Yaklaşık 2 hafta kadar önce bizim evdeydik dışarı çıkacaktık ben hazırlanıyordum ve oda odada kaldı çıkmadı ben üstümü değiştirirken normal külot giyindiğimi gördü ondan sonra başladı tanga giy tanga giy sürekli bir şekilde buraya getirtiyor konuyu. Ne yapmam gerek sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGiyinirken odanda mı kaldı? Biraz mahremiyet diyerek çıkaramadın mı? Tanga giydin ve mutlu oldu diyelim peki o seni mutlu edecek ne yapıyor?

.. 12 Yorumla- +1 yıl
Mahremiyet nedir ya vermiştir bile 😂
- +1 yıl
@seleeeenaaay7 vermiştir vermemiştir orasını bilemem demek istediğim şey soyunup giyinirken banyoda veya tuvalette mahremiyet olur biraz =)) Seks işin diğer boyutu :) umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
En İyi Cevaplar
+1 yılyani... tabii giymen lazım. böyle basit ve sadece senin ve onun bileceği şeyleri yap artık. adam tüm zaman hayali ile mutlu olsun.
mutlu etmezsen kaçar gider.
kirli de ne diye görecek ailen... kirlenince elde yıka kurut odanda18 Yorumla
Soran+1 yılevlenince giyinirim deyip kapatmak istiyorum şu an
- +1 yıl
sen bilirsin saygı duyarım. nişanınıza ve evliliğinize gölge düşmesin.
önemli olan bu
Soran+1 yılya aslında benim için değişen bir şey olmayacakta hani ailemle yaşadığım için istemiyorum sadece
- +1 yıl
canım, tekrar yazmasan işime karışma dediğini düşünecektim. yazdıpına göre hala fikir istişaresi yapmak istiyorsun. bazı şeyler senin istemen ile ya da kendi doğru düşünmen ile olmuyor. olursa, zarar görebilirsin.
dinleyecek olursan bizi... giy deriZ
Soran+1 yılöyle mi diyorsun
- +1 yıl
evet. siz nişanlısınız. artık, özeliniz olmalı. bu tür insanı çeken, birbirimize bağlayan istekler, fantazi leriniz gerçekleşmesi. küçük sırlarınız olsun
bunlar yüzünden adamı kaybetme
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim bugün düşünüp biraz daha karar vericem
- +1 yıl
nasıl istersen
+1 yılGiy neden giymedin ki
33 Yorumla
Soran+1 yılailemle yaşıyorum kirlide filan görürler filan ondan çok sıcak bakmıyorum
- +1 yıl
Sakla zaten küçücük bir şey elinde yıka hemen kurur
Soran+1 yılherkes öyle diyor deneyeyim bakayım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
69Cevap
+1 yılTanga sanılanın aksine normal iççamaşırından daha rahat. Giy ve dene
31 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. görmüş bir sefer artık tangayı neden üsteliyor ki. görmese muhabbeti açılsın görsün diye üsteler diyem ama buneyin kafası
18 Yorumla
Soran+1 yılısrar etmesini de anlamıyorum
Soran+1 yılyani olabilir belkide öyle
Soran+1 yılilk kez o şekilde gördü beni
Soran+1 yılhayır ondan sonra başladı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile evindeyken tanga giyilmiyor mu ne degisik bir bakis
34 Yorumla
Soran+1 yılhani görürlerse ben kendimi rahatsız hissederim diye yoksa ailem neden karışsın veya bir şey desin iç çamaşırlarıma
Cevap sahibi+1 yıl@cenkleeee o da nisanlinin hanzolugu
- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılGiy..
normal külot nedir arkadaş, çocuk musun sen. Nişanlı bayansın, gözüne güzel ve seksi gözük.29 Yorumla
Soran+1 yılkülot giyinince çocuk mu olunuyor, iddia ediyorum buradaki kadınları %75 i külot giyiniyorlardır
- +1 yıl
Nişanlısın.. Ondan dedim.
Soran+1 yıltamamda yani ben istemiyorum demedim ailemle yaşıyorum ondan dolayı pek sıcak bakmıyorum
- +1 yıl
Ailenle yaşıyor olman ne alaka? Ailen iç çamaşır ne giydin diye mi bakacak? Nerden bilecek ne giydiğini?
Yıkanma konusunu diyorsan şayet, duş alırken bile elinde iki çitile kolay yıkanır ve kolay kurur zaten. Akşamdan sabaha kurur dolabın içine koy.
Ya ailen görse bile ne dicek? Neden tanga giyiyorsun mu? Nişanlısın sonuçta. Neyse bu konu teferruatlı bişe, sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.
Soran+1 yılailem bir şey demez zaten ama görürler filan ben rahatsız olurum ondan istemiyorum
- +1 yıl
Nişanlınla görüşeceğin zaman giy sadece :))
Soran+1 yılcinsellik anlamında bir şey yaşamadık kastın buysa o yüzden göremez zaten ne giyindiğimi o anda denk geldi çıkarmadım odadan
- +1 yıl
Kastım o değildi.. Neyse :))
Gözüne hoş gözük
Soran+1 yılbeni bir daha o şekilde göremez zaten o ilkti evlenene kadar zor artık😂
+1 yılGiyinebilirsin ne var ki bunda aaa tamam cankm beraber alalım bişiyler giyerim de ya da hiç giymesem de tahrik et 🤣
210 Yorumla
Soran+1 yılailemle yaşıyorum hala ve bunu istemesi garip geldi bana
- +1 yıl
Ailenle ne alaka popona mi bakıyor anangil
Soran+1 yılhani kirlilerde görecekler ya çok hoşuma gitmiyor o yüzden
- +1 yıl
Birgğn giy ne yapacak bak niyeti ne elinde yıkarsın gerekirse
- +1 yıl
@Bombiliii belki saklar kokusu üstünde diye 🤣bi filmde vardı tangayı kokluyordu sapık 😁
Soran+1 yılevlenince giyinirim deyip kapatmak en doğrusu
- +1 yıl
Oda evlenince hiç giydirmicem aşkım seni diyecek
- +1 yıl
Son cümle çok iyiydi :d
Ee giysen olmaz mı adamın fantezisi öyle birşey var herhalde, herkesin bir takıntısı vardır..
10 YorumlaTanga giyinmeni istedigine göre bayagi yol katetmissiniz bu konuda tangayida giyi ver bi zahmet😇
20 YorumlaYani önünde soyunup giyinme mesafesinde isen sen de istiyorsan giyebilirsin tanga giymek insanı sexy gösterir.
00 YorumlaAlışkın olmadığını söyle ben zamanı gelince giyeceğim zaten de oyala bişelerle giymek istediğin zaman giy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Evlenince giyerim aslanım de, ben tanga giyersem sende gstring giy de. şimdiden fantastk isteklere boyun eğme.
00 Yorumlasenın tangana falan ne karsıyokı bence abazanın tekı bu herıf ılerde basına bela olur işssiz herıf
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlıyken bikere onun yanında soyunman yanlış onu giydinmi dugunune karnında bebekle girersin
00 Yorumla
+1 yılNe demek ne yapmam gerekiyor ciddi ciddi bunu sormuşsun ya bi de şaka mısın sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu dakikadan sonra yapacak tek şey var.
Kapının önüne koy.
.00 Yorumla Ve sen de bunu buradan soruyorsun bravo sana, alkış...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Giy bakalım ne oluyomuş. Günahı yok zaar. kocan istiyor zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. sanane de benim hayatim ne istersem onu giyerkm bos bos konuşma agzina carparim de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sende giy komsum bile 50 yasinda giyiniyo sende giy
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 tövbe tövbe
- +1 yıl
Ya allah akıl fikir versin insanlara ne diyim
Sende giyiver nasıl olsa evlenince daha özel şeyler giyecen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. nasıl bir abaza mq aile evindesin azıcık anlayışlı olsun 😬
02 Yorumla- +1 yıl
Ailesi tanga giydiğini nerden bilecek?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiyiver. Zaten artık bir yola girmişsin kendinin düşünmen lazımdı
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cenkleeee evlilik yolu. Yani cinsellik yaşamıyorlarsa başlayacak artık evlenince buna göre alışveriş yapması gerekmez mi zaten
- +1 yıl
hayır bak konu o degıl dıyor kı evımıze geldı odamdayım gınırken cıkmadı kızın aılesının evınde aılesı varken hangı aıle nısanlıgı aynı odada bırakır usteluk gıyınırken? senın aılen bneım aılem genel olarak bırakır mı nısanlılar ılıskı yasar yasamaz konu o degıl ama aıleler bılmez yanı degıl mı?
Cevap sahibi+1 yıl@cenkleeee beni alakadar etmez ahlak bekçisi değilim ve kimsenin bekçiliğini de dinlemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@cenkleeee hadi hadi kim acınacak halde belli
- +1 yıl
@cenkleeee senin gibilere acıyorum
- +1 yıl
@UtkuToprak0 hayırdır bir hesap açıp saldırıyorsun bro
- +1 yıl
@UtkuToprak0 acınan sensin yazık şimdi engellendin ve şikayet ediliyorsun ip adresinden bulunda gör
Cevap sahibi+1 yıl@UtkuToprak0 ağzını yorduğuna değmez gerçekten teşekkür ederim
+1 yılYanında giyinebilecek kadar rahatken, tanga giy demesi mi rahatsız etti?
63 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumun alnı olsa da öpsek
- +1 yıl
@seleeeenaaay7 😂
+1 yılEvlenince giyerim de kapatın konuyu
15 Yorumla
Soran+1 yılbence de en mantıklısı bu umarım kapanır
- +1 yıl
Odana alma istersen onu da daha , nikah ne zaman belli mi
Soran+1 yılaralık’ta
- +1 yıl
İyi bir şey kalmamış , bu israrlarin sonunu kolay getirebilirsin , tebrik ederim şimdiden hayırlı olsun 😊
Soran+1 yılteşekkür ederim😊😊
+1 yılBenim şahsi fikrim derhal ayrılmalısın. Nişanlın seni cinsel obje olarak kullanıyor olabilir. Bu isteğinin sevgiden hiç bir bağlantısını bulamadım maalesef 😭😭
21 Yorumla- +1 yıl
Süper yorummmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKülot izi belli olmasın diye mi uğraşıyor yoksa popon daha seksi gözüKSün dışarda diye mi onu bi tam anlamak lazım 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha evlenmedin adamın önünde giyinip soyunuyorsan senin bir şey yapmana gerek yok
33 Yorumla- +1 yıl
Gerizekaaalı gelmiş bir de böyle bir soru soruyor 😂
- +1 yıl
Ne salakkk kadınlar var ya
Cevap sahibi+1 yıl@seleeeenaaay7 bir insan kendini bu kadar mı ucuzlaştırır ya hayret bir şey
Giy eşin olacak adam o ne isterse onu yap ki gözüne gir
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgiy o kadar istiyor ne varki çokmu zor eşinin istediğini yapmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin fantezi düşkünü o bariz ortada sizde dişinizi gösterin ona..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bunu neden istiyorki.. sanki her görüştüğünüzde indir bi bakıyım mı dicek te ki sen göstereceksin?
00 Yorumla
+1 yılNe mal bir nişanlin var sende deki ona düzgün boxer giy de
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın da salak adamın önünde soyunuyor
+1 yılKilot giydiğin belli olmasın diyedir. Ne kadardq ince ruhlu😂
10 Yorumla
+1 yılya evlenmeden giymen ne gerek var.çok saçma sapan bşey ya onu demesi birlktemi yaşıosunuz?
10 Yorumla
+1 yılgiyiver ne olacak sevinsin adam
10 Yorumla
+1 yılistersen giyip mutlu edebilirsin
10 Yorumla
+1 yılgiy kalbi kırılmasın :)
10 YorumlaFantazisi var demek ki
10 YorumlaNe için tanga giydirmeye çalışıyor onu anlamadım kafamda deli sorular 🤔🤔🤔
00 Yorumlaaman giy gitsin ne olacak kim görecek. bunu bi otorite sorunu yapmayın bence
00 Yorumlaİstemiyorsan giyme ve sert çık. Bu kadar basit. Hayır demeyi becer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılE giy basit bir istek ne olacak
20 Yorumla
+1 yılGiymek istemiyorsan giyme
01 Yorumla
Soran+1 yılailemle yaşamak istemediğim için şu an giyinmek istemiyorum evlenince giyinirim zaten
istersen.
giy.
istemiyorsan kapat konuyu.04 Yorumla
Soran+1 yılistememek değil ailemle yaşıyorum ve bunu istemesi garip geldi bana
Soran+1 yılevlenince giyerim demek en mantıklısı sanırım
+1 yılGiy o zaman ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTanga da olur dantelli seksi çamaşırlar da olur al giy yaş kaç senin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende giymesen bile tahrik etseydin :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sergilemek hoşuna gidiyor demekki..
00 Yorumla
+1 yılbilmiyoruz valla bi giy bakalım ne olcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo karar vermeez sen istemiyorsan giyme
00 Yorumla
+1 yılHer şey karşılıklı sende giy de.
00 YorumlaGiy gitsin mutlu et adamı
Ne diyim00 Yorumla
+1 yılJartiyer giy
Vat mı evde00 YorumlaGiy sende niye giyinmiyon kii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlenince al giyerim desene
00 Yorumla
+1 yılneden giymiyosn ki bence basit bişey için kırma
01 Yorumla- +1 yıl
sevgilim de çekinirdimbi giydi daha rahat buldu
+1 yılsevmediğini söyle..
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç giyinmedim ki bilmiyorum iyi mi kötü mü olur rahatsız eder mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş erkek söylemleri:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyme seni si... mek istiyor o peze venk
20 YorumlaGereksiz bir istek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. tanga giymeyen bir kız olduğuna inanmıyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem