bacak kadar kuzenimin bile kriterleri yakışıklı, boylu ve zengin..😃
hep sakar ve fakir kız, zengin ve yakışıklı erkek senaryoları yüzünden bunlar sjjdf

Dürüst olmak gerekirse lüks bir hayat yaşamak herkesin hakkı, son model arabalara binmek, Sarayları Arındıracak bir Evde Yaşamak Rahat Etmek Varken
Fakir birisiyle yaşayıp, aynı konforu, rahatlığı fakir birisinde bulamamak sonra kavgalar tartışmalar üzüntüler yani bir insanın yok yere Kalbini Kırmaktansa Konforlu bir hayat yaşamak daha doğru geliyor bana Şöyle bir şey de var tabi bir çok dizilerde zengin erkek , zengin kadınlara yer varılıyor ama zenginler aynı hayatı birebir yaşamıyor ama Zenginde olsak Fakirde Olsak Hepimizin bir kalbi var Boş Yere Kalp Kırmak Lüzumsuz ha bir de maddiyattan dolayı zengin koca ya da zengin karı isteyenler var artık yokluk , sefalet , acı çekmekten kurtulup hayatını mutlu , mesut yaşamak isteyenler bu yüzden kimi insan maddiyattan zenginliğe bakıyor kimi insansa manevi açıdan bana soracak olursan bende zengin koca istiyorum ama hem maddi açıdan hem de manevi açıdan kocama iyi gelmek istiyorum parada pulda fazla gözüm yok zaten eşyaya anlam yüklemek gereksiz çünkü bi gün hiçbirşeyin kalmaz ama seni anlayacak biri kaldıysa yanında işte en büyük zenginlik budur 👍
ilk üç beş kıstasında para bulunan kadın erkeğe zulmdür.. çünkü para karşılığında eder birşeyi olduğunu sanmak onu zavallı eder.. sandığı kadar değerli birşeyi yoktur aslında! en güvendiği şey oysa hep yalınayak kalmayada mahkumdur çünkü parayı kullanmayı kazanmayı bilen kişi ona kadını gibi değil malı gibi davranır!
Merhabalar,
Maddi ve manevi olarak zayıf kaldıkları için böyle tip istekleri oluyorlar ama zamanla tabi bu istekleri kayboluyor çünkü ortada sevgi yok paranın da sonu olduğu için hevesleri kırılmış oluyor
Aslında bi yandanda haklılar rahat bir yaşam için ve çocuklarının geleceği için, ben kadın olsam bende evlenmem hayatında hiçbir şey başaramamış bir erkekle.
Cevap
62Cevap
Nasıl yetiştirirseniz, eğitim sisteminiz nasılsa, nasıl bir aile yapısına sahipseniz, çevrenizin etkileri ile de bunlar evleneceğiniz adamı bulmanıza yardımcı olur. Diziler filmler değil ki bundan 30-40 yıl önceki filmlerde böyleydi. Bugün o filmlerin o arabeskliğin acısını çeken bir ülke var, emin olun ki var, bugünde dediğiniz şey revaçta, pembe mavi gelinler, bir ponçiklik bir göz sokma var. Bunlar çok avam geliyor bana. Neyse bunların acısı da gelecekte çekilecektir. Yalnız bir parantez açmak isterim ; kadın güç seviyor çünkü doğasında var, haşin ve erkek seviyor.
Kadınlar mantıklı adımlar atıp yazı ve turanın iki tarafı da onların olsun istiyorlar. Çünkü çok zaman bir erkek hem yakışıklı hem zengin olamıyor kendimden biliyorum :)
Zengin olur yakışıklı olmazsa estetik ile halleder ve yakışıklı bir kocaya sahip olur, her kese göre kadın koasından daha güzeldir ve parası olmasa bu kadını alamazdı dedin. Vitrinlerde odunların arasında eşyalar sergilenerek onların daha güzel görünmesi sağlanır. Kadına bu oranlı fazla güzellik havası bile kazançtır. Hiç bir dediğimiz olmadı ise kocasının parasını yer ve keyfine bakar. Hayat zaten asılda yaşamdan keyif almak değilmi?
Artık erkeklerde bu arayışın içinde. Çalışmayan kadın almıyorlar mesela... fazla maaş alanlar onları daha çok cezbediyor..
Güç paranın olmuş bu devirde..
Kadında erkekte manevi değerleri unutmuş artık..
E bizim gibilere de bekar kalmak düşer bu durumda🙄
Her ne kadar medeniyetin geldiğini iddia etsekte yüz yıllar önce ki seçim kriterlerimiz halen geçerliliğini koruyor. Erkek doğuma ve emzirmeye daha çok müsait olan ve güzel kadın seçerken, kadın ise kendisine ve çocuklarına bakabilecek statüde/ maddiyatta olan erkeği seçiyor. Sırf kalbi güzel diye sefil bir hayat sürmeyi seçmediği için suçlanamaz. Fakat burda önemli bir detay var; her iki taraf için de güzellik ve para tek amaç olmamalı. Aksi taktirde ilişki sağlam olmayan temellere dayanmış olur.
sahsi fikrim toplumun cogu gorsel oldugu içindir. Gorsel toplum gordugunun taklid eder.
Bını gördüğüm örnekleri isimsizleştirerek açıklarsam.
Tv'de gördüğü karakteri kendine rol model olarak seçer. Bu sebeple iphone, sigara moda ise kendisi yemez içmez varsa çocukları ya da bakmakla yükümlü aile büyüklerinin yemek yemesini bile düşünmez önce iphone, sigara alır. Sonra ne yapayım para yetişmiyor der. düşünmeyen insan tipi en sinir olduğum.
kadinlar zengin değilde ortalamanin üstünde evin geçimini yapacak kadar maddiyati olan ve karakteri sağlam erkeği secseler ve kendileride calissalar eve katki sağlamayi düşünseler daha rahat ederler. ekonomik özgürlüğü olup bi adama köle olmaz bağimlinolmaz hem. senden çok çok zengin erkekle baş etmek kolay değil çünkü çoğunlugu şimarik oluyor kadinlari hep kullanip atarlar aldatirlar.. zaten zengin erkek neden bir kadinla ömrünü gecirsinki istedigi kadini parayla elde edebiliyorken? bircok kadin elinden gecmistir.. zengin koca bekleyen evde g. t büyüten vasifsiz fakir bi kezbana neden ömür boyunca hapsolsun.. biraz mantikli düşünmek lazim.. ha bak kadinlar hiç maddiyata bakmasin demiyorum hayat zor sadece aç açikta birakmayacak sağlam işi evin ihtiyacini giderebilcek geliri olan erkeği tercih etsinler tabiki... aci ve gercek ama maddiyat hiç olmazsa yine huzur olmaz. malesef.. ama karaktere baksinlar önce
Genel olarak kültürümüzde kadınlara çalışmak degil evhanımı olmak öğretiliyor, bubdurumda kim fakir biriyle evlenip rezil olmak ister? Yetiştirilme tarzımız yanlış, medya yanlışı gösteriyor, yani insanlardan doğruyu beklemeyin çoğu insan bu yanlışlıklar silsilesinin farkında bile değil.
Zengin erkekle evlenme ve mutlu- sadık- bir evlilik sürme hayali olanlar sadece okumayı, çalışmayı, kendi ayakları üzerinde durmayı hayal edemeyen kesim.
Kendimi genellemeye dahil etmiyorum. Zengin eş peşinden koşmak yerine kendi çabamla bir yerlere gelme peşindeyim şu an.
Eş ne kadar zengin olursa olsun kadın çalışmadığı zaman bir toka alacağı zaman bile eşinden para talep etmek zorunda. Elbette eşler arasında paranın lafı olmaz fakat her erkek eli açık değil ne yazık ki.
banglades.. Turkiye.. tacikistan.. birlesik arap emirlikleri.. yemen.. umman vs gibi ulkelerde kendi emek beceri ve zekasiyla kazanilmis statu elde edememis kadinlarin oldugu isgucune sadece %30nun katildigi. orgutsuz ve vasifsiz lumpen toplumlarda gayet mantik rasyonel bir secim... suncku hayatta kalacak onlari gelecege tasiyacak hicbir baska umutlari ve secenekleri yok...
Bir ben zeki erkek arıyorum o zaman, ondan yalnızım.
Zeki mi akıllı mı? Hangisi?
Para herşeydir diyen insan, para için herşeyi yapabilen kişidir. Günümüzün kriterleri belli , kapatalist sistemde kendisini köle yapmış , gücü para veya makam ile ölçen insancıklar çoğaldı artık 🤏🤏🤔🤔😐😐😅😅
Sanıyorlar ki rahat yaşam, sürekli alışveriş vs.. Oysa herşeyin bedelinin olduğunu unutuyorlar..
Bazen şiddete maruz kalıyorlar bazen aldatılıyorlar buna da ses çıkaramıyorlar..
#Vesselam
Eskiden kadin rekolte fiyati “davul dengi dengine”prensibiyle kamu tarafindan belirlenen bir meta iken, bugun parakende olarak kendi kendine serbest piyasada dolasiyor. Dogal olarak piyasada buyuk bir balon var. 😂
Kesinlikle 2 nedeni var konu daracağı aynı olan birbirnin aynı zengin erkek fakir kız olmasa bile kadının her şeyde erkeğe mahçup olduğunu gösteren dizilerimiz 2. ise çok basit her şey para.
Herkes kolay yoldan parayı bulma peşinde, ama kimse adam gibi yaşamak istemiyor. Şu bir gerçek bedava peynir fare kapanında olur.
Doğru ama😊
Çalışmamak tüm gün AVM lerde gezip para harcamak için görmüyor musunz TV lerde olan sözde aşk dizilerine özeniyor çoğu
Boş işi olmayan kadınları trafiğe çıkartmak doğru değil hhepsi kazaya meyillidir.
akıllarını kullansalar zengin erkekten uzak dururlar
Kadın yoklukta adam varlıkta belli olur derler 😂😂🤷♀️
Kadınlar neler diyor bakalım ben kadın olsam bende zengin isterdim galiba parasız pulsuz napcan bu abla yi dinleyin
Abla haklı. tebrikler :)
Zengin biri de olsan, hiçbir zaman kendini zengin olarak göstermeyeceksin… Bunu hiçbir zaman unutma!!!
Yoksa etrafında gezen insan çok olur..
Böyle mal oldukları sürece Bi beni umursamıyor beni aldatıyor beni kullanılmış bi mendil gibi kenara atıyor diye çok ağlarlar Zenginin felsefesi eğlen çak geç Ne işi var fakir kızla adam mal mi
En nefret ettigim dizi tipi fakir kiz zengin erkek her dizide oluyor bide cookk efendi temiz gosteriyorlar kiziya hele zengin erkek iyilik melegi cok sacma
Neden çoğul konuşup benide içine alıyorsun parası var diye aldatılmak istemiyorum ben zengin erkeğin gözü dışarda olur 😂🤦♀️🤦♀️
Çünkü kadın erkekte güç ister güç arar. Avcı toplayıcı olmadığımıza göre günümüzde tercih sebebi Maddi güçtür.
Kim sıkıntı cekmek ister ki? Bırde böyle öğretiliyor cocukluktan.
seçim meselesi bu
kimi kadın kariyer peşinde koşarken evlenmez
kimisi kariyeri sallar hazır paraya konmak için zengin avlamaya çalışır
Bmv ye binmek lüx evde yaşamak bir tane köpeği olması ismi cimşit bildiğin lüx yaşamak için koşuyorlar...
Bütün kadınlar için değil , refahı görmeyenlerin genelde tercihi Ye ta.. ağı yat aşağı sanıyorlar. onunda bir bedeli oluyor.
Bu durum şöyle açıklanabilir kadınlar cüzdana bakıyor nerden anlıyoruz BMW anahtarı cüzdan ıphone cafe de böyle piyasa şu an
İsteyen istediği yere koşsun. Biz gerçekleri biliyor ve ona göre yaşıyoruz.
Unutulmadın ki tavuğun dönüp dolaşıp geleceği yer darı ambarıdır:)
Tilki desen daha iyi bir benzetme olurdu. Bence tavuk kadar masum değiller.😄
Tavuğun ataları dinazorgillerdir, onlar da pek masum değil :)
Erkekler neden güzel kadın peşinde koşarsa o yüzden
Kadınların çoğusu zengin koca muhabbeti açıldığında kontra atağa geçip karşı cevap olarak sizde güzel kadın arıyorsunuz diyor ama bu tezin karşılığı sizde güzel kadın arıyorsunuz değildir!
Nitekim biz güzel kadın arıyorsak siz de yakışıklı adam arıyorsunuz yani karşılıklı bir durum söz konusu. Müttesebat derler buna hukuk dilinde 😃
Çok şey istiyorsun 😂
Kimi koşar kime bir adamın yüreğini sever herkes bir değil
Öyle gördük çünkü bir prensin olmadığını öğrendiğim gün öleceğim tarihi öğrendiğim gündü
.
Birey bile olamamış insanların seçim farklı mı olur,
Bu gayet normal.
.
Parası var, dayak ekstrası sonra biz niye aynıyız 🤷
Bunları yapanlar bide feminist olunca komik oluyor biz aptal değiliz neyin ne olduğunu anlıyoruz kimse parası için gelen birisini istemiyor ve bizde karşılık bekliyoruz
Kızlar zengin koca ister ama zengin olan erkek evlenmez, o yüzden beklemesinler
Eskiden zengin çocuk fakir kız filmleri modaydı şimdi dizileri görmüyor musun hayal işte
Şimdi burda tek erkekler para peşinde değil sadece kadınlar kızlar para peşinde öyle mi? Zengin olduğum için kaç erkek peşimde haberiniz var mı?
tebrik edelim madem
Kadınlar (hepsi değil) zengin erkek ister ama sadece kadınlar mı bu arayış içinde sizce? Erkekler de çalışan kadın ve geliri iyi kadın istiyor bu devirde. Kimse sevgiye bakmıyor artık...
Valla bende olsam zenginn erkek peşinde olurum :D
ben de merak ediyorum neden?
azıcık da gönlü zengin olana değer verseniz :)
Gönlü zengin olaninda gözü disarda
@Haylazzponçik herkesin öyle olduğuna emin misin peki? :)
Herkes diyemem tabiki yuzde 95
@Haylazzponçik sevindim :)
demek ki % 5 'lik dilimde kalıyorum. :)
en azından yalnız olmanın bir bahanesi var :)
Devir kolay paraya konma devri. Artık duygular davranışlar pek bi şey ifade etmiyor. Maddiyat maneviyatı sömürüyor.
zengin ve yakışıklı erkekler böyle erkek isteyenleri neden seçsin? talep fazla iken? ?
mutluluğu araçlar değil amaçlar getirir onlar gibisinin anlayamadığı bu
Büyük konuşma orası hiç belli olmaz
@Duygusuz_Biri12 belirttiğim perspektik'te ne büyük konuşma gördünüz?
Zengin ve yakışıklı erkekler böyle erkek isteyenleri neden seçsin demissin ya?
@Duygusuz_Biri12 evet dedim zaten gerçeği böyle :) talep çok diyorum. Ucuz malın alıcısı çok olur büyük konuşmayin..
Haklısın
@Duygusuz_Biri12 haklıyım tabii :D daha mı haksız olayım :)) Literatür bunu söylüyor yani
Hayatlarını kurtarmak için tabi
Daha bir hayat yattığın yerden hayatını yaşa kim istemez demi bu yüzden.
Kolay
Koşmuyorum. Ben seversem onu severim parasını değil. Fakirde olsa iyi kalpli olsun yeter.
Zengin erkekle daha çok şey yapabileceklerini düşünüyorlar gezip tozmak vs. ah ah nerde kaldı fakir ama onurlu aşklar..
Cunku artik zengin olmak istiyorummistiyorummm😂😛😛
Hayatlarını mutlu yaşamak içindir başka ne için olabilirler
Ben aramıyorum diğerlerini bilemem
Böyle sacma salak diziler yuzunden
Ben koşmuyorum köpek koşsun onların peşinden.
Bunlar hem dizilerin ozentiliginden kaynakli
Zengin erkek nah evlenir
Evlenir neden evlenmesin?
Evliyken de bakar nasıl olsa karısı altın yumurtlayan tavuğu kesemez
@liber_tango zengin olmayanlar bile aldattigi zaman karsi taraf kanit buldugu zaman cakiyorlar nafakayi basi zengin niye yapmasin
Kapak yapmis ya.. Aga bu kiz erken evlenir
benden üstün olmalı çünkü
Yattığı yerden para yemek için işte. 😂
Bence de dizilerden😒
davul bile dengi dengine
Aslında herkesin tercihi rahat bir hayat yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?