Arkadaşımın nişanlısı, arkadaşımı aldatıyordu arkadaşım a söyledim ama bana inanmadı yardım?

Merhaba, çok yakın bir arkadaşım var nişanlı bir adam ile her neyse o adam instagram da diğer bir arkadaşıma yazmış Sibel e.. Sibel bu Arada nişanlı arkadaşımla arkadaş değiller birbirilerini tanımıyorlar. İşte o adam sahte hesapla mesaj atmış Sibel e ve kendi fotoğraflarını kullanmış ama ad soy ad kendine ait değil.. Sibel e senşnle evlenmek isterim tek mi yaşıyorsun diye Mesajlar atmış.. bunu tesadüfen öğrendim işte Sibel ile görüntülü felan konuşmuşlar ve diğer kızlara da yazıyormuş onlarla uygunsuz muhabbetler felan yapıyormuş sahte hesapla. ben nişanlı arkadaşıma fake bir hesaptan yazdım Sibel ile sahte hesabın ss ini attık her şeyi yazdık hatta o adamın fake hesaptan bize attığı saniyelik foto yu bile ona attık. bu nişanlımın fotoğraflar ını kullanan bir fake sayfa dedi inanmadı. ve hesap hala açık hala birilerine yazıyor. arkadşım olarak zoruma gidiyor siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bir şey yapsak mı?
Arkadaşımın nişanlısı, arkadaşımı aldatıyordu arkadaşım a söyledim ama bana inanmadı yardım?