Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayMaddi güce sahip olmak genellikle yüksek sosyal statü ve prestijle ilişkilidir. Birçok kültürde, iyi bir gelire veya varlığa sahip olmak, kişinin başarılı, yetenekli ve saygın olduğunu gösterir. Kadınlar, kendilerine ve potansiyel çocuklarına daha iyi bir yaşam standardı ve sosyal kabul sağlayabilecek partnerleri tercih edebilirler. Bu, sosyal çevredeki konumlarını güçlendirme ve daha iyi fırsatlara erişim sağlama isteğiyle de bağlantılıdır. Maddi imkanlar, daha konforlu bir yaşam tarzı, kaliteli eğitim, seyahat fırsatları ve diğer kişisel gelişim olanakları sunar. Kadınlar, kendi hayat standartlarını yükseltmek veya sürdürmek amacıyla, bu tür imkanları sağlayabilecek bir partneri tercih edebilirler. Maddi sıkıntıların olmaması, ilişkideki gerilimi azaltarak daha huzurlu ve keyifli bir birliktelik imkanı sunabilir.
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu, geneli aldatır. Ama aldatmayı illa ki cinsellik olarak düşünmemek lazım. Gözle bile aldatılır insan... Yakın arkadaşlıkla, sözle, ortak paylaşımlarla, gülümsemeyle bile. Genelde her zaman aldatılan taraf kadındır. Bir kadını aldatıldığında en çok acıtan şey ise... güvenip emek verdiği bir hayalin, bir anda yok olup gitmesidir. Harcadığı çabalar, katlandığı zorluklar, içine attığı üzüntüler, tasalar... Kendi ailesinden bile vazgeçip, bir ömre “evet” demesinin bir hiç sayılmasıdır.
Genelde parası çok olmayan erkek önce bir kadın bulur, sever, evlenir. Sonra çalışır, didinir, para kazanır. Kadın da elinden geldiğince destek olur. Birlikte bir ev sahibi olurlar, sonra bir araba alırlar... Hayat yavaş yavaş bir düzene girer. Sonra bir gün bir kadın çıkar ortaya. O kadın bu adama der ki: “Asıl önemli olan sensin. Boş ver bu kadar çalışmayı, üzülmeyi... Gerçek mutluluğu unutmuşsun sen. Sen üzülmek için değil, mutlu edilmek için varsın.”
Adam bir an durur, düşünür... “Evet ya,” der. “Bunca şeyi ben çalışıp kazandım. Eşimse hep, ya ödeyemezsek, ya yetmezse, evin ihtiyaçları daha önemli deyip durdu. Beni kendi korkuları ve endişeleriyle bastırdı, sessiz bir adama çevirdi. Halbuki arkamda beni destekleyen, cesaret veren bir kadın olsaydı... Belki bugün sahip olduklarımdan çok daha fazlasını başarırdım.”
Ve bu düşünceyle, bugüne kadar kazandığı her şeyi alır, “Paranın önemi yok. Önemli olan sensin,” diyen kadına gider.
Geride kalan kadın oturur, düşünür... “Benim hatam neydi?” der. “Toprak altında yatan, kırık bir cam parçası gibi kıymetsiz görünen bir adamı elime alıp, şekil verip, emek verip, parlatıp elmas yaptım. Ama bir kadın çıktı, o elması benden daha çok beğendi…
15 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Çünkü çoğu kadın için zenginlik sadece para değil, güven, konfor ve istikrar anlamına geliyor. Zengin bir erkek demek, hayatın belli yüklerinden azade bir ilişki demek gibi algılanıyor bazen. Hayal kurarken ay sonu hesabı yapmak istemiyor belki de. Ama unutmamak gerekir, herkesin derdi zenginlik değil; bazıları sadece emek vermeyen, çaba göstermeyen erkeklerden yorulmuş oluyor. Zenginlik bazen sadece hayata karşı sorumluluk alabilme gücü olarak da görülüyor. Yani mesele sadece para değil, o paranın temsil ettiği sağlamlık ve gelecek duygusu. Ama en kıymetlisi, paradan önce karakterin zengin olmasıdır.
