Yaklaşık 2 aydır birlikteyiz ben 23 o 25 yaşında. Bana en başta demişti kapalı biriyle evlenmek istediğini bende vazgeçer bu fikrinden diye düşünmüştüm zamanla ama vazgeçmedi. Her gün kapan artık seni ailemle tanıştırayım diyip duruyor. Kapanmak istemiyorum, istemediğimi söyledğimde ayrılıcaz, onu kaybetmekte istemiyorum kafam çok karışık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eğer ki bir başkasının isteği de isteği üzerine kapanırsa zaten kapalı olmayacaksın o nedenle benim sana tavsiyem kendi istediğini yap seni o şekilde kabul etmeyen birisi zaten yani seni kaybetmeyi göze almıştır o seni kaybetmeyi göze almışsa Sen de onu kaybetmeyi göze alacaksın çünkü bir günlük veya bir aylık bir yıllık bir şey değil ömür boyu o şekilde kalacaksın yani eğer kendine güveniyorsan ben bu şekilde yaşayabilirim diyorsan Okey sorun yok yani kapalı olman kötü bir şey değil ama insan kendi istemediği bir şey yaptığı zaman zaten yapamıyor muhakkak ki hiç uygun bir şekilde devam ettiremiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenellikle baskıyla kapanan kadınlarda -abartmadan söylüyorum- yüzde 90'ı, ortadaki baskı unsuru kalkar kalkmaz eski yaşantı şekline geri dönüyor. Yani örtüsünü başından çıkarıyor. Kaldı ki, bu kişinin kendi iradesiyle karar vermesi gereken bir durumdur. İslam dini, kadına örtünmesini emreder, evet. Ancak kimseye zorlama yapmaz. Bunu yapmadığın takdirde inançsız biri de olmuş olmazsın. Bu tamamen senin seçimin olur. Fakat şu an karşındaki insan senin kapanmanı istemiş. Üstelik evlilik de ciddi bir karardır. Duygusallık da bir yere kadar. Mantıken hayat tarzlarınız, fikir yapilariniz, aile yapilariniz vs birbirine uymuyorsa bu olayda gözüktüğü üzere anlaşmazlıklar ortaya çıkar. Çok normal.
Sana tavsiyem, kapanmak istersen bunu Allah rızası için yap. Allah'ın yaratmış olduğu bir kul için değil. O bugün var ama yarının garantisi nedir? Ek olarak da kimse için kendinden ödün vermek zorunda da değilsin. Saygı karşılıklı olduğu takdirde saygıdır. O senin yaşam tarzına saygı duymuyorsa, sevgiyi bahane ederek ona ayak uydurman ancak seni mutsuz eder.
Karar tamamen sana ait. Ama mantıklı bir karar vermek istiyorsan, dediklerimi dikkatle oku derim.
60 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCanim Allah korkusu için kapanmayacaksan kapanmamalisin , birak ayrilsin, seviyorsa ayrilmaz öyle kabul eder. Sonuçta o senin acik haline normal haline aşik oldu. Tesetturlu haline degil o seni öyle gördü beğendi. ayrica emin ol ki sen onun baskiyla kapandigin zaman ortada şöyle bir algi oluşcak ben bu kiza istedigimi yaptiririm sesi vile cikmaz der, Seni ilerde aldatir herseyide yapar kendi kararlarini fikirlerini onaylatmasini bileceksin yoksa sana siddette uygular, seni aldatirda herseyi yapar derki bu kizin kendine saygisi yok , kendi kararlarini bile vermiyo der herhalti yapar sana karsi benden soylemesi cunku ayni durumu benim arkadasimda yapti.
22 Yorumla- +1 yıl
Evlemdikten sonra eşi istedi diye kapandi sonra eşi bunu acik bi kadinla aldatti yetmedi bosandilar oglan demiski eski esi sen sief ben dedim diye kapandin kendine saygin bile yok , felan dedi bosandi ve dusun 5 senelik asiktilar evlendiler1 yilsonra bosandi
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın öyle eş mi olur. kimse kimseyi kapanmaya zorlayamaz yobaz birisi. bunu kalpten istemelisiniz yani kimse kimse için kapanmaz istediği için kapanır bu yüzden de bence bu kafa da ki biri ile gelecek düşünmeyin bence.
Bu yüzden bence böyle birini sevmeyin zaten seven insan bu şekilde şartlar koşmaz yani sevdiği kadını her hali ile kabul eder. Aşk insanın hayatında sürekli olarak yaşayabileceği bir duygu değildir. Aşık olmak bir kişiye aşk ile yani yoğun bir sevgi ile bağlı olmak manasına gelmektedir. Aşık olmak, içerisinde sevgiden farklı olarak bir çok farklı duyguyu da barındırmaktadır. Aşık olmak aynı zamanda sevmenin en yoğun hali olarak da ifade edilmektedir. Aşık olmak kişinin hissedebileceği en özel duygular arasında yer almaktadır.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
62Cevap
2 ayda ne evliliği gerçekten? Birbirinizi gerçekten seviyor musunuz? bu sorunun cevabını bulabilmek için bile 2 ay yeterli değil bence. Gerçekten kendi isteğinle kapanmadığında sadece biri istedi diye kapandığında, ya da ortam baskısından dolayı kapandığında kendinle arana mesafe giriyor gibi bir durum oluşuyor. Kapanmak sadece başını kapatıp giyim şeklini değiştirmekle biten bir şey değil. İnsanın ruhsal durumunu da etkiliyor. Tüm hayatını etkiliyor. Kapanmak sadece kişinin kendi isteği ile yapılması gereken bir şey bence. Sen kendi düşüncelerine saygı duyup onları sahiplenmezsen diğer insanlar için de pek bir anlam ifade etmezler... Birisi de bana demişti "evlenelim kapan elin ve yüzün haricinde hiçbir et parçası görünmesin..." diye. Sevgilin gerçekten dine düşkün biriyse dini layıkıyla yaşıyorsa ve sen gerçekten kapanmak istemiyorsan kendine de ona da haksızlık yapma. Zamanlarınızı boşa harcamayın. Dini layıkıyla yaşamayan biriyse ve sırf benim eşim kapalı imajları için kapanmanı istiyorsa da sen kendine yazık etme. Hayat senin, karar senin.
50 Yorumla
+1 yılonun için ayrılmak bu kadar kolaysa zaten seni gerçekten seviyor mu bi düşünmek gerekir. seni gerçekten seviyorsa her halinle sevmeli. belki ailesi bu konuda onu bu şekilde yetiştirmiş olabilir ama sonuç olarak seviceğimiz kişiyi buna göre seçmiyoruz. zorla kapanacaksan zaten dini açıdan bir önemi olmadığı gibi seni de rahatsız eder. istemediğin bir şeyi yapmanı istemesi de bir o kadar garip. sana tavsiyem bence onunla ciddi bir şekilde konuşup kapanmak istemediğini ve onunda bu konuda sana anlayış göstermesi gerektiğini söylersen belki fikirlerini açıkça belirttiğin için daha iyi olabilir. hala kapanman için ısrar ediyorsa maalesef ki sana ayrılmanı öneririm. belki çok değer veriyor ya da çok seviyor olabilirsin ama şu açıdan bakarsak binevi senin özgürlüğünü kısıtlıyor diyebiliriz. aslına bakarsak zaten 2 ay bir insanı iyice tanıman için kısa bir süre. belki karşına ilerde daha iyi , seni sen olduğun için , her halinle seven insanlar çıkar. bunu bilemezsin. yani senin fikirlerine saygı duymuyorsa ilişkini gözden geçirmeni öneririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Evlenmesin zaten. Sen de kurtar kendini. 2 ayda ne evliliği ne aile ile tanışması? Bu nasıl bi zihniyet nasıl bi şekilciliktir? Neyin kafasıdır bu biraz büyüyün ya.
Sana bunu diyen adamı nasıl seviyorrsun acaba o da ilginç. Şimdi o istedi diye onunla evlenebilmek için kapansan ne olacak? Din bunu istemiyor, hani kendine ve inandığın yaratıcıya saygın? Şöyle tipleri nereden buluyosunuz ya. Seviyormuş neyini sevdin acaba. Baştan zihniyeti yanlış. Madem açık biri ona göre değil o zaman konuşmasaymış seninle.10 Yorumla
+1 yıl27 yaşımdayım ve evliyim. Sana şunu söylüyorum eğer içinden gelmiyorsa asla başkası için kendini değiştirme.
şu an çok sevdiğin için bazı şeyleri görmüyor olabilirsin, ama ilerde bunun pişmanlığını yaşarsın. O yüzden sakın ama sakın içinden gelmediği sürece yapma.
Senin açık olduğunu biliyordu, bunu gördü. Sen ondan saklamadın bunu. Eğer seni çok zorlarsa benden sana tavsiye seni olduğun gibi sevecek biri ile hayatına devam etmelisin, dediğim gibi şu an sevdiğin için onsuz yapamaz gibi düşünüyor olabilirsin, ama şunu sakın unutma bu hayatta kimse senden değerli olamaz.
20 Yorumla
+1 yılBak mesela sana bir çocuğu sil dese silmesen. O zaman evlenmesin haklı. Senin inanışına karışamaz. Bu konu da haksız. Sen kapanmak zorunda değilsin. İnanışına göre yaşarsın. İlişkiler de erkek ilişki için doğru tercihleri yapmalı. Din işini ilişkiye soktumu sıkıntı çıkar. O yüzden evlenme. Yürü lan hırt de.
10 YorumlaSenın bu diyologta kalman zaten başlı başına çok saçma senı seven senı degsıtırmeye ya da bırseylerı kendı ıstedıgı ıcın ıstegı ıcın yapıyorsa sevgın ya da ona olan aşkını bı kenara koy düşün olur mu çünkü sen bı bıreysın kendı kararlarını düşünüp ver
10 Yorumla
+1 yılBiri için kapanmak ne kadar doğru olabilir ki 🤷🏻♀️
Daha anlayışlı ılımlı sevdirerek göstermesi lazım ki kendi rızan ile oluşsun dinde zorlama durumu yok ama dini gerekçe göstererek baskın bir karakter olması hem dini hemde ilişki olarak soğumaya iter seni 🤷🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarar vakti gelmiş sizin için: Ya kabul edip evleneceksiniz ya da ayrılacaksınız. Eğer çok seviyorsanız kabul edin. Hem de İslam'ın bir gereğidir kapanma yani halihazırda Müslüman olduğunuzu düşünürsek bu yanlış değil. Elbette baskı yoluyla olmayıp sizin kararınızla olmalıdır bu.
00 Yorumla
+1 yılAma adam. durust davranmış. adamin görüşünü savunuyor ya da kotulemiyorum. adam dürüst ve sende kendine ve inancına karşı dürüst davranmak istiyorsun belkide. bilemiyorum. biri istedi diye kapanmak ne kadar doğru lakin kötü kötü bir şey yapmışta olmayacak belkide kapanmqnin gereğini bile zamanla yerine getireceksin. hic bilemiyorum hayat ihtimallerle dolu.
Ama en doğru bildiğim şey doğru olanı yapmaya çalışmak.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı biriyle evlenmek istiyor demekki bak sen şu işe, madem dinine bu kadar düşkün birisi kendisi ne diye seninle buluşup konuşuyor, dinen bu da hoş karşılanmaz normalde. Demekki sevgilin dindar birini değil, kafasına süs niyetine o türbanı takan kadınlardan arıyor. Yani sen ondan pek hayır bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin o zaman sana da ders olsun erkekler kadınlar gibi biri mutlu olsun diye kararını değiştirmez ya da degistirir gibi davranmaz ne diyorsa o nettir ve kesinlik bildiren kelimelerle de zaten ifade eder bundan sonra aklında bulunsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğim bir şeyi yapıp evlenirsen sonrasında çok büyük sorunlar çıkar mutlu olamazsınız
20 Yorumla
+1 yılKimse sana istemeyeceğin bir şeyi yaptıramaz tesettür gönülden ve kalpten yapılması gereken bir şeydir ayrılıyorsa da ayrılsın senin üstünde hakimiyet kuramaz. Ancak sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman kapanırsın.
00 Yorumlaistemiyorsan ayrılır gidersin seven insan her halinle olduğun gibi sever seni bir tanıdığa sevgilisi sen tepecik k. er. ha. ne. sinden de çıksan senden vazgeçmem demişti gerçek sevgi aşk işte bu
00 YorumlaBir tanıdığım sevgilisi istedi diye kapandı ve evlendiler ama evlendikten sonra yapamayıp açıldı ve durum daha kötü oldu. Zorla olmaz bu işler. İstemiyorsan açıkça konuş, seni seviyorum ama kapanamam beni böyle kabul edersen et demelisin bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnun istediği yaparsan sırf kaybetmemek için pişman olabilirsin ilerde başka istediklerini kabul etmek zorunda kalırsın. Eğer seni sevseydi anlayışlı olurdu
10 YorumlaLan bu nasıl kafa yaw.. şöyle bir mantık var "eşim herşeyi yapsın ama kapalı olsun" knk eşinin kapanmasının nedeni herşeyi yapmaması zaten adam bunu anlamıyo :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. kapanmayacaksan ayrıl çocuk sana en baştan düzgünce söylemiş madem kabul etmeyeceksin neden oyalıyorsun çocuğu seni sevmese değer vermese kapanmanı istemezdi zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin fikrine saygı duymayan birisi için asla taviz verme yoksa çok incinir üzülür pişman olursun nitekim bugün taviz versen yarın başka bir şey içinde senin fikrini ve düşünceni asla önemsemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin duygu ile baktığın olaya o şekilcilikle bakıyor. Bu kadar basit olmamalı. Kapanırsan seni alırım. Bir gün bile yanında durmam senin yerinde olsam ben basarım tekmeyi.
00 Yorumla
+1 yılsevgi böyle bir şey değil ya. gitsin direkt halihazırda kapalı bir bağğyaan bulsun kendisine. ayrıca 2 ay olmuş evlilik muhabbeti yapacak kadar hayatsız mısınız cidden?
00 Yorumla
+1 yılZorla kapanmak olmaz zorla kapanan kızları Şu an görüyoruz içinden gelerek olması lazım hakkında hayırlısı olsun. Sevgilinin seni zorlamsı saçma dinde zorlama yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin evlilik kriteri var. Adam en baştan söylemiş ben böyleyim arkadaş. Ya kapan ya da ayrıl demiş. Senin evlilik kriterinde kapanma yoksa adamın zamanını araya verme boş yere
00 Yorumla
+1 yılSeni sevse asla böyle bir şey istemezdi istemeye hakkı yok zaten hem cinslerim neden kendilerini sevmeyen düşünmeyen erkekleri ısrarla hayatına dahil ediyor anlamıyorum gerçekten
00 YorumlaS, etcen napcn daha sana evlenmeden istemedgn şeyleri direten adam evlendikten sonra iyice azitir. İstemedgn şeyleri yapmak zorunda dglsin ama bu adamla evlenirsen yapmak zorunda kalacaksn s, et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme o zaman. Kapanan Allah için kapanır. Ne alaka yani çok kızıyorum şu nişanlısana kapanma baskısı yapanlara. Kapanma demiyorum yanlış anlama, kendin istiyorsan kapan başkasının zoruyka değil.
00 Yorumla
+1 yılnereli bu istemiyorsan bırak max 3 ayda unutursun çok geç olmadan ayrıl daha da bağlanırsın işler zora girer bunun ardı arkası kesilmez
02 Yorumla- +1 yıl
çok da mantıksız bi yer çıktı ya
+1 yılHayatınız sizin elinizde bu durumu ömürboyu yaşayacağınız için kriterinize uygun bir aday ile görüşmenizi tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılCok seviyorsa seni oyle alir kabul eder haaa edemiyor mu o zaman bye bye baskalarinin himayesi altina asla girmeyin kimse buna degmezzz!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin içinden gelecek kapanmak kimsenin zoruyla olmaz kapanmak ayılıyosa ayrılsın kapalı gelin bulsunlar
00 Yorumla Sende bırak adamı bugün kapanıp kapanmamana karışan o cahil yarın daha başka şeylerinede karışır.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar değişir diye düşünüp hareket ettiğiniz için ikinizde hatalısınız. Olduğu yerde bırakmak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni en basta kabul etmekle hata yapmis senden olmaz ailesi de var isin icinde istemekte hakli sonuna kadar
00 Yorumla Dinimizde zorlama yoktur. Icinden geliyosa kapan. Boyle benim dedigim olucak diyen bir insanla ayni yola girme zaten
00 YorumlaAyrıl gitsin daha iyilerini bulursun bide seni açık halinle sevmiş sonra eşrap takmanı istemişse büyük sorun
00 Yorumla
+1 yılSeni türbe de beğenmedi sonuçta neysen o ol kendinden vazgeçmee
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. evlenme ayrıl
kapalı birini istiyorsa o zaman kapalı biriyle sevgili olsaymış
hem 2 ayda ne evlenmesi
00 YorumlaAfedersiniz ama atalarımız boşuna başını kapat g*tünü yırt dememiş fantezi yapıyor eniştemiz
00 Yorumla
+1 yıl2 aylik iliskide ne evlenmesi yahu? 2. ci olarak ona ne kapanman o seni acik kabul etmis hayjrdjr
00 Yorumla
+1 yılBu tarz bakış açısı olan insanlara
şans vermeyin selam dahi vermeyin
Sonra yazık oluyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. ne yapacaksın peki? ayrılacaksın, böyle kişilerle asla konuşmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılVücudun ve giyim tarzın hakkında bir tek sen karar verebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılAsla kabul etme. Senin özgürlük alanını kısıtlayan birisinden olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiğin zaman diğer erkeklerin ilgisini çekmemen seni kendisine saklanan için istiyor. Bize de çıplak isteseyen karısını paylaşmak isteyen denk gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılayrilman en guzeli o ne oyle dinde zorlama olmaz ki
00 Yorumla
+1 yılOnu kaybetmek ya da kendini kaybetmek arasında seçim yapmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence 2 aydır tanıdığın birisi ile evlilik düşünme
00 Yorumla Kendinden taviz verme. İstediğide kötü bişey değil ama sen istemiyorsan olmaz yani
00 Yorumla
+1 yılSeni şimdiden birşeylere zorlayan insanla olmaz bu iyi bir şey bile olsa...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl başka erkekmi yok kanka istemiyorsan yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih yapman lazım böyle durumlarda. Seöenekleri söylemiş zaten net olmayan sensin öyle ilişki yürüyemezsiniz. Onun yaptığı doğrudur demiyorum ama net yaklaşmış o.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Sana saygısı yok ayrıl gitsin. Neden açık biri ile çıkıyor o zaman? Bakire değilim de kurtul
00 Yorumla
+1 yılSeni dış görünüşünle yargılayan biriyle evlenme bence
00 Yorumla
+1 yılAllah için kapaniyosan içinden geliyosa yap yoksa bı erkek için kapanamazsin daha günah
00 YorumlaEn başta belirtmiş o arkadaş da genede sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence karşına al söyle ben istemiyorum diye eğer halla ısrar ediyosa ayrıl böyle yapıcaksa hayatında olmasın daha iyi ilerki hayatında daha çok pişman olursun. Kendi kararın saygı duyması lazım böyle davranıyosa eğer gözden geçirmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 aylık olan biriyle ne evliliği o kadar mı yanlizsin
Yapma adam önceden kriter belirlemis ayrilin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende basmalı etek giy o zaman de bende öyle istiyorum de gagsvssv bu zihniyetteki erkekelrden uzuk durun slk köylüler ya dhdbdhd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimi açık diye tutturur kimi kapalı diye Allah sizi nasıl biliuorsa öyle yapsın. Sözüm bu anlayışsızlara
00 Yorumla
+1 yılsana kimse istemedigin bir seyi zorla yaptiramaz bu kapanmak bile olsa boyledir ayrica insan Allah rizasi icin kapanir baskasinin zoruyla kapanmaktan hayir gelmez seni ne konuda olursa olsun zorlamasi hiç etik degil ayril derim
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kapanmazsan senle evlenmem diyor ama ben istemiyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler