- +1 yıl
En azından sevdiğim biri için yıpranıyım ya sonuçta iyi bir insan iyi bir ailesi var bence değer , tavsiyen için tesekkür ederim :)
abının en yakın ark olması aslında sana güven verıyordur bunun ıcın kendını suçlama karşılıklı mı o onemlı benım kız kardeşimin erkek ark benim güvenceğim biri olursa daha mı ıcımı rahatlatır belki...
18 Yorumla- +1 yıl
Karşılıksız onun haberi bile yok ben 6 yasında ona karsı hayranlık duymaya başladım ve su an 19 yaşındayım hala onu gözlüyorum. Onun sevgilisi var ve onun hiçbirşeyden haberi yok.
- +1 yıl
Olgun erkek dediğin çocukla aramızda 4 ay var ve ben takıntı yaptım sanırım
- +1 yıl
Unutursun unutmak için daha ne kadar beklicem peki 13 sene içinde niye unutamadım ben bu çocuğu deliricem
- +1 yıl
Ben kimsenin çıkmasını falan istemiyorum ki 😞
kardeşi geçtimde kankam kabul etme cesareti gösterbilirmi
11 Yorumla- +1 yıl
:DD
Sıkıntı olması muhtemel eğer abin çok rahat biri değilse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bır ınsansın abısının arkadasına asık olmus yha yuhh artıkk :P gel bana asık ol barı nerelersın
10 Yorumlaallahtan kız kardeşim yok düşünmek zorunda değilim kanka D:
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum yok ortada gidip abine anlatabilirsin
00 Yorumlaniyet ciddiyse, düzgün efendi bir birliktelikse yani niyet evlenmekse olabilir..
00 Yorumla
+1 yılHem seninle hem arkadaşıyla iletisimi eskisi gibi olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 Adet mezar kazdırıp :) 1 tanede silah alırdım, ha birde helva siparişi verirdim =)
06 Yorumla- +1 yıl
Bu ne demek simdi
Cevap sahibi+1 yılKatliaaaam :D :D
- +1 yıl
Nasıl bir duygusuz öküzsünüz acaba bey efendi ben burada aşk diyorum siz silah falan diyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılŞaka dioruz =)) ben size "Duygusal İnek" dedim mi hiç, şimdi diyorum ama =))
- +1 yıl
:Ddd
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gittmiş sanırım =))
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılfazla sorun etmezdim.
10 Yorumla Düşman başına Allah vermeye
00 YorumlaAbiyi arkadaşına düşürme sen unut en iyisi
00 Yorumla
+1 yılAbinin arkadaşıyla aranda kaç yaş var?
06 YorumlaSadece 4 ay
- +1 yıl
Çocuk iyi biriyse pek sorun çıkaracağını sanmıyorum. Abinle aran iyimi peki?
- +1 yıl
Çocuk çok iyi biri çocuğun teyzesinin kızı benim en yakın arkadasım abimle de aram iyi ama sorun şu çocuk manken gibi harika fiziği var kız arkadaşının da harika bir fiziği var bana bakmayabilir
- +1 yıl
Kız arkadaşı mı var? Sen naptın be kardeşim. Durum kötü :(
- +1 yıl
Hemde 2 senelik ya 😫
- +1 yıl
Unutmaya çalışcan başka çaren yok. Eğer sevgilisi olmasaydı belki olabilirdi ama 2 senelik sevgilisi var diyosun bence biraz imkansız aşk gibi.
abimin en yakın arkadaşı sevgilim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbinle arkadaşının arası bozulur büyük ihtimal.
08 Yorumla- +1 yıl
Kesin mi
- +1 yıl
%90
- +1 yıl
sizin işte olmaz.
- +1 yıl
Ya siz erkekler neden hep olumsuz cevap veriyorsunuz neden hep umutlarımı kırıyorsunuz ki gerçekler bu ise bile yazma Allah askına ya of.
- +1 yıl
Yapıcak birşey yok daha çok üzülürsün öbür türlü
- +1 yıl
Özür dilerim ama gerçekler bunlar en yakın arkadaşım kardeşimle olucak bende izliyicem onları
- +1 yıl
Ya belki ciddi düşünüyorlar
- +1 yıl
çok ciddiyse biraz bozulur sadece ama çok ciddiyse
Kalp bu ne yapacagı nere atacagı belli olmaz
010 Yorumla- +1 yıl
Yaani ne yapmam lazım
- +1 yıl
Aile biraz muhafazakar yani hiç erkek arkadasım olmadı bu yüzden sadece hayatımda ki tek erkek abimin en yakın arkadası oldu
- +1 yıl
Geçen gün pat diye karşıma çıktı ve ben ona abi dedim
- +1 yıl
Çocuğu yokladım şu an ki kız arkadası ile ciddi düşünmüyormuş
- +1 yıl
Dikkatini çekiyim? Ne yapıyım mesela
Çocuk iyi biriyse görmezden gelirim.
00 YorumlaAbime söylerdim hem aranız da iyiymiş
07 Yorumla- +1 yıl
Iyi de nasıl söylerim en yakın arkadası
- +1 yıl
Ama çocuk aile dostumuz hem kuzeni ile sınıf arkadasıyım çocuğun birde sevgilisi var ya
- +1 yıl
Sence bu ne demek yani 6 yaşında tanıştım su an 19 yaşındayım ve ondan baska erkeği istemiyorum ben
- +1 yıl
Abime dersem mesela ya çocuğu tamamen bizden uzaklaştırırsa ya bir hda bize gelmezse
+1 yılBir zamanlar bende aşıktım:/
00 Yorumla
+1 yılNolUcak oda insan yani nihayetinde...
00 Yorumladürüst olsalar sorun etmem
00 YorumlaBirşey demezdim herhalde.
00 YorumlaKardsimin agzini burnunu indrirdim
00 Yorumla
+1 yılo o o o senin iş biraz karışık ama çözülür
00 Yorumladoverdim 😁
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemedim
00 YorumlaBiley yapmaazdım.
00 Yorumla
+1 yılÖldürürüm
04 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Arkadaşim deyip guvendigin insana eniste demek bizi bozar
- +1 yıl
Ya hazmetmek zor bu tip durumlari. Ama hic konusmadan gizlisi saklisi olmadan arkadasim gelse dese kiz kardesini seviyorum diye o zaman tamam. Ama arkamdan is cevrilirse gizli sakli bulusmalar olursa affetmem
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası