#Hayatçokpahalı

Bunu ben zamana bağlıyorum yani insanların aşırı derecede hantal olmasından dolayı çalışmak istememesi ve birisinin üstünden geçirmek istemesi olabilir ilk sebep bu
İkincisi de bu genelde galiba Türkiye’de olan bir şey çünkü ben başka yani bir yerde ya da burada denk gelmedim Türkiye’de ekonomik durum gerçekten çok kötü her gün daha kötüye gidiyor her saniye daha kötüye gidiyor bundan olabilir bir tane maaş ile artık ev geçinmiyor çünkü şöyle düşününce adamda haklı ekmeğin 4 TL olduğu bir yerde niye sadece ben çalışıp para yedireyim diyor haklı😂
Ama şöyle bir şey var ki artık erkekler zengin kadın arıyorsan bu demektir ki artık kadınlar erkeklerden daha hakim olacak ilişkiye artık taraflar değişiyor😂
Mantıklı ya zengin birisiyle evlenmek ayın sonunu zor getiren adamla aynı kıyafeti 165325623 kez giyen adamla kısacası iki tane eliyle bir tane file dikemeyen adamla olmamak lazım😂 adamlar da artık bunun kadın modelini arıyor işte iki eliyle bir nektarin suyu çıkartamayan kadınları almıyorlar🤣🤣🤣🤣
Teşekkür ederim🤣
Şimdi adımı Söylemeyeceğim ama şöyle bir ipucu verebilirim benim ismimin anlamı kaş 😂demek bulut demek Ve maraş Suresi nde çok sık olarak kullanılan bir isim on tane kızın mesela altısına filan koymuşlardı öyle hadi bul bakalım doğru bulursan doğrulicam😂😂😂😂
Valla bul jsjdjd
Değil 😂 daha basit düşün djjdj
Adını bilmeme rağmen ben bile bulamadım reda öyle bir ipucu vermişsin ki 😄
😂😂😂😂
İsteyen istediğini avlar bunu eleştiremeyiz.
Erkeklerde neden bu durum artar? Ya kendi beyniyle birşeyler başarmak istemiyordur kayınpederinin gölgesinde yaşamak istiyordur ki bu evlendiği kadın için avantaj sayılır. Ne şiddet ne aldatma hiçbir halt yapamaz mesela. Hatta kadın bunu aldatir bu işe bir şey de yapamaz, en fazla eline 3 kuruş suspayi verir sutlarlar. Ya kendisi de zengindir açgözlü fakir kızlar yerine onun parasına ihtiyaç duymayan kadın istiyordur. Ya başka bir menfaati vardır.
Ben daha çok denklik için istediklerini düşünüyorum. Erkeklerin cogu icguvey olmayı kendine yediremez ya da zengin standartlarda yaşamış ve alışmış kızı alıp evine getirmeye çekinir yetersiz geleceğini düşünerek.
Teşekkürler
Rica ederim
Aşk her zaman en değerli olandır. Gerçek aşkın peşinde koşmak varken paranın peşinden koşmak yanlış yoldan ilerleyip kaybolmak demektir. Av-avcı kafasından çıkıp duyguları dolu dolu yaşamak ve bir para kazanılacak ise birlikte kazanıp birlikte harcamak en güzel etkinlik biçimlerinden biri olur.
Son zamanlarda zengin kadın arayışı içinde olan erkekleri gördüm, artık bu devir eskisi gibi değil yaşam pahalılaştı, ekonomi çok kötü. yine de para insanın bir süre mutlu edebilir bence
Cevap
93Cevap
Kadınların çoğunluğu bu yolda, erkekler de gözünü açtı artık sanırım. her şey ateş pahası olunca, dolar misali aşkı da bozduruyorlar
Selam gadası 🙃
Kendine güveni olmayan erkekler bunu yapıyor. Erkek dediğin taşı sıkar suyunu çıkarır. Kadınına her türlü bakar. Ama şimdiki insanlar kolay yoldan para kazanma derdine düşmüş.
Günümüzün ekonomik şartlarını düşününce ben erkeklere de hak veriyorum , bu pahalılıkta bir erkeğin tek başına çalışıp tüm sorumluluğu yüklenmesi büyük haksızlık olur
Ya zaten kadın elini taşın altına koyar. Çünkü kimse zorluk içinde yaşamak istemez. Ama zenginlik çok ayrı bir konudur.
Bunu ilk kez duyuyorum genelde zengin erkek arayan kadınlardır ama erkekler bile artık kadınlarda paraya ve kariyere bakıyor
Zengin kadın peşinde değilim. Paragöz kişiler bana sıkıntı yaratır. Diyelim ki yemek yedik, hesap yüzlerce lira çıktı! Yüzlerce liralık hesabı zengin kız ödemek, bana yardım etmek istemiyor, ödeyemezsem ne yapayım? Nakit param 100 liranın altında, kredi kartım yok. Nasıl ödeyeceğim? Arabamı kafeye veya lokantaya mı satayım? Anahtarını kasaya bırakıp terk mi edeyim? Max 10 bin maaş alan birisi olur.
Azıcık idare et evlenince sende ona aynısını yaparsın ye ye ona kitle/ödet ))
Ben şahsen asla zengin bir kadın istemiyorum, hatta neredeyse para tanrısı olmayacak ben ki artık çalışmayan bir eş istiyorum şimdi herkes çıkıp diyecek ki yok ben paraya o kadar değer vermiyorum falan filan ama şimdi kimse kusura bakmasın benim eski eşim çalışan olduğu için bazı şeyleri gördüm
Ne gibi şeyler gördün
İhanet sanırım 😕
İyi günde kötü günde" verilen bu söze ihanet evet..
Yargılamadık ki zaten)
Sorun değil
Zengin erkek ya da kadın avında hiç olmadım olmam.. Herkesin durumu kendine göre.. Av gözüyle bakanı da anında anlıyorum zaten ve kendimden uzak tutuyorum.. Tabi ki herkes kendisine denk birini isteyebilir tercih meselesi.. Önceliklerimiz farklı maalesef.. Keyifli geceler..
Dün haberlerde izledim adamın biri kendinden 50 yaş büyük kadınla evlenmiş kadın ölünce mallarına şerh koyulmuş kadının ailesi tarafından falan.
bunlar hep aşktan işte :)
Nasıl yeni nesil kadınları genç kızlar zengin koca bulalım rahata erelim kafasında ise erkeklerde de bu var.
Zengin kadınlar hep kendilerinden yaşça küçük erkekleri istiyor. Onlar arz-ı endamlarının doymasını, erkekler ise parasıyla halvet-i ruhiyelerinin doymasını istiyor. Alan-veren memnunsa bize de ''Allah bir karyolada kocatsın'' demek düşer. Ben özgürlüğüne düşkün biriyim, iç güveysi gidemem kimseye :D
Genellemek çok yanlış, buna katılmıyorum. Böyle birşeyin ayyuka çıkmış olduğunu da sanmıyorum. Kadınlar artık daha bilinçli.
Eğer böyle bir artış şayet varsa soruyu yanlış sormuşsun. Zengin kadınlar neden çulsuz adamları seçiyor diye düşünsek daha uygun olur.
Böyle bir derdim hiç olmadı. Bence sadece kulaktan kulağa yayılmuş bir şey. Bir kızın önce bakımlı sonra da güzel olması tabiki de zeki olması önemli. Başka bir güce ihtiyaç duymayan tek canlı diyebilirim.
İnan o kadar çok şahit olduğum bir konu ki bu..
Benim çevrem değil çevremin çevresi haha
Erkekler artık ya kesinlikle çalışan olsun diyor ya da maaşı benden yüksek olsun diyor bir ilişkiye başlarken bunu kriter olarak belirliyorlar, ki bana göre haklılar
Evet maaşı yüksek istemeleri ayıp, ama çalışıyor olmasını istemeleri hakları
Benimde erkek kardeşim var çalışan kız sev tek başına üstlenme her şeyi diyorum hep ona şakayla karışık
Çalışmayı seven, zeki , güdüsel ve zihinsel olarak gelişmiş olması
Evet bende çok seviyorum bu siteyi bir çok farklı görüşe erişebilmemizi sagliyor , bakış açısı zenginliği kazanıyoruz
Sanırım bunun nedeni kadınlar.
Yıllardır aynı strateji erkeklere uygulayan kadınlar, şimdide erkekler böyle yapıyor.
Kendi adıma söylemem söz konusu değil, lakin çevremde ve tanıdığım bir çok kişi zengin kadın istiyorlar.
Hatta son bir kaç senedir, yurt dışında yaşayan kadınlarla evlenmeyi daha mantıklı buluyorlar.
Hiç bir zaman kadının parasına bakmadım. İster zengin olsun isterse olmasın.
Dikkat ettiğim şey bana nasıl davrandığı.
Annem hep der zengin olsun 😀 ya da çalışan al diye falan. Ben farklı olanı arıyorum, biraz duygu istiyorum ama karşıma aşık olunacak bir kadın çıkmıyor. Bağlanamıyorum. O yüzden tekim. Sıradan kişiler gibi geliyor kızlar ve bunu yazdığım için kendime kızıyorum çünkü gözlerim bozuk ve göremiyorum hayatımı, hatta bunu yazarken bile gözlerim ağrıyor, fazla yaşamam diye düşünüyorum.
Annen haklı, benimde oğlum olursa öyle derim çalışan al derim niye oğluşum bir başına çalışıp koşturup yorulsunmuşş
Geçmiş olsun lazer felan etki etmiyor mu tedavi yok mu bunun için
🙂 Yine aynı haline dönüyormuş.
Allah şifa versin 🙏
Çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Daha gencim yaşım 18 ve bende o gruptanım. Zengin olması şart değil ama en az benim kadar mal varlığı olması şart evlendikten sonra boşanma durumları falan olursa nafakayı bana kitler veya malımın yarısını almaya çalışır falan bu durumları bir nebze önlemek için şart.
Çalışmak istemiyorlar. Bu tarz erkeklerden koca olmaz. Çalışmak istemeyen kimseden hiçbi halt olmaz.
Çok doğru
Zengin değilde, haklı olarak çalışan kadın istiyorlar galiba. Malum bu sartlarda
ev hanımı olma durumu gibi bisey söz konusu olamaz
Aynen öyle şu şartlarda hayatı tek kişinin omuzuna yüklemek artık bencillik
Kadınlar nasıl zengin erkek avcısı oluyor ise
Erkekte olur
Ayrımcılık yok
Ama tabii erkeğin biraz saçma ama ben şahsen zengin bir kadın avcısı olurdum da mesele para değil
Nedir mesele
Parası için hiçbir kadının peşinden koşmadım bugüne kadar.. Koşmam da.. Parayla işim yok, olmaz da..
ama 18-20 genc kiz paaran icin gelse hyr demessin
o yas grubuan senin yas gebun geberiyor verse hyr demez odsrrce dibleri dusuyor hangi erkek hyr der ya
Kendisi gelicek galiba yer yapıyor agzini ariyor:)))
@Need4Read Evet bütün erkekler aynıyız sende öylesin. Ki parayla herkesin işi var.
Karınları doymadiktan sonra aşkı døtlerine mi sokucaklar! Devlet insanları köle maaşı olan asgari ücrete mahkum etti. Mimarlar mühendisler, öğretmenler asgari ücrete yana yakıla iş arıyor. Kac kişi iş bulmak için parti binalarında millet vekillerinin ayaklarına kapanıyor bir bilsen böyle konuşmazdın...
Asgari ücretli erkeğe kadınlar mendilini atmıyor yahu ne tavlamasi ☺️
Kelimelerle dans eden bir erkekse tavlar , biz duygusal varlıklarız
Gözlerinden öperim kısmısı pek romantik değil 🤭
Seni hiçbir dünya telaşına değişmedim ben.
Nereye gidersem gideyim seni yürüdüm hep.
Sesine güvendim,
gözlerine en çok yakışan o sürekli yaz ikindisine. Işıklı bir korunak arayacağım sesinin kıvrımlarında.
"Gelmen iyiliktir' diyeceğim.
Ellerimi geçmişe mi geleceğe mi koyacağımı şaşıracağım.
Kalkıp pencereden hayata bakacağım.
Alnından öptüğüm yerde ülkemsin, ağzından öptüğüm yerde kadınım, diyeceğim.
Bir gülüşünle çıkıp caddeleri dolduracağım.
Ya sen bu ülkede doğmasaydın,
ya ben aşkı herkes gibi bilseydim
Çok güzel bir şiir♡ ama kelimelerle dans etmekten kastım daha orjinal şeyler , sana ait olan yani. Bu dediğimi dene ne kadar etkili olduğunu fark edersin ama bu seni çapkın yapmasın dikkat et , bunu keşfeden erkekler hep çapkın oldu 😄
Wøw işte bu iyiydi
Evet bilmez miyim 😌
Valla haklısın hayat gibi insanlarda değişti kadında erkekre yapıyorlardır bunu görüyoruzda allah kimseyi karakter yoksunu yapmasın 🙏
Amin ciğerim
Kariyer planlarımız Şeyma Waterbaşı ile değişti cano😊Şakası bir yana
aşka gönül veren geldi de kapımızı mı açmadık. Tavuğuna mı kış dedik !
Çay yok Rakı yok mu dedik 😃
Waterbaşı sjhaha
Aynen 😂
Günaydın 🤗
Günaydın ☕♡
☕️🥰🤍
Bence sürekli zengin koca arayan kadınlara karşı İllallah edip kontra atağa kalktılar. Ama bu daha başlangıç yakında kendilerinden uzun kadınlarda aranmaya başlanacak. Erkek 160 olsun kadın 180 flan kısasa kısas
Yıllardır kadınlar zengin erkek peşinde koşuyor erkekler biraz koşsun gözünüzemi battı hemen
Yok hoşumuza gitti
Aboovv elf gözlerim neler görüyor öyle. Valla benlik durumlar değil çevremde de zengin kadın avcısı yok. Benden daha iyi durumda olan kadın tanıdıklarım var Allah daha çok versin gözüm yok kimsede ne de maddiyatında
Şimdiki kadınlar neden zengin erkek peşinde koşuyor, aşkı paraya tercih mi ettiniz kadınlar?
aynen ya moruklari sevidniyorlar
Kadınlar tercih edeli çok oluyor buna alıştıkta şimdi beylerde başladı buna da alışırız
Türk kızından ümidi kestik avrupaya açıklıyoruz şu an ki flörtüm Romanya dan 😂😂
Ooo sen paçayı kurtardın 😂
Kafam rahat bol trip atıp ego kasan insan yok karşımda üstelik o zengin ben değilim 😂😂😂
İşte bizde şey yapıyoruz hala çok şükür sendromuna girip girip borcuna pirinç aliyoz
Alman usülü en güzeli herkes kendi yediğini ödesin 😂😂😂
Aynen bizim burada öyle Alaman usulünun memleketindeyim
Bu tam tersi diye biliyorum.
Yani erkekler değil de kadınlar zengin erkek avındadır.
Erkekler tipe
Kadınlar paraya tav olur..
Arada istisnalar olur tabi.
Ben zengin garı aramıyorum
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadında garı ariyom
Kadınların sürekli zengin erkek avlamasının ters etkisi bu. Piyasaların da durumu belli tabi. Ama bu kadınların zengin erkeklere escotluk etmesi gibi düpe düz jigololuktur. Başka bir şey değildir.
Ben zengin değil dengim kadın istiyorum ev, araba alacak param varsa evlendiğim kadının da ev, araba alacak parası olmalı aylık geliri bana yakın olmalı kimseye ben kazanayım al sen ye diyecek değilim
Paraya pula hiç önem vermedim
O yüzden ömür bitiyor kuruş para yok
Ben muhabbet edebileceğim biri olursa hayatı paylaşırım
Görüntüsü malı mülkü hikaye
Onun çalışması lazım yoksa olmaz diyenleri duydu zamanında bu kulaklar hatırladıkça seni tanımanın ne gereği vardı demiştim. 🤔
Kadinlardan ogrendi erkekler ne kadar simdiki erkekler zengin kadin arasada zengin erkek arayan kadin sayisinin yanindan bile geçemez
zengin olunca noluyoki? çok saçma? parası çook diye bi insanla asla olmam olanlarada mantık akıl veremiyorum
Özellikle bi erkeğin parası için biriyle birlikte olması, kadının bunu yapmasından daha onursuzca bir şey.
Olgun ve zengin kadın genç erkeklerin hayalleriydi bizim jenerasyonda.
Zengin erkek ise popüleritesini hiç kaybetmedi.
Valla o eskiden de öyleydi de şimdi mecvut şartlardan arti biraz zira kadınlar erkekleri acik ara sollar bu konuda
Hiç görmedim erkekler zengin kadın istemez bence istesede nolacak ki maddi durumu kocasından iyi olan bir kadın nafaka almıştı en son
kadın olsun erkek olsun para peşinde koşan herkes bir gün pişman olucak buna eminim
Hep kadınlar mı erkek parası yiyecek hazıra konacak biraz biz çıkaralım şunun tadını hshshsh
evet maalesef doğru askın karın doyurmadığını anladık
Çünkü bırak evlenmek için parayı, evi geçindirmek için bile paraları yok.
Yakışıklı para avcısı zengin hayatına özenen kurnaz kadınlar yüzünden
Ee kadınlarda bu av'da herkes rahat edeceği yeri arıyor
Eskiden kızlar zengin koca avında idi ekonomik koşullar erkekleri de buna itti demek ki
para önemli değil ya bi şekilde çalışıp geçimini sağlarsın önemli olan uyumlu bir çift olmak
Yoo, öyle bir genelleme doğru değil.
Çalışsın, sorumluluğunu bilsin isterim sadece
Beni anlayacak, huzur ve mutluluk verecek kadın peşinde olurum erkeklere tavsiyem.
Hiç öyle bir düşüncem olmadı, beni ilgilendirmiyor parası
asgari ücretli olmasına gerek yok, yeterince av oldukları içindir 😳😅
Zengin kadın fakir erkek evliliği ne gördüm ne duydum
Boş hayale kapılmışlar
Maddi durumum iyi, eşim beni seviyor mesela ben sevmeden evlendim.. (onunda iyi) aşka inanmıyorum şahsen.. Eşim çok uygun biri idi her konuda. Bende istedim...
belli bakire genc diye evlenmsindir
Yoo benden büyük.. Zaten yabancı ve ben takılmam öyle saçma şeylere benden öncesi beni bağlamaz
türk olsa kücük alirdin zaten
Küçük? Kendim 26 yım.. Benden küçük kadınla evlenilir mi? Türkte olsaydı fark etmezdi... Olgun daha iyi oluyor, bekaret ise önemsiz. Hatta tecrübeli daha tercih edilesi... Kadın benim mümküm değil ki.. Hayat arkadaşım.
türk ekrkeelri senin gibi düslnmiyor bakire istiyor hatta 10-20 yas kuxun naidn istiyorlar erkekler ilginc
Öylemi olduk vay bize kalpte olan cebi delik bile olsa akılda olandan güzeldir yapmayız
bende bulursam zengini kölesi olcam bu gidisle amng
Kadınlar nasıl zengin erkek avındaysa erkeklerde zengin kadın avındadır ☺️☺️
Kızlar zengin kocaları kapınca, zengin kızlar boş kaldı ne yapalım
bunu hep kadinlar yapar cidden erkeklerde yapior mi
Evet aç gözlü, gözü doymayan kadınlardan bıktı erkekler zengin arıyorlar ki gözü doymuş olsun
Evet erkeklerde maddiyata bakıyor artık, maaşı benden yüksek olsun gibi bir kriter oluşturdu çoğu
Kısa yoldan meslek sahibi olunuyor işte..
Nasıl bir meslek 🤔
Oturduğu yerden para söğüşleme mesleği..
Hayat pahalı da ondan ahahah :D
Domatesin kilosu 40 felan olmuş sanırım
Tabiki de soğanlı olur menemen dediğin, hatta karamelize edilmiş soğanlı olur 🙄
kadınların zengin avcılığı yetti sıra artık bizde
🥳🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?