Bana yardımcı olur musunuz. Ne yapsam bilmiyorum:(?

Saat 12 gibi sevgilime eski sevgilisi mesaj atmış. Normalde böyle şeyler olabilir, o kısmı sorun etmiyorum aslında. Ama beni kıran, onun bunu nasıl yönettiği. Bana gece 11 buçuk gibi “uyuyorum, yarın erken kalkacağım, sabah 6 gibi kuzenimle havuza gideceğim” dedi. Meğer uyumamış, duş alacakmış ama bunu bile söylemedi. Sonra 00.50 gibi, yani neredeyse bir saat sonra bana eski sevgilisinin ona yazdığını söyledi. Ama o arada ona cevap vermiş, “Benim sevgilim var, banane bundan” falan demiş. Tavrı net gibi ama kız "napim" dedikçe konusmayı uzattıkça uzatmış ve çocukça hareketler sergilemiş resmen bir görseniz... Aslında benim için olay mesajın içeriğinden çok bu gizlilik hissi. Bana 'uyuyorum' deyip başka birine cevap vermesi, sonra da ancak iş bitince gelip bana anlatması. Uzak mesafe yaşıyoruz, güven benim için çok hassas. Bana en başta dürüst olsaydı böyle hissetmezdim. Bir de bana hediye almıştı, o kargoda geliyor. Şimdi düşünüyorum: Ben onun hediyesini ona geri mi göndersem acaba? Çünkü şu an o hediyeyi içim rahat şekilde sahiplenemiyorum. Gerçekten sadece şeffaflık ve dürüstlük istedim. Bu kadar zor olmamalıydı...

Bana yardımcı olur musunuz. Ne yapsam bilmiyorum:(?