Beyler size bir sorum var lütfen bakar mısınız? Kızlar sizde yorum yaparsanız sevinirim? Herkese +1?

Önce olayı kısaca anlatayım. Sevgilim beni deli gibi sever bunu belirteyim. Sevgilimin iki yakın kız arkadaşı vardı onlarla tanışacaktım. Arabamla sevgilimin olduğu yere gittim. Sevgilimde arabasıyla o iki kızı aldı evlerinden. Buluşma yerine götürecekti. Gideceğimiz yeri bilmediğim için beni de yoldan aldı. Kız arkadaşı öne oturmuştu ben arkaya geçtim. Kız istersen gel dedi ama yok dedim. Sevgilim hiçbişey demedi. Orda tanıştık ve dağılacaktık. Saat biraz geç olmuştu karanlıktı. Sevgilim beni arabaya kadar geçirdi yürüyerek. Çünkü hiç bilmediğim yerlerdi. Zaten 1 dk yürüdük araba yakındı. Ben geçtim sonra sevgilimde arabasıyla kızları geri eve bıraktı. Ve benim 1 saatlik yolum vardı. Ankaranın bir ucunda sevgilim ve o kızlar oturuyo diğer ucunda ben. Tam 1 saatte gittim. Sizce bu normal mi? İkinci sorum ise, çok sevdiğiniz kızın gece arabayla gitmesine müsade eder misiniz, yoksa sizde arabayla önünden takip eder misiniz. En azından bildiği yere gelene kadar? Çok teşekkürler yapılan yorumlar için..
Beyler size bir sorum var lütfen bakar mısınız? Kızlar sizde yorum yaparsanız sevinirim? Herkese +1?