AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
2 haftada ne kadar sevebilirsin ya insanlar 30 yıllık eşlerinden ayrılıyor🙄 çok pişman olursun
Allah rızası için kapanman gerekiyor ayrıca flörtte haram konuşmak istiyor vega sevgili olmak istiyorsa eğer onuda istememeli
Şöyle bir şeyde var bildiğim kadarıyla erkek bunu isteyebilir. Yani evleneceğin zaman kapanması isteyebilir. Evlendikten sonrada kapanırsın bu şekilde sanırsam.
aynen ama deneyip gorucez diyo neyi gorucez Allah askina bastan diyosun zaten be adam evlenmicem diye
Bilemedim ben direk tesettürlü biri ile evlenmek isterin düşünseydim ama birisi olur her şey tamamdır ancak tesettürü yoktur söylerim istemezse bilmiyorum. Bilemedim yani
Aile rızası varsa niye haram olsun ki sonuçta el tutmadığı yaklaşmadığı halde konuşabilir
Şimdi şöyle burada bir sürü bırak gitsin bilmem ne diyenler var onlara aldırma öncelikle bunu bir hocaya bilen birilerine sor. Ailene söyle ve biraz düşün. Bu sitedeki özgürlük diye çıplak gezmek isteyen bile çıkabilir özgürlüğün ne olduğunu bilmeyen kendini bir şey sananlar atlayabilir hemen. Buraya fikir almak için sordun belki ama değişik insanlar var işte. Onun için mi değişeceksin seni böyle kabul etmiyorsa falan diyenler. Tesettür Allah'ın emri aslında senden Allah'ın emrini yerine getirmeni istiyor. Şu an pek bir şey diyemiyorum bilgim vardı ama hatırlamıyorum. En iyisi birkaç hocaya sorman mesela son liman ınstagram sayfasına sorabilirsin numarasıda var wpden mesaj atabilirsin
Allahın emri zaten yerine getirmek zorundayız
@Denizdibindeinciiii benim kast ettiğim o değildi eğer flörtleşmek vs. istiyorsa istemesin kız ailesinin yanında iken gelsin görüşsünler orada.
Aynen öyle
Zaten öyle olmak zorunda aileyle tanımak lazim
Evet bende onu söylemek istedim. Altta çok saçma yorumlar varda. Zaten böyle bir sitenin çoğunluğundan ne beklenirdi. 2 hafta değil de 2-3 ay bir düşünün evlenmeyi. Ayrıca evlenmek için sevgi olmasına gerek yok. Kafa yapın uyuyorsa birbirinizi karşılayabiliyorsanız zaten sevgi girer işin içine illa sürüm sürüm aşık olmana gerek yok.
Haklisiniz çok seveni de gördük uzeni kiranı ama kimse bakmıyor anlaşabilirmiyim diye bununla önemli olan kafa yapısı
Ne saçma biri kapalı biri istiyor ama acık kızlarla takılıyor filan yobaz net
O seni sevmiyor ama seni sevse seni boyle kabul eder ister kapan ister kapanma diyor kapaninca evlenirim diyor anla seni sevmiyor
Seni açıkken sevdi ise neden kapan ma nı istiyor ki?
Ögf iki haftalık dallamalara ne kafa patlatıyorsunuz ya. Şaka mısın ne mal olduğu bile belli değil adamın belki sapık belki iprenç biri evlenmeyecek diye dert yanıyorsun salakmısın nesin bacımmm😑😒😒
Ayril gitsin kapanmak nirinin istegiyle olmaz bunu sart kodan ileride neler yapar
Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biriyle birliktelik yaşamayın bence
Kimse için degismeyin sizi seven olmasını istediği gibi değil olduğunuz gibi sever sizi
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil seni sevse zaten bunu gözü görmez. Ayrıl bence acı geçer ama belli ki dediğim dedik biri hiç yüz yüze görüştünüz mü 2 hafta olmuş tanışalı çok kısa bir zaman
Kızım daha iki hafta olmuş adamı tanımadan gelin güvey olmuşsun senin kararlarına saygı duymayan bir insan evlenince de seni ezer madem kapalı biri istiyo hayatında kapalılarla sevgili olssun.
Ona neymiş senin tesettürün? Kendini ne zannediyor ya, böyle yobazları nereden buluyorsunuz?
Ne yapmalıyım diye sorman bile hata , ayrıl başka insan mı kalmadı. Kendine göre birini bulsun
Kapanacaksan kapan ama bi başkası için değil Allah rızası için yap bunu
hadi ordan git kızım yaa yapacağın şey çok basit daha yardım istiyon mal mısın? Siktiri çekeceksin çok basit seviyorsun diye seni yönetmesine de göz yumma yani aklın fikrin yok mu sen bilmiyor musun sanki bu ne yaa bi erkeğe bağlı olmamayı öğrenemediniz az kendi sınırlarınızi bilin ben bunun gibi adamları kaç kere üstü üstüne dolandıririm Allahın vizyonsuz asalagi seni sen kimsin ki ne yapması gerektiğini öğretiyorsun kıza ikinizde mal gelmişsiniz mal gideceksiniz tekrar tekrar güncelleyip sorma şu soruyu iki gün sonra evlendiğinde de seviyorsun diye dayak atmasına göz yumarsin dayağı yer oturursun başka bisey ister yapmazsin sonra bizde seni tv lerde izleriz
Yol yakınken dön seni el üstünde tutan kararlarına saygı duyan senin adına karar vermeyen birini bul
2 haftalık biri için hiçbir şey değiştirilmez. Dua et daha 2 hafta olmuş ama. Yol ver
Kapalı biriyle evlenmek istiyorsa öyle biriyle görüşsün o zaman.
bak o öyle inanıyor. Allah var olduğuna, cennet cehenneme inanıyor. ben ise inamıyorum. bana göre eşim dahi olsa bir erkekle yatmak istesin evli iken izin veririm. ama o izin vermez. bu kurallar seni kesmezse yaklaşma. derim.
Karısını evliyken biriyle yatmasına göz yummayan illaki imanlı dindar olması gerekmez. Bunun adı namustur şereftir. Dini inançla alakası yok. Kafası rahatsız olan böyle fantzilere girer. Dini açıdan bakarsak evlilik kutsaldır ve tesettür ilk olarak insanın içinde olmalı erkeğin de kadının da.
Aynen cicimod katiliyorum. Baskasina
iki haftada sevgili olmak bile garip bu işler anlaşarak olmaz ki içinde kuruntu varsa sal gitsin
Kesinlikle ama kesinlikle canın istemiyorsa sırf onun için kapanma. Pişman olursun söyleyeyim
Baksın işine. Kalıcı arasın kusur aramasın. Kalıcı bulayım çırılçıplak dolaşsın
Evlenmek istiyorsan kapanacaksın. Kapanmak istemiyorsan adamla evlenmeyeceksin. Adam gayet net.
Senin açık olduğunu görerek geldiyse kapanmanı istemeye hakkı yok. En başta istediği gibi birini bulsaymış.
Yorumlardaki önyargıları okumak🙄 beklenmedik kisiden hem de🙄
Kimden
Bu gün kapanmanı isteyen yarın evden çıkamazsın çalışamazsın diyecek
Sonra belki şiddet uygulayacak bilemezsin ki...
Bu cok uzücü bir ön yargı
Bir erkegin evlenecegi kadinin kapanmasini istemesi demek o insanin yobaz oldugunu gostermez
Aksine aslinda gorevini yapiyordur, guzel bir seye tesvik ediyordur
Her esi tesetturlu olan esini eve mi kapatiyor
Bu nasi haksiz bir bakis açısıdir yahu
Evet ama kapanmazsan seninle evlenmem diyen bir adamla evlenilmez
@Karamelek2172 neden, bu onun tercihi ama hatasi acik biri ile olup onu degistirmeye calismak...
Aynen öyle
kendinden ödün verme hayat boyu mutsuz olursun aşk biten bir şey 10 sene sonra ondan bıkmışken aranız artık monoton ve bıktırıcıyken bir de kapalı olduğunu düşün kendini bu zor duruma sokma her şey atlatılır
Kaç yaşındasınız çok merak ettim gerçekten bide anadoluda falan mı yaşıyorsunuz
ben 19 yasindayim. Mardin o kse karaman
20 olcam bir kac güne oda 25
Madem çok seviyorsun kapan o zaman. Hem farzını yerine getirmiş olursun. Onun da kültürü öyledir. Ailesi öyledir. Gayet normal.
senin gibi mallar oldukca ne yapmalıyım diye sorar. adam işi gücü bırakmış basının derdine düşmüş. dayatma yapıyor sende oşoğomm diye köpek ol
Sinif arkadasim kapandi ask ugruna. Isin komik tarafi asla kapanmam diyen biriydi. Kimi Allah icin kapanir kimi kul icin. Allah icin kapanmak en guzeli.
Diyelim ki kapandın evlendiniz bu kişi sana evlilikte de sorun çıkaracaktır ve tanışalı daha 2 hafta olmuş kesinlikle acele etme doğru kişi olmayabilir
Hiç Bir Zaman Kimse İçin Birşey Yapma Sonralarda Çok Pişman Oluyorsun Ve Kapanıcaksanda Bir Cok Üyenin Dediği Gibi Allah İçin Kapan Bir Başkasının Orlamasıyla Değil
Baskasinin istegi ile kapanma
Kimse için tesettüre girme. Bunu gerçekten istiyorsan yap.
En basindan sana saygisi olmayan biri haberin olsun
Napicam simdi
Hayatina kararlarina mudahale edilmesine izin verme nekadar seversen sev. Sen ayri bir bireysin oda ayri
Evlenince senin yaptigin gunah bana geciyo diyo
Hani her koyun kendi bacagindan asiliyordu?
Ohoooooo onunla mı cennette gireceksin Allah aşkına
Seni olduğu gibi kabul etmeli. Değiştirmeye kimsenin hakkı yok.
Ayrıl gitsin zaten yeni sevgilisiniz hiç üzülmene değmez.
Sen Allah icin degilde 2 haftalik tanistigin kisile evlenmek icin mu kapanmayi dusunuyorsun. Puhahaja cok komik
Bir başkası istiyor diye kapanmak... çok sevsen bile çok saçma..
bencede.
2 haftada tanıştığınla evlenmeyi konuşuyorsan bu gidişle zor evlenirsin
İçinden geleni yapmalısın sonradan kendini kötü hissedeceğin kararlar vermemelisin
Seni olduğun gibi kabullenmeyenle evlenme yarın öbürgün emine bulut gibi oluruz
daha 2 hafta olmuş ve sana bu kadar müdahale etmesine izin vermişsin bravooo
İki haftalık tanıştığın kişiyle evlilik düşünme
Neden
Acele etme. Evlilik için acele karar vermemelisin
Aklın varsa o malla evlenmezsin.
Istemedigin seyi zorlamayla yapmamalisjn
Ya kızım bırak şunu ya
Kapanın kızlar.
Açılmak fayda getirmez.
2 haftada evlenme mi kararlastirdiniz
Zorla kapatacak seni.