Yeri ve zamanı değil ve o anlık olacak iş değil. Bu düpedüz saygısızlıktır. Soru sorulur ama cevap sonuca değil ilişkinin yıpranmasına sebep olur. Bu yüzden o vakit uykudan uyandırmanın anlayış ve saygı gösterilecek bir yanıda yoktur derim ben 😊🌼
Ben uyanırdım ya sonuçta eşim bi omure evet demişssin gece gündüz olmuş ne farkeder istediğinde sorabilir belki önemlidir kafasına dalmıştır uyuyamkuordur yazık yani
Artık dünya öyle bir hale geldi ki olması gereken şeyleri tebrik eder hale geldik. Sizin görüşünüz çok güzel ve olması gereken. Eşine 5 dk uykusunu ayiramiyorsan sen eş olmayı haketmiyorsun demektir bana göre.
Kesinlikle katılıyorum boşanmalar çok fazla şu dönemde bir de eskilere bakalım onlar birbirine her zaman saygılı sevgili olmuşlar evlilikleri bu kadar uzun sürüyor sonuna kadar çok nadirdir boşanan insanlar bi uykuyu sorun ediyor
Zor olan dönem değil maalesef insanlar. Ve ne hikmetse herkes şikayetçi ama yine de böyle. Sebebi de şu. Kimse ben yapmayacağım demiyor, kendisine yapılmasını şikayet ediyor. Kendisi değişmek isteyen yok, toplumun değişmesini isteyen çok. Oysa mi değişimler toplumdan başlamaz, bireysel başlar. Kendini değiştirirsen toplum değişir.
o günki moduma bağlı kalkıp cidden mantıklıda konuşabilirim saçmalama falan diyip yatadabilirim olay uzarsa cidden sinirden evdende çıkabilirim aram yok