Arkadaşlar ACİL!!! yardımlarınızı bekliyorum. Biraz uzun olacak ama Lütfen bayanlar da cevap yazabilir mi?

Ben çok çok çok kötü bir şey yaptım ki ben 28 yaşındayım geçmişimden bu kadar pişmanken bu kadar üzgünken nasıl yaptım bilmiyorum. Tamam Allah belami verdi Zaten ama pandemi sürecinden beri hiç yapmadım. Ben iki hafta önce ınstagramdan biri yazdı bana hiç bende öyle boşluktayim ki tanıştım ama başka bir kızı seviyormuş bana bunu bir kez buluştuktan sonra dedi. Ama ben yalvardım bırakma Beni dedim bir sürü şey söyledim o yüzden beni ikinci buluşmada eve davet etti. Ama şart koştu yarı çıplak film izleyecez dedi tövbeliymiş nefsini deneyecekmiş 😣 gittim yarı çıplak soyundum ama evi ne kadar kötü bildiğin çöplük tek başına yaşıyor annesi babası Yok. Babası ölmüş annesi bunu terk etmiş istemiyorum seni demiş. Gittim yarı çıplak soyundum film umrumda değil Zaten ben film izlemeyi sevmem ki. Tek Bir oda orda bilgisayarı var iki çekyat Bir bilgisayar o kadar 8 tane de bilgisayar parçası birde karşı odada mutfak mutfağında böcek gördüm üç tane. Ben yarı çıplak soyununca azdım ama nasıl nefsine hâkim nasıl. O kadar azdırıcı şeyler yapsam Bir şey yapmadı. Neyse çok şey yaptım. Daha sonra 15 gün sonra tövbesi bitiyormuş o zaman gel dedi. Ama ben ondan önce Bir defa daha gittim. Daha sonra 15 gün sonra gittim ilişkiye girdk. Çok pişmanım benim telefon numaramı kuzenlerne dağıttı bense benim yerime sevdiği kıza mesaj attım. Onun için bana kızdı. Yani pişmanlığımin farkındayım çok pişmanım Zaten bakire değildim ama bu ağır oldu tam da sınava hazırlanıyorum ben o kadar kısa zamanım kaldı o kadar çalıştım konular aklımda kalmazken çok büyük günaha girdim çok çok çok. Ya birine derse korkuyorum bir gün olur ya evlenirsem derse. Birde benim gururum kalbim çok kırıldı 😢😢😔 bunun intikamını nasıl alacağım. İşte yok. Mahkemeye gitsem şikayetçi olsam ne diye olabilirim ki. LÜTFEN YARDIM. 😘😘
Arkadaşlar ACİL!!! yardımlarınızı bekliyorum. Biraz uzun olacak ama Lütfen bayanlar da cevap yazabilir mi?