20 Yorumla
11 ayZenginlik dediğin şey satın alınımaz mutluluktan ibarettir. İşte böyle bir zenginlik istiyorum.. 😮💨😆
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu "zengin erkek" meselesi aslında klişe bir genellemeden ibaret. Her kadın zengin erkek arayışında olmaz. Zenginlik yerine güven, sadakat, aşk ve huzur arayan çok kadın var. Ama evet, bazı kadınlar maddi güce önem verebilir çünkü bu, istikrar ve gelecek güveni anlamına gelir. Yanlış bir şey değil ama her kadını aynı potaya koymak da adil değil. 😉✨
Çiftlerin görsellerine de bakılırsa, sevgi ve bağlılık öne çıkıyor gibi. Paran yoksa sevgi mi yok? Tabii ki var! Paradan ziyade sağlam bir ilişki lazım. 🫶05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 11 ayKadınlar güçlü erkek ister, kendine bakabilsin kafi
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 11 aySanırım maddi yönden rahat yaşamak ve sıkıntılı bir hayat istemedikleri için...
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Her kadın zengin erkek kovalıyor olsaydı fakirler çatır çutur evleniyor olmazdı değil mi🤷
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
11 ayGüç ve arzulara hemen erişim
16 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle o yuzdennkisi yatırımı baskasina değil kendine yatirmali
- 11 ay
Kesinlikle hocam günaydın ben tekrar yatar svvs
- 11 ay
Fcddc kolay gelsin
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 aySadece kadınlar degil !
https://m.youtube.com/shorts/UC0Ml-HPVuk
Artık erkeklerde istiyor🤣
Yani ben PARA yı severim😎
Şimdi insanların aldıkları maaslar yetmiyor
Durum böyle olunca herkes hayatını kurtarmak istiyor Kurtarma aracı olarak PARA yı görür.
Ülkemizde maalesef ki böyle.
Bence zenginlikten ziyade denklik daha mantıklı bir secenek olmalı.
Yani ben cok fakir bir kadınla yapamam.
Çok zengin biriylede dünyalarımız çarpışır.
Kızın ya da kadının çok zengin oldugunu size lüks pahalı hediyeler aldıgını düşünün peki siz ona karsılık ne alacaksınız ya da ne vereceksiniz?
Sevginin tabikide bu dünyada bi karsılıgı yok ama sonuç olarak ilişkide karşılıklı uyum alış verişidir.12 Yorumla- 11 ay
Eyvallah 😄
Güzel bir yaşam yaşasınlar diye, ah adam zaten zengin ben ne çalışacağım der yatarım/kalkarım hangi zaman istersem mutluyum da güzelim de bana aşık zaten, isteklerini yerine getiriyorum. Ama kadınların bilmediği bir adam kim olursa olsun gün gelir senden sıkılır.. neden sıkıldığını da söyleyim, erkeğin başında hizmetçi gibi biri olursa dediğini iki ettirmeyen her zaman, erkeğin eninde senden fena şıkılır. Kadınlar bulursunuz bir zengini elinizden kaçırmayın. Yoksa tekrar hoş geldin dersin monoton hayata.
10 YorumlaBilimsel olarak bunun açıklaması yapılıyor aslında. Şunu düzeltmek lazım kadınların çoğu zengin değil iyi para kazanan, işi iyi olan erkek tercih ediyor. Araştırmalara göre evlilik düşünen kadınlar çocuğuna bakacak olgunlukta ve maddi imkanda olan kişileri tercih etmek de. İyi bir işi olan, belli bir birikime sahip kişilerin daha istikrarlı, güvenli, çözümcül ve güçlü olduğunu düşünüyorlar bilinçaltında. Sebebi bu...
21 Yorumla
11 ayYine genelleme yapılmış.. Paranın veremeyeceği şeyler de var ;içten bir gülüş güzel bakıp içini sımsıcak yapacak iki göz, olduğun yerden alıp huzurlu meskenlere seyahat ettiren güzel bir sohbet, varlıgını parayla değil, sevgisiyle aşkıyla ortaya koyan bir kalp.. Bunlara değer biçilmez. 🌸
14 Yorumla- 11 ay
Tabi ki başkalarının ne düşündüğü gram umurum değil inşallah hislerim ve düşüncelerim doğru yolu bulur 🤞🏻
- 11 ay
Amin cümlemizin inşallah 🤲🏻🙏🏻
Eğer kadınların açısından zaman onlar da haklı neticede sonuçta insanlar ve rahat bir hayat yaşamak geleceğini garanti altına almak ister ya ben aslında bu konuda kadınlara çok kızmıyorum kim zengin bir hayat rahat bir hayat gelir veya fakirlik düşünmeden yaşamak istemez ki herkes ister bunu erkeklerle ister O yüzden hak veriyorum yani neticede ama paraya tapulması değil aza kanaat edinmesi önemli
10 YorumlaKendisi kişilik olarak toplumda değer görmez aksine bedeni ile var olur kabul edilir
Beden de yaşlanır eskir vs
Kendisi olmaya izin verilmediği için gelecek garantisi olarak erkek ona sunulur. Yıllarca hayal ettiği aile evinde olmayan maddi varlıklara ulaşmak için tek kapısı parası olan erkek
Erkek de kişilik olarak gelişmiş değil genel itibariyle o da satin alacağı bir köle bir cariye arıyor aslında
Bu zincirin dışında olan kadın ve erkek ise mutsuz ve yalnız
Üstelik değersiz
Ortadoğu ülkesi olmak böyle10 Yorumla
11 ayRahat bir yaşamı herkes arzular aslında sadece bazıları bunu ön planda tutuyor. Duygual zenginliği bulamayınca maddiyata yönelmiş olabilirler belki 🤷🏻♀️
21 Yorumlaİşte ihtiyaçlarını karşılasın rahat etmek için keşek bnede öyle olsaydım benim gibi gerizeklaı bi kız yok bu hayatta maalesef
25 YorumlaÇünkü bazen bir seyleri dert etmek istemezler dertlerin kaynağı da para olduğu için zengin koca arayışında olurlar
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
11 aygenelleme yapmayalım para değil bizi saygı sevgi sadakat mutlu eder. Biz bunları istiyoruz.
26 Yorumla- 11 ay
Onlara bir şey diyemiyorum isteyenler illa ki vardır
- 11 ay
Bak çok gaza geldim şu an 😂teşekkür ederim
- 11 ay
Ahahshshs ben bu gazla baya giderim
Sevdiğim sonradan durumu düzeltti ama inan umrumda olmadı 🤪
214 Yorumla
11 ayErkek güzel kadın istiyor.
Kadın da güzelliğini makarna ve sabun ile koruyamaz.
Iyi beslenmek, doğal ürünlerle bakım yapmak, iyi giyinmek de hepsi para.
Amaa 🎀
Bedene değil de kalbe bakan erkeğin cüzdanına bakılmaz10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sevdiğim erkeğin evin geçimini sağlayabilmesini isterim. Zengin erkekte gözüm yok. Zengin erkek isteyenler asalak, rahatına düşkün, paranın ne zorluklarla kazanıldığını bilmeyen, şımarık eskort kızlardır.
10 YorumlaÇünkü hala mağara dönemi etkileri kısmen sürüyor. Kadınlar uğraşmadan, yorulmadan rahat etmek istiyor. Erkek nasıl olsa mağara dışında uğraşıyor. Avcılık, toplayıcılık, güvenlik vesaire…
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayErkekler neden güzel kadın ister sorusuyla kıyasıya yarışır bu
Erkek güzelliğe yenilirken kadın güce yenilir24 Yorumla
Cevap sahibi11 ayGerek yok, sadece kıyasıya yarışır diyorum, nasıl ki erkek güzel kadın için gberiyorsa kadın da tabii ki zengin erkek isteyecek, çirkin kadını fakir erkeği kim napsın
Cevap sahibi11 ayÇirkinlerin neyi var
Mesele zengin erkek değil bence güçlü erkek yani kadın şunu hissetmek istiyor ben çalışsam da çalışmasam da çocuk doğurduğumda çocuğuma bana bakabilecek mi Bundan emin olmak istiyor kadın o gücü hissetmek istiyor Yani ben yaparım ben yapabilirim gücünü hissetmek istiyor
10 Yorumla
11 ayHer kadın aynı değildir. Ben zengin erkek istemiyorum. Ama isteyen kadınlar genellikle daha çok maddi yaşama ve lükse önem veren, hayat felsefesi harcamak üzere gelişmiş olanlardır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBu göreceli hacım bazıları yoklukla büyümüştür artık rahat etmek ister bazıları para harcamayi sever ama kendi paralari bitsin istemez bazıları için ise gereksiz biseydir para
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayValla kadınlar ve erkekler birbirlerini şöyle erkekten olur mu böyle kadından olur mu diye daralmaya devam ettiği sürece zengin fakir farketmez iki kesimde mutlu olamaz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadınların hepsi değil bence para bir yere kadar parası olup yalandan mutluluk pozu veren çok insan var, eğer çok mutlu iseler neden eşlerini aldatıyorlar
10 YorumlaBabalarımızın evinde fakir hayatından bıktığımız için
Zengin insanlara özendiğimizden falan filan çok örnekleri var aslında10 Yorumla
11 aykendine bakabilen erkek isteriz çünkü bakıcılık yapmak için evlenmiyoruz sonucta haksızmıyım kızlar
10 YorumlaAkıllı oldukları için. Ben kadın olsam ben de öyle isterdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendilerini gelecekte maddi olarak güvende hissetmek için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
11 ayBiz de güzel ve seksi kadın istiyoruz. Herkes rahat etmek istiyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Konfor, itibar, güvenlik, sağlık ve refah sağladığı için olabilir mi?
