Hiç iyi değilim... lütfen yardım edin?

6 aylık ilişkim var 2. ayımızda eski flörtümle denk geldik yolda arkadaş ortamıydı. bu eski flörtüm de sevgilimle ilk başlardayken uzun uzun mesajlar atıyordu beni seviyordu ama ben istemediğimi söylüyordum konuştuğum olduğunu da. denk gelince konuştuk arkadaş ortamından az ileriye gidip iş hakkında falan ama karşı karşıya oturdum. o da yanıma otur yabancı mıyız dedi ne gerek var dedim daha sonra o oturdu yanıma ben de boşluk bıraktım söylendi bayağı. sonra yaklaştı biraz ben çekildim öpecek sandım ama hiç yaklaşmamıştı bana daha önceden de düşünmedim daha fazla böyle bir şey yapacağını. sonra bi anda bi yapıştı anlık düşünceyle devam ettirdim bi kaç saniye sonra da kızım sen ne yapıyorsun diyip çekildim yuzune bile bakamadım bu konu da titiz olduğumu bilir. daha sonra tekrar yaklaştı ama ben izin vermedim sonra uzan dedi şenzlonktaydık hayır dedim sana S... iki. şelim demiyorum dedi benim sinirlerim bozuldu ama uzandım ayrı ayrı uzandık o anda da arkadaşım uzaktan gördü seviştiğimizi falan düşündü herhalde ona açıklamadım durumu hala o çocukla hiç konuşmadığımı falan da ama ben isteksizdim her şeye hayır dedim sadece uzamasın diye o ortamda sesimi çıkartmadım ben çok üzgünüm aylardır kendime gelemiyorum ağlıyorum herkesin yanında anneme dahi anlattım durum benim düşüncesizliğim kotrolünde gelişti sevgilimin gözlerinin içine bakınca gözlerim doluyor o eski flörtüm o günden sonra beni çok kez aradı açmadım 4 ay sonra yazdım konuşmak istediği için o da. “çok kez konuşmak istedin ben bugün açıklayacağım ben aylardır kendimi çok kötü hissettim o günkü öpme davranışından sonra bu konuda benim çok hassas olduğumu bilirsin ama isteksiz olmama rağmen yaklaştın bi anda vaktini çaldığım için kusura bakma “dedim o da vaktimi falan çalmadın seni suçlamıyorum lütfen son kez yüzyüze konuşalım dedi ben reddettim
Hiç iyi değilim... lütfen yardım edin?