Evlenince dansoz kostumuyle oynamami istiyor ne yapmaliyimm...

evet nisanlim evlenince dansoz kostumuyle oynamami istiyor ben biraz utangacim daha normal oynamayi bile bilmiyorum ama istedi bende kabul ettim ve soz aldi ben bakireyim ama o bakir degil zaten onu tatmin edemenekten korkuyorum ne yapmam gerekiyor daha bunun gibi bir cok isteginin olduguna eminim aslinda severek yaparim ama utangac bir yapim var ve oynamayi bilmiyorum ne yapmaliyim bir de beni izlerken icki icmek isteyeceginden bahsetti bunlar bir erkek icin ne ifade ediyor eger ben onun her istedigini yaparsam kendime baglar ve aldatmasini onlerim diye dusunuyorum ne kadar dogru erkekler dusuncelerini ve bu isteklerin ne anlama geldigini kadinlarda tecrubelerini ve dusuncelerini paylasabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
benim buraya yazma sebebim elestirin diye degil tavsiyede bulunun diye elestirilere karnim tok sorularima cevap verecekseniz yazin ltf.
Güncellemeler
+1 yıl
elestirel yanitlar iatemiyorum ben bu fikirden nasil vaz geciririm diye sormadim yapicam ama sorunlarim var tavsiye istedigim icin sordum ama tavsiyeden cok elestiriye maruz kaldim ayrica herkeain farkli fantezileri olabilir sizinde vardir mutlaka sizi elestiren yok ayrica benden boyle seyler istemesi hosuma gidiyor biraz komik ama olsun en azindan benden istiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
bir kac kisi disinda herkes elestiriyor yanlis gelen bir sey varsa siz istemezsiniz ve yapmazsiniz olur biter ben elstiri istemiyorum hem hic mi tavsiyesibolan yok yani.!
Evlenince dansoz kostumuyle oynamami istiyor ne yapmaliyimm...