Evli bir erkeke ilişki yaşıyorum. Onunla buluşuyoruz beraber içki içiyoruz yemek yiyoruz ben yürürken onun elini tutmak istiyorum sizce saçma mı tutsam ne yapar?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. birlikte cok vakit geciren iki insanin el ele tutusmasi sacma degil, hatta gayet normal diyebilirim
ama sizin bulundugunuz sartlar altinda dogru olmayabilir
yanlis olan asil evli biriyle okadar cok vakit gecirmen
tabiki evliliginde sorunlari olabilir hatta ayrilik düsünüyor olabilir, ama benim tavsiyem beklemek
ayrilmaya niyeti yoksa baglantini kes derim, ama iki tarafli anlasamiyoruz zaten bosanmayi düsünüyoruz gibi seyler derse bosanmasini bekle ve sonrasinda istedigini yap
bu sekilde gercekten hem kendine hem karsi taraftaki bayana hemde varsa cocuklara yazik etmis olursun00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yazık cok yazık hangi devirde yaşıyoruz biz senin hiç vicdanın yok mu kızım başka adam bulamadınmı evli adamla birliktesin bide coocuklarıda vardır hiçmi acımıyorsun o cocouklara kadına. bide kadının yerine koy kendini sen insan olamazsın ya o adam sadece seni kulanıyor hiç aklın çalışıyormu kadını boşayıp seni alacağınımı sanıyon sadce seni kulanıyor saf iyide yapıyor. seninde başına gelecek emin ol. ozaman anlarsın yuva bozmayı sana bişey demiyorum o kadını coocukları alah bilir nasıl ağlatıyorsundur yazık cok yazık rabimm sana aynı acıyı daha beterini versin
55 Yorumla
Soran+1 yıloff ne çocuğu ya
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Aşkta mantık aranmaz... Sen içinden geleni yapabilirsin bence. Saçma filan da olmaz. Evli olan partnerin eşini sevmediği halde ilişkisini devam ettiriyorsa beni düşünceme göre ayıp ediyor biraz. Yani he ilişkide temel sevgi aşk olmalı. aldatmak ta burada devreye giriyor. Sevmediğin halde seviyormuş gibi yapıp sürdürmek.
15 Yorumla
Soran+1 yılyolda giderken tutarsam teki verebilir diye kendisi tanınmış birisi
Soran+1 yılhayat böyle işte
Toplumun genel-gider ahlak kurallarına aykırı olsa da. Şöyle bir gerçek var. Insanın herkese karşı da kalbi atmıyor. O yüzden doğru yoldasın diyemem. Ama yine de içinden geçeni yap. Not: sen elinden tuttuğunda. O misliyle karşılık verecektir:))))))
116 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyorsun
Soran+1 yılteşekkürler kendisi tanınmış birisi belki de yakalanırım diye çekiniyordur.
Soran+1 yılevet var onu çok istiyorum
Soran+1 yılanlıyorum ama biraz dengesiz davranışları var bana deli diyor şaka yaptığını söylüyor ben de alınıyorum. Tatile gittiğimde keşke bende seninle gelsem diyor istese benimle gelemez mi sizce?
Soran+1 yıldiyorsunuz teşekkür ederim :)
Soran+1 yılbende deli deyince ne desem bilemiyorum çok bozuluyorum keşke benimle tatile gelse benimle birlikte kalsa ama eşinden çekiniyor
Soran+1 yılhayır ama beni sevip eğer verseydi kendisi elimi tutardı. Çalıştığı şirketede götürmüyor beni
Soran+1 yılahaha cidden çok anlayışlı birisiniz bu çok güzel benim için.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
82Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Buluşup yemek yiyorsanız başka şeylerde yapabilirsiniz.. O zaman elini tutmanın neresi abes olsun ki.. Yanlız o adamın yarın evine döneceğini biliyormusun? ya da karısını boşayabileceğini bir yuvayı yıkabileceğini? Onun elini tutman hatta öpmen kimseyi ilgilendirmez... İçinden gelen neyse onu yap ama sonuçlarını düşünerek..
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim evime geliyor bir kerede restauranta gittik
Bunca laf işitmişsin halen utanmazca cevap veriyorsun...
derler ya ar damarın çatlamış diye maalesef sende çatlayacak bir şey de yok...
Allah aşkına desene adama sana aşığım aşkımızın meyvesini taşıyorum
bakalım bu yalan bile olsa kapı önüne konman kaç saniye sürecek?
Yok ama biz boşa konuşuyoruz bunca insan... senin bir kulağından girecek ama duymayacaksın Allah bazılarını senin gibi yapar onlar ne iyi ne doğru ne güzel bir şey göremezler onlar için iş işten çoktan geçmiştir...10 YorumlaYazik vallahi yazik. Utanmadan birde gelmis burada soruyorsunuz ya. O adamin sifatinin basinda evli var zaten. Pardon adam dedim ozur dilerim. Ablacim yuva yikanin yuvasi olmaz. Benim babamda o.. Tekiyle gezdi tozdu sonra geldi pasa pasa. Saniyo musun seni alacak? Yazik ki cocugu colugu varsa bir suru vebaline giriyorsunuz, yapmayin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canım yok
+1 yılNeden evli bir erkek? Bak dünyada milyonlarca bekar erkek var. Sakın aşık oldum falan deme. Kendini onun eşinin yerine koy. Derhal bu yanlıştan dönmelisin. O adam bunu alışkanlık haline getirdiyse senden sonrada başkalarına yönelecektir ama bu sen olma en azından.
10 YorumlaBence ilişki yaşaman çok yanlış evli biriyle. Evli kişiyle de ilişki yaşanmaz bunu İlişki dediğinde sevgi olur o başkasını seviyor seni sevmiyorken nasıl ilişki olabilir? Hem o kadına da yazık kendine de yazık. Başka kimse mi kalmadı soru bile saçma bence hıh ://
014 Yorumla
Soran+1 yıliyide sevmese neden beni tercih ediyor ayıca ben karısına ilk başta saygı duydum adama gül gibi karın varken neden beni tercih ettin diye söylemedim dinlemedi beni yaptık bir hata ama onu seviyorum
Soran+1 yılhıh peki sevse ne yapardı sence?
- +1 yıl
karısından adam gibi boşanırdı seni alırdı. Aynı anda iki kişiyi idare etmesi kendi zevkini düşündüğünü gösterir. Zeck ve sevgi farklıdır. Zevk olarak canım tüm playboydaki hatunları çekiyor ama aşk olarak yıllardır aynı kadına aşığım. O kadın evet dese o playboy kızlarına bir kez bile dönüp bakmam bilmem ki anlatabildim mi?
Soran+1 yıliyi bende evliyim
Soran+1 yılçok sevmiyorum bu adam kocamdan çok tipsiz ama hala da seviyorum.
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılben bu adama boşan demedim ki
Soran+1 yılBeni sevseydi çalıştığı yere götürür benimle tatile giderdi değil mi?
İkinci kadın olmayı kendine layık görmüşsün? Helaaal. Bundan da utanmıyorsun ona da helaaal. acaba yok mudur bu ikincinin bir üçüncüsü? hahah :D
Ne diyim ahlaksızlık kötü şey. Adamın çocuğuna, haberi yoksa karısına acınırım ama sana acımam. Elini de tut bence canım, düşmüşsün düşeceğin kadar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişki yaşıyorsun, buluşuyorsun yiyip içiyorsun konu elini tutmaya gelince bunu mu soruyorsun saçma diye.
Sen başta aşağıya bir saçmalıksın inşallah sende evlenirsin ve senin kocan da başka kadınlarla ilişki yaşar. unutma yaşattığını yaşamadan ölmezsin rezillik00 Yorumla
+1 yılBu düphe düz fahişelik sende ar edep namus kalmamis hadi seni geçtik o namussuz adamda da mi karakter yok ki senle bir oluyor yazik yaaaa memleketin çivisi cikmis
35 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki oluyor ergen.
- +1 yıl
Yazik yazik kendinden utan yaaa
Soran+1 yılniye utanıyım seviyorum adamı
- +1 yıl
Evli adam evli ikici durumuna dusmussun ilk olmak varken ikinci muamelesindesin ne dimmmm anlamazsin ki...
