AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Sen ne kadar çok sey istersen oda senden aynısını alacak gibi birsey var gereksiz ve saçma sapan konusmaları var yanlış anlamazsan yolun basındayken ayrıl ilerki zamanla ailenle görüşmeyeceksin diyede söyleye bilir yoksa ölene kadar basının etini yer senin ailen bana bunu almadı söyle yapmadılar diye
Biri ike evlenceksen icinde en ufak suphe olmamali yani uillarca birlikte kalacaksiniz hic bilmedigin yobleride olabilir en ufak suphe kalamdan evelnmelisin cimri ise evlenme derim ben
Öyle tanıdıklarım var cimri bir insanla evlendikleri için eziyet bir hayat sürüyorlar. Burda yazılanları dinlemeyin paragöz olmayla alakası yok. Cimrilik bir hastalıktır ve kişiyide partnerinide yıpratır. Ayrılmak çözüm değildir. Sevgilini psikoloğa gitmeye ikna edebilirsin. Cimrilikte psikolojik bir sorundur.
Bence yol yakınken dön. Daha adamı sen tanımıyorsun. Belki daha kötü huyları da vardır. Bir insanı gerçektem tanımak için minimum 2 yıl geçmesi gerekmiş:)
Yol yakınken dön nişanlılık bu yüzden var. Bu adamdan sana hayır yok evlenince bi tas yemeği bile cok görür sana bu kaç kurtul bunlardan ( lafın gelişi yani misal)
Sakın evlenme diyemem ama biraz daha düşünmen gerekir eşine de cimrilik yapmaz insan. Maddi durumu sıkıntılıysa bir şey diyemem ama olup da vermeyen de ne biliyim yani
Normal bir evlilik hayatınız olamaz, otlakçı olursanız huzursuzluk çıkmaz neticede kuruşu kuruşuna hesaplayan birisiyle... Zor. Bırakın bu beleşçileri!
hayır asla normal değil. Maddiyatı maneviyatın önüne koyuyor arkadas görmüyor musun? Ne demek sen çarparsın diye kötü araba vermek insan sevdiğinden eşim diyeceği insandan malını esirger mi bir düşün. Daha şimdiden böyle şeyler konuşuluyorsa yol yakınken dön derim. Kendini değersiz hissetmelerine izin verme
Durum sevimsiz bir durum , ama daha sevimsiz olan şey evlenecek kadar birbirinizi yakın görüp , bunları konuşacak kadar yakın görmemeniz.
Elbette konuştum bir mantığa dayandırıp açıklama yapıyor ama ne yazık ki tatmin edici değil. Sevdiğim için birliteyim hala ama bir çıkmazdayım. Değersiz görüldüğümü hissediyorum
Niyet iyi olduktan sonra aşılamayacak şeyler değil. Cimrilik kısmına tutumluluk diyerek görmezden gelebilirsin , ama damatlığa göre gelinlik muhabbetleri falan çirkin olmuş. Aranızda bu muhabbetler geçmemeli
Öncelikle bohça istemen cok normal ve hayatında bir kez evleniyorsun istemen kadar dogalı yok ikincisi senın harcadığın bütçe kadarını harcaması cok çocukca cok fazla da etkilemek istemıyorum senı ama iyice tart biç bir kız olarak mutsuz olmanı hiç istemem.
Beklentilerle dolu bir ilişki, seni de onu da ayıplıyorum kusura bakma lütfen.
Bunu ona dile getirmeyip benim için hiçbir şey yapmamasını burada dile getirdiğim için mi ayıpladınız, yapmayın lütfen
Sorduğunuz sorunun detay kısmını okuyarak yorumladım ben..
Organize bir teklif bekleme ile başlıyor, bir bakın dilerseniz..
Cimri insan ile ömür geçmez.
Cimri parasını kendine bile harcamazmış
@Anlarım3003 aynen öyle
Vallahi öyle cok güzel söylediniz 👌🏻
Ne ömrü ya bi dakika bile tahammülüm yok gönlü dar insanlara sinir oluyom
@Kayla96 aynen öyle bize uzak olsun
Anlattıklarınıza bakılırsa durum benim de pek hoşuma gitmedi... karar sizin... hayırlısı olsun hakkınızda...
İçindeki sesi dinle. Evet tutumlu olabilir bir insan ama söylediklerin aşırı yani.. Evlendiğinde pişman olabilirsin.
Normal değil sen ne kadarlık gelinlik alırsan bende o kadarlık damatlık isterim nedir kadınlar gelinliğe önem verir hep hayalini kurar istediğini almalı nispet yapmak nedir daha evlenmeden sorunlar başlamış zaten saçma bir evlilik olur
Pırasa fiyatına gidiyorsun s**kt**rEt gitsin öyle kocayı yaa. ...
gelinlik fiyatina göre damatlik talep etmesi zaten zihniyetini koymuş ortaya. Neyin kıyası bu? Eş seçiyorsun kendine, onu kıskaca almak nedir?
Aşırı pinti biri ile evlendikten sonra:
Senden çok paraya çok önem veriyor gibi.
Çarparsın diye daha kötü araba ha
Benim düşüncem evlenme biraz daha zaman tanı olmazsa vazgeç
Ciddi bir sıkıntı bu. İlerisi için daha ciddi manada keyfin kaçabilir. Yol yakınken dönmek mantıklı olabilir.
Bu kadar şikayetçiysen ayrıl
bide , yarın bigün sana pahalı bi şey alır, sen hiç bişey almazsın , terk eder seni habire aşağılar bu tipler
bence büyük hata yapıyorsunuz..
anladığım kadarıyla hala ailesinin sözünden çıkamamış, ekonomik özgürlüğünü kazanamamış biri..
Ekonomik özgürlüğü var maddi durumu iyi benimki de iyi. 5 kuruşuna muhtaç değilim ama tuhaf geldi
Sen parası için mi evleniyorsun yoksa onunla beraber bir hayat kurmak için mi sen kendine bence bu sorulari sorsan daha iyi şahsen ben arkadaşın yerinde olsaydım seninle evlenmezdim
Parası için değil sevdiğim için evlenmek istiyorum. Ama nedense benimle param için evlenildiğini düşünüyorum. Buraya yazmadığım daha çok olay var.
Bilmiyorum benim durumum iyi ben bu konulardan muzdarip oldum daha önce sorun değil fakat insanın zoruna gidiyor para için gelmesini istemez kimse
Bir araba kaç para biliyor musun sen?
Benim arabam 100 bin değerinde
Kadın iyi bir şoför değilse bende vermem
Adam gibi sürcekse veririm
Insallah cimri birisiyle olmam. En son istediğim özellik. Allah yardımcın olsun 😬 hayattan keyif alamaz insan her şeyin hesabını yapar burnundan gelir.
Kaç kızım ordan benden sana sölemesi. Çimri adamla olmaz ersağından keser bebeğin olur bezinden keser petekleri actırmaz bırak öyle adamla olmaz yapma ben yaşadım sen yaşama...
Gelinlik fiyatına göre damatlık seçmek ne yaa çok saçma
Sakın evlenme öyle insanlarla bir ömür geçmez. Hemen giri dönnn.
Bence hata edersiniz. Telefonu şarj bile ettirmeyen cimriler var.
Bu konuyu oturup konuşmanız lazım böyle yaparsa evlilik zehir olur ikinize de
Niye iyi tanimadan acele ile evleniyorsun? Erkek mi kalmadı
Evlilikten soğudum. Nikahtan gidin... işte kardeş kardeş
Basını yakma daha resmiyete birşey dökülmeden bitir :)
Bu ne ya okurken daraldım... Allah yardımcın olsun...
Odunun teki, gerçek yüzünü gördün işte.
Bence biraz daha düşün.
Sanki ikinizdede peroblem var. Bi oturup konuşun mesele nedir.
Bunlar normal şeyler. Sen her evlilik arefesinde insanlar sorun yaşamadan mı hallediyor problemleri sanıyorsun?
Bende yol yakınken dön o nedir öyle çocuk gibi gelinlikler nerden baksan 5000-75000 den aşağı yok ne gerek var o kdr damatlığa para vermeye 2500 e gelinlik olsa elbet sende alırdın
Evlenince aynı kısıtlamayla devam ederse azap olur gibi. Ekonomik özgür olman gerek sende çalış.
Nişanlın hastalık derecesinde cimriyse sana tavsiyem ayrıl. Ömür geçmez onunla
Bence cimri ve tutumlu olmak iyidir ileride rahat edersiniz derim
Malesef evlilik deyince iş ticari ilişkiye dönüşüyo... Normalde bişey istemeyen kadın bile bişeyler istiyo... Bu evlilik kurumu cidden çok malca* bişey...
İnsan önce ne istediğini bilmeliki ona göre hreket etmeli
Ayy bu adam yakında sana ödemeli de atar yol yakınken vazgeç
😂😂
İçindeki hisse kendimden çok inanıyorum bence sende inan
Hemen ayrilamani tavsiye ederim benim kardeşim cimri biriyle evlendi nereye gitse aynı kazağı giyiniyor rezalet bir hayat yaşıyor.
Ne 😔
Hata tabi bir ay sonra boşanan fazla para dolandırma ssın
Sana alinacak gelinligi bile alinacak damatliga gore mi secicek? 🤮🤮 ben bu isten tiksindim bence hata ediyosun menfaat iliskisine dönmüş sizinki
Cok sacma bence gelin bohcasi isteniyor olmaz yapamam diyor..
Bir gün dışarı çıkalım diyince ne gerek var diyen insan olacak. Sırf para harcamamak uğruna bir çok şeyi yapmayacak.
Sakın öyle bi hata yapma bi ömür o çekilmez aslaa söyleyim
Arabayı çarparsın diye mi?
Whattt kesinlikle vazgeçmelisin sen daha iyilerine layıksın bunu unutma
Hemen ayril cimri bi kocayla bi ömür geçmez 😏
Cebinde cimri olan adam herşeyde cimridir cimri biriyle bir ömür geçirmek eminim ki çok zordur evlilik zor ve meşakkatli belki masraf yapmak istemiyordur seninde bu konuda anlayışlı olmanı tavsiye ederim
Bence hata ediyorsun çünkü cimri insanlarla geçim çok zor oluyo cidden özellikle eşinse ben vazgeç derim evlilik önemli bı konu ayrılığa da gidebilirsiniz sonrasında bu yüzden hatanın neresinden dönersen kardır
Hayır adamdan araba istiyor utanmıyorsun , üstelik verilen arabayı beğenmiyorsun bir de kalkmış cimri diyorsun 😁 ne kafası bu bacım evlenme evlenip adamın hayatını karartma bence bu ne la herkes para göz olmuş mk
Öncelikle baya terbiyesizsiniz. Ev isteyen ben değilim kendisi alacağını söyledi ve evlilik olayı olunca vazgeçti. Standartlarını biranda düşürdü maddi durumu iyi olmasına rağmen. Benim de iyi durumum çok şükür. Elini cebine bir atmışsa ben de atıyorum. Kendimi onun yerine koyarak söylüyorum ben eski arabamı sen zaten çarparsın diyip vermeye utanırdım
Al buna konuş sen 💵💵
Ahah yazık
Ne organizesi olacaktı? Annen organizeyle mı almış? Belkide sen hava cıva savıyorsundur ama damat aşağıda paraya düşünmüş oda ayrı mevzu
Balık baştan kokar. Nasıl başlarsa öyle gider hayatını çileye bulama derim. Yaşın küçük nerden bilicen deme. Çevremdeki çoğu evlilik bu yüzden yıkıldı.
Parayı seven insan hayatı yaşamayı sevmez, eğer hayat dolu biriysen mesela eşinle yapmak istediğin gezip görmek istediğin yerler gibi hayallerin varsa bence yol yakınken dön..
sana almasını istediğin şeyleri önce sen ona al bir bir. sonra utanır o da alır sana
Sakın evlenme benim de başımdan böyle bişey geçti istersen yaz neler yaşadığımı ne zorluklar gördüğümü anlatayım sana