Hayır tabi ki de.. mantığıma uygun olması lazım ilk önce sonra da kalbime uygun olması lazım hem mantık hem de kalp olursa bir ilişkide güven sağlanabilir.. sadece kör kütük aşık olmak istemem.
Mantık genelde ilişkiler başladıktan sonra devreye girer. Ilişki başında kimse mantıklı davranamaz davrandığını sanır sonuçta bilinmeyen biri var karşımızda. Mantıksızlıklar görmeye başlandığında ilişki sonlandırılır mı? Bence evet 😄
"Siyah Bir Renk olarak kabul görmez. Bir rengin ayrı başlı başına renk olarak sayılmasının da mantığı vardır. Lakin yine de ona Siyah renk diye hitap etmek zorundayızdır. Tüm renklerin yansıması vardır olmayan tek renk Siyahtır. Şayet siyah rengi üretmek istediğinizde tüm ana renkleri ve Ana renkten türemiş yan renkleri birine karıştırmanız gerekmektedir." mantık ile mantıklı olmayabilir
Hayır. (Büyük laf söylememek gerekir ama ) hayır diye düşünüyorum. Ben kalbimi mantık süzgecinden geçiren biriyim. Herkese sert bir otorite koyucu vardır ve o kişi kendi hayatımda benim. Bir şeyi ne kadar çok istesem de ne kadar çok üzülsem de kendime sert davranıp hayır diyebilirim. Kalbimin sevdiğine beynimin de okey olması benim ilişkiye başlamam için şart. (o yüzden hiç ilişkim olmadı ama olsun yanlış insanların mahvedeceği kadar değersiz değil duygularım :)}
Bu soru " evet "demeye dayali oldugu icin agirlikli olarak kizlara sorjlmus bir soru ama ben de cevap vermek isterim. Eger ona karsi birseyler hissediyorsam , ölümüne giderim, hic tereddut etmem
Mantığıma ters düşen bir ilişkiye asla "evet" demezdim. Sevgi önemli ama mantık yoksa o ilişki yürümez. İnsanın kendine saygısı, değerleri ve uzun vadeli mutluluğu her şeyden önce gelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Benim mantıkla bir işim yok, ben aşık olduğuma giderim tin tin tin.
Whuu aşk kadınıyım diyor😄😄🥰
Dedim bitti 😅🥰
İnsanın başı bktan çıkmıyor bu durumda ama maalesef ben de aynıyım 😂
Ben başımı çıkarırım her yerden 😅 no problemişko
İlişkimde beraber olduğum kişiyle fikirlerim, mantığım uyuşmalı aksi olursa benim için olur tarafı yok.
Demiştim sonrası hüsran o yüzden demeyin evet falan 😂
Demiştim , bidaha demem
Sütten ağzı yanan misali😑
O b*ku bir kere yerim
Hayır tabi ki de.. mantığıma uygun olması lazım ilk önce sonra da kalbime uygun olması lazım hem mantık hem de kalp olursa bir ilişkide güven sağlanabilir.. sadece kör kütük aşık olmak istemem.
Sen aşka inanmıyorsun sen mantık rahat komşu @Barış_LonelyForever😂😂
Kalbimin götürdüğü yere giderim ama yinede temkinli hareket ederim yanlış yolda olduğumu görürsem ilk kavşaktan dönerim
👍🏻🧚🏻♀️
😊😊😊🌹🌹🌷
Diyemem, her şeyiyle benimle bir bütün olmalı. Onun yanında güvende hisedebilmeliyim. Diğer türlü anlaşamıyorum.
Aşk kadınıyım diyorsun💕
Kesinlikle 🤭
☺️☺️
Kalbimle aklım ortak noktada buluşmalı.. o zaman kendisi bende de, hayatımda da güzel bir yer edinir
🌸🙏🏻💕
🌸✨
Aşıkken mantığın devre dışı oluyor , mantık devreye girerse acı çekersin en iyisi aşık olmamak. 😄
Ahahah evet olmamak😂
İlk başta bir kişinin dış görünüşünden etkilenebilir
Ama karakter, davranışları ve yaşam tarzı benim tam olarak zıddımsa bu ilişkiye bir şans vermem
Çünkü zaten olmayacağı birbirimize ters düştüğümüz en başından belli oluyor
Bak bu soru tam benlik 😂
Evet derim bazen mantığı umursamam 😂
Ahahah sen aşk adamı😂
😂😂
Keske yasaya bilsek 😂😂
Demem ama biraz cikarcilik yapabilirim.
Kötü müyüm sence güzel kız ,🙂
Birçok ilişki çıkar barındırıyor fark etmesek bile:)
Bu kişiyi kötü yapmaz.
Yaaa teşekkürler sipirmen 🌹🌹🌹🌹
Rica..
Hayır mantık önemli. Duygular zamanla azalsa bile mantıksızlık olursa çatışma çıkabilir
Katıldım sana💕
🥰🥰
Mantık genelde ilişkiler başladıktan sonra devreye girer. Ilişki başında kimse mantıklı davranamaz davrandığını sanır sonuçta bilinmeyen biri var karşımızda. Mantıksızlıklar görmeye başlandığında ilişki sonlandırılır mı? Bence evet 😄
Dememeye çalışırdım da ne kadar söz geçerse artık 😅
Duygusal insanlarda zor hahaha😂😂
Maalesef 🤣🤣
Mantıksız ca evet diyen Sonradan Mantıksız mı, Mantıklı mı bir hayır demesi. Önemli mi?
Evetse de mantıklı evet demek, hayır ise yine mantıklı hayır olması gerekli.
Doğru ve Düzgün mantık Olumsuz sonucu Olumlu dan türetir Olumlu olmadan olumsuz sonuç türetemez Kötü değilseniz Kötümser de düşünemezsiniz...
"Siyah Bir Renk olarak kabul görmez. Bir rengin ayrı başlı başına renk olarak sayılmasının da mantığı vardır. Lakin yine de ona Siyah renk diye hitap etmek zorundayızdır. Tüm renklerin yansıması vardır olmayan tek renk Siyahtır. Şayet siyah rengi üretmek istediğinizde tüm ana renkleri ve Ana renkten türemiş yan renkleri birine karıştırmanız gerekmektedir." mantık ile mantıklı olmayabilir
Beyaz da Renk değildir Ve Temiz, saf lığın temsili seçilmesinin sebebi de bu mantıkta belirlenmiştir.
Çok uzun oldu kusura bakmayınız gerçek te Mantıksızlık deriz ama böyle bir düşünce olgusu yoktur u anlatmaya çalıştım
Mantık ne kadar devre dışı kalsa da aşırı da mantıksız olmamalı.
Varlığını hatırlamak gerek tabi😄
Mantık diye bir şey vardı dimj jsjsjs
Var var😂
Hayır. (Büyük laf söylememek gerekir ama ) hayır diye düşünüyorum. Ben kalbimi mantık süzgecinden geçiren biriyim. Herkese sert bir otorite koyucu vardır ve o kişi kendi hayatımda benim. Bir şeyi ne kadar çok istesem de ne kadar çok üzülsem de kendime sert davranıp hayır diyebilirim. Kalbimin sevdiğine beynimin de okey olması benim ilişkiye başlamam için şart.
(o yüzden hiç ilişkim olmadı ama olsun yanlış insanların mahvedeceği kadar değersiz değil duygularım :)}
Bu soru " evet "demeye dayali oldugu icin agirlikli olarak kizlara sorjlmus bir soru ama ben de cevap vermek isterim. Eger ona karsi birseyler hissediyorsam , ölümüne giderim, hic tereddut etmem
Genel soru.👍🏻😌
Mantığıma ters düşen bir ilişkiye asla "evet" demezdim. Sevgi önemli ama mantık yoksa o ilişki yürümez. İnsanın kendine saygısı, değerleri ve uzun vadeli mutluluğu her şeyden önce gelir.
Aslında ilişkilerin %75'i mantığa ters düşer. Yine de ters düşen kısmı gölgeleyen kalbi dinlemek. Büyük konuşmayayım o sebeple.
Mantık uzun ilişkinin anahtarıdır o yüzden hayır mantığın olmadığı yerde olmam/ olmak istemem.
Mantık ve kâlp uyumuna dikkat ederim olumlu cevap için. Her zaman mantık ve kâlp uyumu önemli "evet" demek için.
Mantığıma da gözüme de hoş gelmeyen birçok şeye sırf fırsat vermiş olmak için tamam dedim ama hala hayatımın aşkına denk gelemedim 😅
Hayır, toprak elementi burçlarından biriyim. Duygularla hareket etmiyorum. Mantığıma tersse mutlaka böyle hissetmemin doğru bir gerekçesi vardır
Mantığım devreye girdiği an zaten güven taca , sevgi de auta çıkmıştır.
Yani kısacası olması söz konusu bile değil.
Aklı kalp, kalbide akıl tamamlar ve dengeli olur geçinir gideriz işte 😀
Sevgili olmazdım ama flört olarak evet diyebilirdim deneyim amaçlı
Benim için sevgiden önemli mantıktır. Mantığıma ters düşen ilişkiye evet demem.
İlla denk olacak diye bir şey yok. Ufak tefek zıtlıklar olur yani.
Kalp onay verir mantık reddeder. O an kazandığını sanan kalp olur.
Bütün konuşmak istemem ama hayır. Mantıklı aşk evliliği istiyorum ben.😇
Büyük/
Duruma şartlara göre. Ama aşk genelde mantık dinletmez.
Bugüne kadar demedim der miyim ileride onun orasını bilemeyeceğim
Mantığıma ters düşen hiç bi şeye evet demem
Karın tokluğuna sevmediğim bir yemeği yemek gibi mecburi Bana
Duygular işin işine gireceği için büyük ihtimalle diyemezdim :D
Mantıkla hareket ederim. Duygularım ağır basarsa bile ne olursa olsa ' Evet ' demem.
Diyemem
İkimiz için de zorlaştırmış olurdum olsaydı bile
Zindan etmeye gerek yok 😂
Duygular kadar olmasa da mantık da önemli bir etken olduğu için bunu kabul etmezdim
Sonu hüsranla bitebilecek bir ilişkiye başlayıp ne kendimi ne duygularımı yıpratmak istemem
Kadınların her gün yeni bir erkek istediği ve çok eşli ilişkiler yaşanan bu çağda yalnızlıktan başka her şey benim için gayet mantıksız zaten...
Kabul etmem demiştim zamanında sonra evet dedim, aşkta mantık devre dışı kalıyor
derim tabiki aşkta mantık yok
Haklısın aşk adamı ve kadınında daha da yok:)
Hayır, içime sinmesi önemlidir. 💖💖
🌸🌸
Demem heralde 😏
Hata yaptırabilir mantığı görmemek😏
Bana belli olmaz diyebilrdim
Kalbinin sesi ağır basıyorsa evet diyebilirdin:)
Evet 🩷
💕
Walla zamanında dedim, şu an der miyim bilmiyorum keenkss
Kafalar değişiyor lakjdfkşlsfjaşdsfas
Aşk başa gelince akıl seyahate çıkarmış derler
Niye evet diyeyim o normal bir ilişki olmaz toxic ilişki olur
Aşk mantıkla özdeşmez.
Demem, hiç demedim şimdiye kadar.
Demem mantığım evet demeli
Hayır demem mantığıma oturması lazım.
Hayırama zorluyor bu durum
Denmemesi gerek , dediğimi yap yaptığımı yapma 😂