- +1 yıl
Hem bekarlarin kökümü kurudu kizim
Evli bir adam adı üstüne başka bir ailesi var çocuklar belkide senle belki kısa bir heycan yaşamak istiyor olabilir ama ya sen bir kadın olarak evli bir adamla gezmek içki içmek falan tutmak istese hem erken tutardı bırak adamı da yuvasına dönsün
00 YorumlaALLAH SENİ islah etsin evli la adam zaten adamı goturuyorsun Tut elini neden tutmuyorsun evede et opus koklas... Kıyamet yakın valla...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisey yapmaz bence o da seni istiyor bundan çekinme bir gecelikte olsa istedigini yasa s... Et milleti
114 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun.
Cevap sahibi+1 yılHani ask herseye rağmen yaşayabilmekti
Soran+1 yıladam tutarsam yolda birisi görür diye kızar belki
Cevap sahibi+1 yılO zaman kimsenin görmeyeceği yerde tut ben evli olsam ve senden cok hoşlansam yaşanacak bir gun bile olsa onu sonuna kadar yasardim sanki sadece senin misim gibi
Soran+1 yılöyle diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de evli bir kadına asık olmuştum o da bana tabi sadece bir gun sevgili gibi yasadık sonra onlar Kıbrıs'a gitti o birgun için o kadar bekledik ki acilamadik en sonunda gideceği belli olunca ne olursa olsun dedik ask bu tutamazsın ki
Soran+1 yılbilmiyorum ne yapsam ne etsem ondan tutmasını beklerdim karısından korkuyor şirketede götürmüyor beni.
Cevap sahibi+1 yılAma korkması normal degil mı eger boyle bir adamı seviyorsan bunlara hazırlıklı olman gerek
Soran+1 yılevet haklısın
Cevap sahibi+1 yılSana kolay gelsin bu isler zor ama heyecanlidir ve ne kadar zor olursa o kadar atesli olur
Soran+1 yılbu adam dengesiz olmasa seviceğim
Cevap sahibi+1 yılNasıl dengesiz :))
Soran+1 yıldeli diyor şaka yaptığını söylüyor keşke seninle tatile gitsem diyor istese gidemez mi?
Cevap sahibi+1 yılGidebilir bilemem is seyahatine çıkabilir mı bilmiyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarısını hiç düşünmüyo musun yazık değil mi? bir onun yerine koysana kendini? öbür dünyada nasıl altından kalkacaksın bunların ayıp ayıp yolun başındayken vazgeç şundan benim annem babamda başka biri yüzünden ayrıldı aynı senin gibi iki tarafta evliydi evlendiler sonra sonuç ne oldu biliyo musun babam gitti onuda aldattı aman böyle kalma dikkat :Dd
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben adama ilk başta dedim gül gibi karın varken neden ben dedim bunları söyledim söylemedim değil ısrar edincede yaptım işte
Cevap sahibi+1 yılvalla canım kendin bilirsin ama çok yanlış yoldasın adam seni kullanıyo sende izin veriyosun ne güzel seninde bir eşin var beğenmiyosan ayrıl gitsin hayatını böyle niye mahvediyosun ki rahat rahat elini tutabileceğin gizli saklı iş yapmayacağın biri daha iyi olmaz mı senin için
+1 yılevlensek adamı sokağa çıkarmasak hakkımız, vallahi hakkımız!
30 Yorumla
+1 yılKendine bunu yakıştırmışsan biz ne diyelim. Bu da yasak ilişkinin cabası, tutturmaz. Kınamak istemiyorum ama bu ilişkiden beklentiniz ne? merak ediyorum.
00 YorumlaSen elini tutmaktan bahsediyorsun, evli bir erkekle ilişki yaşaman saçma. Metres hayatı sürdüğünün farkında mısın?
20 Yorumlayapma kardeşim... yuvası var adamın. sabah senin yanında gece karısının yatağında...
16 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyım yatarsa yatsın
Soran+1 yılseviyorum
Soran+1 yılhayır kıskanç değilim
- +1 yıl
senin durumunda olan bir arkadaşım vardı. kıza yakıştıramadım ilk başta. utana sıkıla açıldı bana anlattı. sebep olarakta karısıyla sevdiği çocuğun mutlu olamadıklarını zaten ayrılacaklarını söyledi. sonrada dayanamadı, paylaşamıyacağını anladı. senin gibiydi aynı kıskanmam falan diyordu. zman geçirdikçe, ortak anıları oldukça yapamıyacağını anladı. ayrılmışlardı en son. şu an baskasıyla beraber arkadaşım... sende iyi dusun derim. ve bunun vebalini alma derim...
+1 yılha yani evli biriyle ilişki yaşaman çok normal, sorgulaman gereken bu değil de onun elini tutup tutmama kavramın. sen ne yapsan ne yaşasan müstahaktır mayk, umarım ilerde aynısını yaşatan bir eşin olmaz.
00 YorumlaHer haltı yemek normalde elini tutmak mı saçma. bir düşün senin evlendiğin adama bir başkasının sahip olduğunu biraz empati kur ne kadar saçma bişey yaptığının farkına varacaksındır...
13 Yorumla
Soran+1 yıliyide biz benim evde yiyp içiyoruz ben sokakta diyorum
+1 yılSiz herşeyle saçmasiniz elini tutsan ne olur. iki gün sonra başkası gelir onun elini tutar Mrk etme sen. ...
10 Yorumla
+1 yılAbi çok doğru bir hareket. Umarım sen onunla evlenirsin başkası da senin kocanı götürür öyle kalırsın..
20 YorumlaOlan olmuş zaten, elini tutsan ne olacak.. tutmasan ne olacak, ben evli bir bayanla görüşüyordum. ben tutmuyordum. onunla sadece gönül eğlendirmek için buluşuyorduk. canımız istediğinde, o da farkındaydı.
07 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyordunuz
Soran+1 yılne yapıyım
Soran+1 yılevet var
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. KS ahlak timi hemen olaya el atmış kendileri çok ahlaklı ya
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. :D Ben bekarım :D Ele tutuşabiliriz :D Boşver o evlenmiş :D
02 Yorumla
Soran+1 yılo iyi hem olgun :))
+1 yılIkinci kadın olacak kadar eziksin bu bir. Karakterin ve kişiliğin çok zayıf bu iki. Fayişesin bu da üç. 💁
10 Yorumla
+1 yılevli erkekle iliski yasamak sacma degil ama elele tutusmak sacma. bir de soruyorsun ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evli biriyle birlikteysen zaten saçmalığın daniskasını yapmışsın elini tutsan nolur tutmasan nolur yazık.
00 Yorumla
+1 yılevli adamla ilişki yaşaman normal de elini tutmak istemen mi saçma?
10 Yorumlailişki yaşıyorsun buluşuyorsunuz içki içiyorsunuz bunlar hep normal ama o eli tutmayacaksın kızım. çok saçma çoook
02 Yorumla
Soran+1 yılbak kuzum benim biz içiyorsak benim evimde içiyoruz ben onunla sokakta el ele tutusmak istiyorum birisi görür diye çekiniyordur
+1 yılevli erkekle ilişki yaşaman saçma yuvasını bozuyosun uzak dur çok geç değilken... şunu da unutma şimdi karısını aldatyosa gizli gizli ilerde sana da aynını yapar yuva bozmaya ne kadar meraklı insanlar var yaa!
00 YorumlaSacmami diye soruyosun. Onunla yattigini soyluyosun bide ellini tutsammi diye dusunuyosun zaten yapacagini yapmissin (((
00 Yorumla
+1 yılzaten içkileri, yemekleri götürmüşsünüz elini tutmak mı saçma geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılçekiniyorum yolda tepki verir diyee
Evli bir adamla yatarken çekinmiyorsunda ona elini tutmak istediğini söylemeye mi çekiniyorsun? Cins misiniz lan siz?
00 YorumlaBence yaptığın yanlış erkek adam olsa zaten seni seviyor olsa evli karısını boşar seni alır. Hiç mi Türk Filmi izlemedin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılboşver kuzum boşamasın ne yapalım
diğer yaptıklarının doğru olmadığından endişe etmiyorsun fakat elini tutmanın mı saçma olacağından endişe ediyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yıltepki verir diye anlıyor musun*
Gizli Üye(36-45)+1 yılileride evlendiğin zaman acaba"hüüüü kocam beni aldattı"diyecekmisin? gerçi senin gibiler cuckold da yapar:)) aferin sana hep erkekler aldatıyormuş ha? yuva yıkanın yuvası olmazmış devam et beni ilgilendirmez ama başkalarının hayatını mahvetme bari.
01 Yorumla
Soran+1 yılne apıyım umrumdamı adamda istiyor bende
+1 yılYoo neden Sacma olsun ki evli bir adam ile yatmakta normal. Salak misin adi ustun de evli:)
20 Yorumla
+1 yılbekarlar dururken evli bir adamın karısının çocuklarının hayatını mahvetmek niye?
00 YorumlaBindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete - Hey Güzelim Türkiye'm Bir de Avrupa'ya mana Buluyoruz :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılsenin de kocanın elini tutan olur umarım da bu yaptığın saygısızlığı anlarsın.
10 Yorumla
+1 yılİnsallah karisina yakalanirsiniz, ama yaptigin orospuluk guzelim gurur duyma :)
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle saçma ! Kendine yazık ediyorsun daha yaşın kaç senin, sana uygun kimse mi yok?
00 Yorumlabazı şeyleri atlamışsın :D içki içiyoruz yemek yiyoruz "aksdjlak" yapıyoruz demen gerekti yazık günah inşallah cehenneme gidersin
20 Yorumla
+1 yılBeraber yemek yiyosunuz, içki içiyorsunuz, ama elini tutmaya utanıyorsun. Garip bir utanmaymış bacı'm.
10 YorumlaYok çok normal bir davranış... evli birisi ile beraber olmak anormal değilde elini tutmakmı anormal...
02 Yorumla
Soran+1 yılyolda tutarsam birisi görür diye tedirgin olur diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılannen, ya da abinin karısı aynı senin gibi yapsa ne düşünürdün, evli adam sikip sikip bırakacak seni aptal olma
02 Yorumla
Soran+1 yılkızım bende evliyim
Cevap sahibi+1 yıldevam et o zaman ne diyelim yıllar sonra birde bakmışsın gelide senin gibi yapıyor ya da kızın
+1 yılSöyleyecek fazla söz bulamıyorum ki düpedüz AHLAKSIZLIK bir de gelmiş soruyorsun utanmadan
00 Yorumla
+1 yılElinide tut başka şeyinide tutt nasıl olsa artık onun metresi olmuşun
10 Yorumlanasıl cesaret ediyosunuz evli birini ayartmaya anlamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılben ayartmadım adam istedi kendisi istedi anladın mı?
Soran+1 yılilk başta nefret ediyordum artık onu unutamıyorum
yok canım neden saçma olsun adam altına almamış bişey yapmamış :D
110 Yorumla
Soran+1 yılhıhıh
Soran+1 yılyattık
Soran+1 yılBayram mı seyran mı bilemem
Soran+1 yılbende evliyim
Soran+1 yıldeğil
zaten ilişki yaşıyorsun elini tutmanda bir sakıncada yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyolda görürler korkusu olabilir.
+1 yılevli bir adamla ilişki yaşıyosun buna abes mi dıye sormuyosun. elini tutarsam saçma mı olur dıyosun. böyle bir bakışaçısı görmedım.
00 Yorumla
+1 yılelınden tutmadan once evlı erkekle bırlıkte olmak sacma
00 Yorumlaaynı şeyi senin kocan yapsa mutlu olmazsın heralde dolaysıyla yapmaman gereken bişe ;)
10 Yorumla
+1 yılAdam yeterince pompalamis sana elini tutmaya mi cekiniyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılevli oluna yakalanırız diye çekiniyorum bir de tepki verebilr.
+1 yılo adamın karısını bulup seni vurmasını çok ama çok isterdim
24 Yorumla
Soran+1 yılo biraz zor ben onu vururum. Evimde silahda var
- +1 yıl
allah senin belanı vermiş zaten bu mübarek günde
Soran+1 yılahhaa komik...
- +1 yıl
senin gibilere 6 harfli bir isim vermişler :)
Evli oldugunu bile bile e sen asmisin ya zaten sana normal bize kirik deniyor koca aldatan namussuz olarak geciyor
00 Yorumlaboşver evli insanları bak buda nice bekar insanlar var tanışın bulusun ilerledikçe 2 deli aşık gibi sevişin evli adamdan sana hayr gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yıladamı unutamıyorum
+1 yılBiz buna saçmalık demiyoruz k. şarlık diyoruz ors. luk diyoruz siz ne diyorsnz bilmiyrm
00 Yorumlasenin kocanında elini tutarlar ilerde ödeşirsiniz nasılmış görürsün o zaman.
00 YorumlaAblacım verirken saçma değil de elini tutarken mi saçma topunuz hıııımıınaaaaaa şekilsiniz ya :D
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem