Arkadasim sevgilim beni aldattigini söylüyor ama kizi çok iyi tanimiyorum yalan söylüyor olabilir mi? "Öpüşmeye kadar " falan demis ama sevgilim cafe'de toplum içinde sarmaş dolaş olacak öpüşecek bir tip de değil yani. Sizce yalan mi?
Yalan olabilirde olmayabilirde bu arkadasınızı nekadar tanıyorsunuz ve demissiniz ki iyi tanıyorum yani size göre yalan söyler mi? neden böyle bir yalan söyleme gereği duysun? ilk olarak bunları değerlendirip sonra ise arastırmaya koyulun mesela bu kisi sevgilinizi gördüğünü söylüyor ancak yalan söylemesi için bir neden var mı? neden yalan söylesin? dediğim gibi ilk olarak bunu kendinizde değerlendirin sonrasında ise birkaç gözlem yapın sevgilinize falan birsey söylemeden eğer bu kisininde yalan söylediği ortaya çıkarsa ozaman bu arkadasınızla iletisimi kesersiniz. diğer bir seçenek olarakta direkt sevgilinize bunları gösterebilirseniz eğer derse öyle birsey olmadı arkadasım falan falan diye demek oluyor ki bu bulusmuslar ve bu arkadasınızın doğru söyleme ihtimali yüksek olur sevginiz bulustuğunu söylüyorsa ki bunlarıda yasama ihtimali var ozaman ve sadece bulustuk falan der dediğim gibi gözlemle karara varır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kizi çok iyi tanimiyorum dedim, o yuzden anlayamiyorum bir turlu. Sevgilim çekingen biridir toplum içinde öpüşecek biri de değil. Kiz belki kıskançtır, sevgilimde gözü vardır ben pek anlamam bu tarz şeyleri
Simdi size yalan söyleme gereği duyduysa ve yalanı ortaya çıkacak kadar risk aldıysa ozaman suçlanacak bunu neden göze alsın? diğer seçenek olarak kıskanmıstır evet yani dediğim gibi yapmanız gereken seyleri söyledim, sevgilinize güveniyorsanız ki güveninizin kırılmasını bırakın aldatılmak istemessiniz asla belkide sevgilinize sorun arkadasınla falan görüstün mü kafede falan diye?
Belki de. Arkadaşın nasıl birisi ona göre sözüne inan yavaştan çocuğun hareketlerini sorgula. Eğer aldatıyorsa buna devam edicektir. Salağa yatarak suç üstü yakalayana kadar gerçek olup olmadığını bilemezsin. Belki yalan söylüyordur. Belki söylemiyordur
kızın konuşması yapmacık geldi bana, o sebeple hemen inanmayıp sorgula, sevgilinin ustunde ne varmış vs gibi. sonra sevgilinle konus neler yaptığını öğren. hic olmadı ikisini yuzlestir