AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Mantığıma uymayan bir ilişkiye o kişiye deli gibi aşık olsam da evet demem
Beni umursamayan mavi boncuk dağıtan biri ise ilişmem
Mantigim ve kalbim ayni yönde degilse , iliski olmaz :/
sevmişmi kalbim bitmiştir o işim sevmişssem souna kadar giderim
Mantık, yaşayış tarzım, fikirlerine uymayan bir aşkı kabul edemem.
Mantığıma uymuyorsa sonu olmayacağı için hayır derim.
İç sesi dinlemek lazım. İleride illaki sorunlar çıkacaktır.
Artık bir şekilde mantığım kalbimin önüne geçebildiği için hayır diyemem diyorum.
Mantığıma uymayan birine bişey hissedemediğim için evet deme şansım hiç yok
Eğer kalbim istiyorsa evet ama gerçekten sevmiyorsam hayır
Sevgi ve istek varsa mantıksız gelen şeyler aşılabilir
Mantık benim için önemlidir kafa yapımın uyuşmadığı birisiyle ilişki veya evlilik düşünemem
Hola, mantiga uymayan iliski yoktur, mantik suzgecinden gecip baska yollu iliskiye evet denir.
O başkasına bağlıysa, bir şey yapılamaz, başka yerlere artık yol almak gerekir
Tabiki hayır benim için düşünceler mantık ileride ki hayatı düşünmek önemlidir
birçok insanın mantığına uymayan bir ilişkiye evet dedim ve şu an mutluyum
Yeri geliyor diyoruz. Hepimizin ana sıkıntısı bu değil mi? Zamanında hepimiz sadece güzel ya da yakışıklı olduğu için seçim yapmadık mı?
Valla ben anı yaşarım, zorlukmuş, mesafeymiş çokta fifi, her şeyden büyük Allah var, hem aşırı kaderciyim ben her şey olacağına varır o yüzden ben kalbimi dinlerim hiç öyle aşk acısı çekemem mutlu olmak varken 😂
Ben evrt der bir şans veririm.
Aklımda kalacağına kalbimde kalsın.
hayır...
hiç demedim...
ama bazen mantıksız davranasım da yok değil...
Kör kurşunla işimiz yok, 'ulan ne mantıklıymışım biraz da şöyle mantıklı olayım' diyebilmek lazım.
O gün gelirse düşünmem lazım yaşamadan bir şey diyemem.
Kalbim istiyorsa birşey bildiğindendir.
Kalp ya yanılıyorsa
Kalbime kadar duvarlarımı yıkıp yanıltabilmişse helal olsun ona. 😕
İlişkide mantık aramam sadece iş ciddiye binerse mantık devreye girer
Selamm,
Evet şu an mantığıma uymayan bir ilişki yaşıyorum.
Aptal kalbime söz geciremiyorum.
Mantığımı kullanmak istiyorum yapamıyorum.
Zaaflarım değilde tutkuların güçlü 🤦🤦🤦
Bir kişi, o kişi hakkında biraz düşününce beni üzecek biri olduğunu düşünüyor ve eğer ben bu kişiyi yine de seviyorsam bu aşk değil tutkudur zaten. Tutku dediğimiz olay bir anlık hevesten doğar ve yine anlık olarak söner
Dediğim oldu denedik olmadı. Aşkta simya gibidir bazı şeyler deneme yanılmayla öğreniliyor fkdkd
Hesap kapatılmış 😄
Fenomenlikte sıkıyor artık bir noktadan sonra rehberim fenomenim fjdkdl
Mantık ve kalp dengeli olmalı. Mantık hayır diyorsa bir şekilde bunu kabul etmeli ve kararından vaz geçmelisin. Ben mantığım ve kalbimin evet dediği bir ilişkimde gayet mutluyken biri ağır basıp evet diyenler pek huzurlu değil açıkcası.
mantığıma uymayan hiçbir şeye evet demeyen bir ruh halim var.. birinden hoşlanıyorsam ve düşündüğümde de olmayacağı kanaatine varıyorsam buna rağmen hala onu düşünüyorsam tamamen hormonel bi durum olduğunu bilir ve uzak dururum...
Ayrıntıyı okudum kalp ağır basıyor ise mantığa gerek yok en azından keşke deneseydim demezsin yaşamis ve görmüş olursun kim bilir belki de olmayacak şey çok güzel olacak :)
Demem. Her şeyi verince iyi ama kesince kötüysen o ilişki mantıklı değildir.
Mantıklı aşk demek isterim ama yine de belli olmaz o işler..
Sanada hello. Kimseyi geri çevirmem tatlım en azından denerim. Yine çok tatlısın yerler seni
Aşk ve mantık olmasa ama arada para konusu varsa anlaşmalı evlilik yapabiliriz cinsellik olmayacak ama
Zamanla çok iyi de olur olmaz da mantık evliliği yapanlar sonradan birbirlerine deli gibi aşık oluyorlar
Merhaba,
Hayır, hayır, hayır! 😅
Kadinlarin bu sarilmis kedi gibi siginmis hallerine bayiliyorum ama cok uzun surmuyor 5 saniye sonra gercege donuyorum.
Mantığın olmadığı bir ilişki atmosferi olmayan bir gezegenden farksızdır. İmkanlar el verdiği kadar yaşar.
mantığım hayır dese de evet dedim ve mantığım ayrıl derken hala yanındayım
Yaşadım bunu, yaşadık desem daha doğru olur. Ve şu an evliliğin eşiğindeyiz 🤣 hayatın ne getirecegi belli olmuyor.. Boşuna dememiş şair; "ne getireceği belli olmayan güzel yarınlara!"
Dedim ve pisman oldum. Uzak durun arkadaslar yansanizda daha cok yanmayin. Tecrübr konusuyor.
Neye göre mantık ama?
Karaktere göre mi?--->Karakteri kötüyse olmaz statüsü ne olursa olsun
Statüye göre mi?---> Karakteri sağlamsa olabilir.
Bir kere yaptım öyle bir şey aşırı gereksiz olduğunu fark etmem de uzun sürmedi neyse ki. Şimdi aynı hatayı yapmam.
Daha önceden bunu denedim ve sonu hüsrandı. Bir daha aynı şeyi yaşayamam. O nedenle hayır. Aşk ve sevgi önemli ama mantık da önemli.
Vallah geçen sene demiştim , yine başladığım noktaya geri döndüm 😃
İlişkiler zaten mantık dışı olmuş veren kimse ona evet deniyor artık
Diyemem çünkü aşk diye birşey yok gecici bir heves İcin de mantıksız davranıp hayatımı mahfetmek istemem
Mantık herşeyin temeli mantık olmadan hiç bişey olmaz. Seversen mantığınla da yaklaşamazsın mantığınla hareket etmek için ikisini dengede tutman lazım
İnsanlar ikiye ayrılır biri sadece kalbini dinler diğeri ise mantığını ama genel olarak aşık olduğumuz için mantığımızı pek kullanmıyoruz
Evet demem... aklıma kalbime sinmeyen biri... içime sinmez... içime sinmeyen bi şey beni yer bitirir kafamda hep soru işareti olur...
Bilemiyorum gerçekten. Bu duruma düşmem gerek net bir cevap bulabilmem için. Benden her şey beklenir djsfjs
Evet genel olarak mantığıma uymayan şeylere duygularım uyar çünkü
Büyük lokma yemek istemem ancak kabul etmem diye düşünüyorum. Bazen sevsekde ayrılmamız gerekir. Bu iki tarafında iyiliği için..
Sanırım bir süre denerim veya kendi haline bırakırım eğer onunda beni sevdiğine gerçekten inanırsam bir şekilde mantığıma da sığdırırım
Böyle bir ilişki beni üzmekten başka bir şey yapmıyor. Bu hatayı bir kere yaptım ama bundan sonra kokay kolay yapmam.
Mandıksız ilişkiye evet diyebilmek için aşık olmak lazım onda da herşey mandıklı oluyor ayrılana kadar :)
Dedim seviyorum diye kendi hayatimdan vazgectim ama yine de değerli vazgeçilmez olamadim... Benim yaptiğim fedakarliği o yapmadi.
evet edemek kendini kandırmak olur mantıksız bir ilişki zaten kısa sürede tükenir boşa zaman kaybı :D
Mantığıma sığmayan bir ilişkiye evet dersem kendi kendimi kandırıp mutsuzluğa yelken açmış olurum bu yüzden mantıksız bir ilişkiye Hayır derim tabiki.
Mantığıma uymayanla çöp dökmeye bile gitmem. Ayrıca evliyim , ilişki yaşamak gibi bir düşüncem yok. İlişkim zaten var