Lütfen bana yardim edin ne yapicami bilmiyorum:(?

merhaba lütfen kötü cevap vermeyin dalga gecmeyin.. Ben 2sene önce bir erkekle cikiyordum ilk sevdigim erkekti annemle babam ayrildiktan sonra oldu bunlar. Cok sevdim gercekten cok sevdim ama o beni hic sevmedi.. Onun eski kiz arkadasini taniyordum okulda onunla beraberdim.. Ben onla cikmaya basladim bu kiz beni aradi sen benim eski sevgilimlemi cikiyosun dedi bende evet dedim.. Kiskanmaya basladi herkes benim hakimda kötü seyler demeye basladi o kiz yuzunden cunku cevresi cok büyük benim onun kadar arkadasim yok hatta hic yok hepsi bana arkasini döndü.. bir gün ben parktaydim bir tanidigim kiz bana gel evime gidelim dedi ben gitti kizi taniyordum cunki , ve sizce kimle karsilastim? Sevgilimin eski sevgilisiyle bana oyun yapmislar kiz bana gaz sikti gozlerim yandi videoya cekti ve sevgilime gosterdi herkese gosterdi ve övünerek beni dövdügünü soyledi herkese :( sevgilimde beni birakti.. Artik bunu bosverdim ama simdi lisedeyim ve o kizin arkadaslari bana hep laf atiyo yeter artik bitti kac sene oldu ama yinede durmuyorlar ne yapabilirim? Kac defa intihara kalkistim aile problemlerim var cok kotu kimsem yok rica ederim yardim edin ne yapmaliyim?
Lütfen bana yardim edin ne yapicami bilmiyorum:(?