10 Yorumla
11 ayStatü ve çevre kazanmak olabilir ayrılsa bile opsiyonları artar bence
10 Yorumla
11 aybabam bana baktığı için erkeğin zengin olmasına ihtiyaç duymuyorum pek
16 Yorumla- 11 ay
teşekkür ederim neye dediyseniz 😁
- 11 ay
babama olmasını yeğlerdim nokta atışı olmuş 😁😁
- 11 ay
teşekkür ediyorum 😅
11 ayZengin erkek isteyenler ya kendileri para kazanamadığı için beleşe konan g*rizekalı tipler ya da öbür kızlar öyle yapıyor diye onlara uyan kızlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHiç denk gelmedi zengin koca benim gönlüm zengin
310 Yorumla
Cevap sahibi11 ayEvet öyle teşekkür ederim
Cevap sahibi11 aySen zenginmisin peki
Cevap sahibi11 ayMaşallah iyi miş
Cevap sahibi11 ayBende zengin koca arıyorum
Cevap sahibi11 aySenle olur o zaman
Cevap sahibi11 ayOda iyimis ben zengin koca arıyordum sen çıktın yicem senin paralarini
Rahat yaşamak için kadınlar böyledir parayı severler
10 Yorumla
11 ayÇünkü rahat bir hayat arzulanır
( tabi benim için fark etmiyor zengin fakir olduğu)10 Yorumla
11 ayÇünkü fakiride zenginide üzüyor en azından zengini üzsün mq
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDaha rahat etmek için. Geçim sıkıntısının olduğu yerde huzur da olmuyor
10 YorumlaBenim durumum çok çok iyi işveren biriyim ama bana zengin koca arayan bir kadın deng gelmedi ilginç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim karşıma zengin biri çıktı ancak reddettim
13 Yorumla
Cevap sahibi11 ayher şey para değildir
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayÇulsuz erkeği annesi bile istemiyor çünkü
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
11 ayBen romantik erkek istiyorm
10 Yorumla
11 ayHerkes aynı değil
10 Yorumla
11 ayGüvende olmak ister, sponsoru iyi olsun ister
10 Yorumla
11 ayHayatını rahat yaşamak için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
11 ayTabiki rahatlığa kavuşmak hava atmak için
10 Yorumla Boşandıklarında yüklü bir nafaka almak için 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
11 ayRahat bir yaşam. Ulaşabilirlik
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hazıra konmak için
23 Yorumla
11 ayÇünkü meme silikonu çok pahalı fakir bunu karşılayamaz
00 Yorumlaİstedikleri hayatı yaşamak için
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aydaha rahat bir hayat yaşamak için
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNeden isterler peki sen söyle
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBirde çok komiksin ya bayılıyorum bu hallerine 🤣
11 ayNiye istemeyelim rahat olmak için
20 Yorumla
11 ayRahat hayat yawamasi icin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBunu sen bilmiyor musun şimdi
03 Yorumla- 11 ay
Biliyorsan konuş bilmiyorsan öğren..
I think women and girls chase a “dream” when they are little girls and see women competing with each other. They watch the movies of the princess and the princess has everyone and she thinks omg how romantic! In the modern day, they’ll be like eww on 90-95% of guys on apps and in life around guys. I think it’s also because of women having less job opportunities in male dominated fields where she chooses a rich guy for stability. Women know they can divorce a guy and get a % because courts tend to favour women more than men. It’s not that I agree with this, I think the more attractive a woman or girl Is, the more she’s going to have this mindset and not care because she uses it to her advantage. - 11 ay
I’m not saying guys/men are innocent either, but the difference is guys have to work their up with rejections, the failures, the heartbreaks but once he finally does build himself up, guys have to be extremely careful not to destroy it. A guy should think of his life as his Kingdom and he has to protect it. See far too many guys deal with stupid women only for the female to ruin his life. I don’t care what any delusional feminist on here says and gets triggered by my comment, if world war 3 starts, that feminist tune changes real fast to “I’m a stay at home wife who wants kids and cook and clean” double standard bullshit hypocrisy at its finest.
11 ayRefah içinde yaşamak için
10 YorumlaRahat etmek için
10 YorumlaGösterişi sevdikleri için
10 Yorumla
11 ayHayatı boyunca rezil yaşamak istemedikleri içindir
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi