AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Bulmuşta bunuyor kıza bak, sen ne verdin damat tarafı için? Hiç. Anca istemeyi bilin.
Kesinlikle bu hataya düşme. Başta nasılsa sonra da öyle gidiyor. Bir seneye kalmaz boşanabilirsin.
Sen bide evlenince gör Şu an gordugun yuzde 2 kac brnce hayatının hatasını yapma
kızım vazgeç yol yakınken bak gerçekten cok samimi söylüyorum Şu an böyleyse evlenince neler olur sen ömrünün sonuna kadar böyle bi adamla aynı çatı altında nasıl yaşayabilirsin ki vazgeç
Parada cimri olan sevgide de cimri olur bunu unutma. Ne kadar meziyeti olursa olsun cimri erkek ve kumarbaz erkek arasında fark yoktur. İkisi de asla düzelmeyecek ! Kişilik bozukluğudur.
benim iyi bildiğim kızon içindende sahte şıllık çıktı
Cimri insan ile hayat geçmez
Cimrilikten değil sana değer vermiyorlar ve sevmiyorlar bu kadar basit
Evet hata ediyorsun evlendikten sonra adet olduğunda sana ped bile almaz o
İnan ki hata yaparsın mutlulugunu önlemek gibi olmasın ama böyle küçük hesapları sorun eden insanlar ileride senin için hiç bişey yapmaz iyi karar ver hatanın neresinden dönersen kârdır
Bana kalırsa böyle bir adamla ömür geçmez. lütfen kararını tekrar gözden gecir ve tabiki herseyi erkek tarafı yapacak diye birşey yok
Tabiki de yok ama nedense her şeyi ben yapıyorum...
Bence biraz daha gözden geçirmelisin. Evlensen yine aynılarını yapmaya devam eder. Alacağın mobilya takımına bile laf edebilir ucuzu var diye. Bunu onunla açıkça konuşmalısın
Bir erkek evlendiği kadının en iyi şeylere sahip olmasını ister. İstemesi lazım bence. İstemiyorsa bi sıkıntı vardır
Siz kızlar her şeyi erkeklerden istiyorsunuz işte bu yüzden adam en dogrusunu yapıyor haklı da. Bu konuda ona hak verdim
Çok dikkatli ol canım. Daha şimdiden böyleyse seni garanti görmüş. Gerçi garanti evet 2 aya evleniyosun. Biraz soğuk yap
Daha 2 ayin var iyice dusun karar ver bazen sevmek yetmez son pismanlikda bir seye yaramaz
Parasız yaşanır cimri insanla yaşanmaz bacım sakın evlenme ayrıl ayırılırkende sebebini söyle parası senden kıymetli değilse seni almasını bilir ;)
Aklın ve Gönlün ne diyorsa onu yap. Elalem şunu der felan geç onları ne derlerse desinler ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
siz kadınlar hepiniz böyle üçün beşin hesabını yapıp paraya daha cok değer versiğiniz sürece bende evlenmeyi düşünmüyorum ama sanırım kanun bu.
Paraya değer vermiyoruz ama paranın lafını yapan erkekten ne beklersin parasız yaşanır ama bunu dile getiren çekilmez
Ne yapman gerektiğini kalbin söylüyor sana zaten şu an... Bende bir an daha bekleme derim sana... Cimriyle yaşayacağına bekar kal daha iyi..
Şimdi zorluk çekiyorsan evlendiğinde daha kötü olacak, umarım saha iyi olur ama bu konu hakkında hiç iyi şeyler duymadım😕
Açık açık konuş bu mevzuları eminim cimri denilmesini yediremeyecektir bir daha yapmayacaktır yaparsa ayrıl
Aynı durumu kuzenimde yaşadı erkeknişanı etti kuzenim mal oldu ayrıl en kısa zamanda bırak başkakoca mı yok sana böyşe adamla ömür mü geçer
böyle şeyleri çok sevdiğin evleneceğin biriyle nasıl konuşanilirsin ilginç ve utanç verici
Bilmem o benimle konuşabiliyor
Sen şimdiden bunları düşünüyorsan. İleride sana çok dert olur bu konular
Acele işe şeytan karışır annemle babamın evliliğinden biliyorum tabii sizinki de öyle olacak diye birşey yok ama la bir durun ne oluyoruz diyebilmelisin.
Kaç bacım eve bile bakamaz öylesi tecrübeyle sabittt
Aynen öyle. Benden buna yakin sebeblerden dolayi bosandim ama evlilikte
Belkide sizin evliliğiniz için birikim yapıyordur hemen öyle düşünme
Valla cimri erkek çok zengin olur ama bazıları eşini satıyor sıkıntı
İşin güvencen varsa at nişanı başlarım düğününüze size mi kaldım arabamı kendim alırım de çık git
Cimri insanla evlilik ömrünü bitirir zararın neresinden dönersen kardır. Seni mutlu edemez
Çetrek olmuş 800 lira. Bu adam daha sana takın falan alacak ya da aldı. Kolaymınöyle düğün yapnak
Saf mısın ah kadın bulsan taparım saf. Şimdi cimri kadinliginile her şey yaptitirsin
Cimriyle ömür mü geçer be yol yakınken dön cidden bak
Iy o ne öyle ya. Evlenip başını yakma öylesiyle..
O ilerde senden sperminide eksir aman hayatim benim spermim cok degerli aman icinden bir damla bile disariya cikmasin der o 😏
Nişanı at
Cimri insanla ömür geçmez be
Hayat çekilmez bir hal alır devam ederseniz. Yol yakınken dönün siz. Herşeyin mükemmeli olmak zorunda değil tabi ama cimrilikte hiç hoş değil.
İkizler burcu ise nişanı at bence hiç düşünme bile
Neden ikizler burcu cimri mi?
@manyaksosyete tanıdığım tüm ikizler pinti bencil ve dengesiz çıktı burda ikizler burda babası İkizler burcu ve pinti olduğu için tartışanlar, sevgilisi ikizler burcu ve pinti diye ayrılanları da görünce hiç şaşırmadım mesela.
Doğru söylüyor ben ikizlerim ama ikizler erkeği gerçekten çekilmez derecede pintidir
@manyaksosyete @Mathildaa88 benim erkek yakın bir arkadaşımda ikizler burcu çocuk aşırı cimri o yüzden sordum. İkizler olması herşeyi açıklıyormuş.
Bunları önemseme seviyorsan tabi
Az olsun öz olsun demeyi bilmeyen bir çift daha.
Seni değil, parayı seviyor..
Cimri insana asla tahammülüm yok
Yol yakınken bırak gitsin valla ömür geçmez
Cok bi sikinti yok gbi sanki
Ucuza gitmişsün papatyacım
Evet ilerde sıkıntı olur
İlerde sıkıntı olabilir
Para ile vedalaşamiyor olmali
Adam haklı.. cozurtu çıkartma
O zaman ayrıl adam değil işte.
Sen nisanlimisin 😕
Hyr neden ki
Hayatinda kimse yok mu yani merak ettim 😐
Yooolk
Hayirlisi olmamistr demekki
Saçma pazarlık mı yapıyosunuz
Bunlari yapmaması degil kısasa kısas cok çirkin
Para senden kıymetliyse Allah sonunu hayıretsin
Aynı babam. Tek diyeceğim şey durman. Çünkü çocukların da mutsuz olacak.
Nişanlın ne iş yapıyor?
Kiz acele etme evlilik icin nisani at gitsin
Erkek tarafı genelde bu sorunlari cikariyor
Cimri adam da hiç çekilmez ya
cimrilik iyidir ama fazlası zarar