Sonu olmayan her an bitecek bir ilişkiye yinede "evet" der başlar mısın?

#DeliMavi
27 Temmuz 2022
Sonu olmayan her an bitecek bir ilişkiye yinede "evet" der başlar mısın?

#DeliMavi
27 Temmuz 2022
İnsanlar evlilik günü bile ayrılabiliyor. Birşeyin sonu olup olmadığını bilemeyiz. Bazen imkansız gibi görünen bir ilişkinin sonu bile mutlu olabilir. O yüzden evet başlarım.
Eskiden olsa evet derdim ama şimdilerde dert etmiyorum. Karşımdaki kadın beni sevdikten sonra, ilişki her türlü ilerler. Çünkü ilişkiyi çekip çeviren kadındır, erkeğin görevi adamlık yapmaktır. Bu denge olursa sonu olan bir ilişki elde ederiz.
Sonunu düşünmem evet derim
Denmez. Sonu olmayan ilişki hep biter sonu hüsran da olsa biter. Sonu güzel olmalı. Güzel olmayacak da bay bay denir ona. Şöyle bir şarkı ile uğurlamak iyi olur.😀
https://www.youtube.com/embed/Ux_YswvraFcCevap
51Cevap
Seviyorsam bilirim tabii ki niye demeyeyim ki Her ilişki mutlaka hemen evlilikle sonlanacak diye bir şey yok
Derim ama zaten sonu olmayacağını düşündüğüm bir ilişki için kendimi paralamam, inceldiği yerden kopmasına müsaade ederim.
Evet derdim
Hiçbir ilişkinin garantisi yok zaten.. Ne bitmez denen aşklar bitiyor..
O yüzden bunu düşünüp bazı şeylerin önünü tıkamamak gerekiyor.. Bazen risk almak güzel oluyor..
Kızlar Bir Adım Bir ilişki her zaman bünyesinde belirsizliklik taşır ne olacağı belli değildir tabiki ama başından itibaren bu varsa yola çıkmak anlamsız çok emin görünen ilişkiler bile bitiyor bu tür bi ilişki nasıl yürüyebilir bile bile uçuruma atlayıp kendini yıpratmanın bi manası yok hayır demem
Sondan kasıt ne? Bence bunu açıklığa kavuşturmak lazım.
Bununla birlikte , nihayete ermek anlamında ise (evlilik) bu aslında son değil , sona giden önemli bir aşamadır.
Öte yandan, öylesine takılmalık bir ilişki ise , e ama bunu denemeden zaten bilemez insan.
Hiçbir ilişki, şartlı başlamaz.
Sonunu düşünen kahraman olamaz :D Evet, derim..
Hayir asla demem çünkü adı üzerinde sonu yok ama emin olmak lazım
Gece bile kendini gündüze bırakıyor, kışlar yaza.. herşeyin varacağı bir yer, sırası var. İnsan bu yıpranır sonunda sabrı taşar kırılır.. vazgeçer. Herkes yerini yurdunu bilmek ister diye düşünüyorum.
Daha önce dedim.
Sonu olmadığını bilmiyordum tabi ama sonundan korktuğumu hep söylemiştim. En başından daha ilişkiye başlamadan hep korkuyorum dedim. Yine de evet dedim.
Tabi ki köyü bitti...
Evet olmayacagibi bilsem bile evet derim
Anlik mutluluga bakiyorum
Ama bu beni su an o kadar mutsuz ediyor ki
Sonunun olup olmayacağını bilemeyiz tabi ama tahmin ederiz ve bile bile evet demişligim olmuştu tabi sonucunda da bitti.
Hangi ilişkinin garantisi var acaba? Evliliğin bile garantisi yok. Sonu olan ilişki nasıl oluyor mezarda mı bitiyor 😂
Akılsız insanlar kendilerini hep ateşe atmıştır ve üzülmüştür. Sonunu bildiğin kitabı okumakla aynı şeydir bu.
Evet demem. Sonunda üzülen en kadınlar olur, onun için kadın her an bitecek bir ilişkiye evet dememeli
Sonunu düşünen kahraman olmazmış.
Yaşanan ne varsa kardır hele de güzel anılar daha çoksa
Hayat ölümle iç içe. Eğer sonunun olmadığını iki tarafta görüyor, kabul ediyor ve olsun gittiği yere kadar diyebiliyorsa ben evet derim.
Çok seviyorsam derim belki sonu güzel olur 😅
Genel olarak hayır ama istisnalar mutlaka oldu.. Keyifli günler..
Sonu olmayan hiçbir şeye evet demem, öyle ki devam edeni de sonlandırın👌
evet derim
olgun seviyorsa ve gidebildiği kadar evet derim
Ben demem. Diyen de fb olarak evet der. Ya da ikna ederim karşıyı belki diye düşünür.
Biz oyle biliyoruz kader cizgimiz aniden degisebilir
Her ilişkinin sonu ayrılıktır sadece birlikte olacak zamanı iyi kullanmak istersin
Elbette derim. Her ilişkinin bir sonu olur.
Bu yaşımda hayır. 20’li yaşlarda olsaydım evlılık dıyenden kaçıyordum.
olur tabi çarka çıkıldığında işler kesatsa , kirini pasını alsın .
Zamanı anladığınızda bütün riskler size zevk verecek.
sonunu basini kim nereden biliyor :)
her ask masumdur insanlar sahtekar :)
bazı aşklar vardır sonu başından bellidir ama yinede her aşk yaşamaya değer bence, sonu bile olmasa gittiği yere kadar gidilmelidir
Bütün ilişkiler de ilk de son gözükmez zamanla belli olur ama bi kaç ay geçmiş ve ayrılık olmuş bi daha evet demezdim
Evett ♥️
Dedim bile 😊😊
Yine gelsin, yine derim 🥰
Hiçbir şeyin devamını kestiremeyiz ki duygusal davrandığım için , hoşlantım varsa evet derim
Eskiden derdim ama yaş aldıkça heyecan aramaktan vazgeçiyorsun sanırım 🤦🏻♀️
ben ciddi ilişki insanı değilim anı yaşarım evet derim
Bile bile yandı böğrüm demeyeceklerse evet diyebilirler ap. tallik parayla değil ya
Sonu yoksa nasıl bitiyor ilişki. Yazdığınızı okuyun aw.
Soru açık ve net bence sen iyi oku..
Hayirlisi der baslarim
İçime sinmediği demem
zamanım fazla kıymetli demem
Derim. Hayat kısa. Anı yaşamak lazım.
Hayır diyenini görmedim.
Demem ya. Niye vakit harcayın ki
Farklı bir deneyim olur
Karşı koymak zor başlamak zor
Bu ölümlü dünyada Ne götürürsem o kardır
Hayır olmayacağını bilsem zorlamam
Demem boşuna niye vaktimi öldureyim