Abimin arkadaşına aşık oldum?

ben abimin arkadaşından ( çokta yakın değiller merhaba merhaba) yaklaşık 4 yıldır hoşlanıyordum. Yanına gidip onunla konuşmak ona onu sevdiğimi söylemeyi çok istedim. ama eğer konuşursam sen İsmail'in kardeşisin olmaz derdi bende onu böyle Ekim aylarında özel numaradan aramaya başladım hem beni tanısın istedim hemde bende onu tanıyayım istedim yaklaşık 2 ay özelden konuştuk. İlk ay makara dalga geçiyorduk zaman geçsin diye konuşuyorduk benim kim olduğumu soruyordu söylemiyordum sonra Kasım ayında hislerimi söyledim ama ismimi vermedim o da benimle beni tanımadığı halde flört etmeye başladı saat 10 dan sabah 4-5 e kadar konuşmaya başladık işte benimle gelecek hayalleri vardı bana işyerini anlatıyordu hoşlandığı kızın onu sevmediğinden bahsediyordu hiç bi kızla sohbet bile etmediğini elini bile tutmadığını söyledi yeri geliyordu evlenmem yanlız yaşayacağım diyordu yeri geliyordu sesi güzel birileriyle belki olur derdi telefonda sesime aşık olduğunu söylerdi ya beni kednine aşık edip bırakırsan derdi hep böyle oldu bir ay boyunca sonra bende artık kim olduğumu söyledim ben Fatmanurum dedim o da olmaz dünya ahiret kardeşimsin dedi abimin bildiğini olursa da onunla olsun dediği birisi olduğunu söyledim o da abin beni kardeşi ile bi ilişkim olmasını isteyecek kadar çok seviyor bende abini kız kardeşi ile bi ilişki yapmayacak kadar çok seviyorum dedi arada yazarsın arayabilirsin hatta istersen kek falan yaparsın abinle oturur yeriz iki aya bu çocuk kimmiş ya dersin zaten arkadaş olabiliriz dedi sonra ben istemedim sana karşı duygularım varken nasıl arkadaş olacağım zamana ihtiyacın varsa beklerim dedim o zaman olmaz sen beni bekleme ben bi ilişki yapacak olursam seni bulurum dedi ama ben evlenmeyi düşünmüyorum yanlız yaşayacağım dedi bende tamam dedim kapattım telefonu WP den yazdım numaram onda bulunsun diye canın sıkılırsa yazarsın dedim o da benim hayatta hiç canım sıkılmadı derdim olursa içimde yaşar bitiririm dedi bende bı ihtimal sadece dedim numaranı siliyorum +
Abimin arkadaşına aşık oldum?