+1 yılİlişkiden anladığım hiçbir şey yok. Erkeklerin de kadınların da düşündüğü şey gerçekten çok farklı. Bu sebeple, boşa kürek sallıyor gibiyiz birbirimizle iletişim kurarken.
Erkek kadın konusunda cinsellikle bölünmüştür; yani bir bütün halinde kadınla ilişki kuramaz hiçbir şekilde.
İnsan davranışlarının birçoğu dolaylı sahtekarlıktır, farklı amaçlar hedefler hemen hemen tüm davranışlar. Sonuç olarak yakın ilişkide bile uyum zor yakalanıyorken, uzakta daha da zordur. Ne kadar karaktere, şiirselliğe, o kişi ile ilgili düşünce örgüsüne sahip olsak da sonuç cinsellik içindir. Bunu bile bile gereksiz anlaşamamalara, gereksiz triplere, gereksiz muhabbete, sohbete, akıl oyunlarına girmek büyük kandırmaca gibi geliyor.
İnsanda beslenme içgüdüsünden sonra çoğalma yani cinsel içgüdü gelir bu sadece bedensel tatminle doyurulmaz insanın yaşamında ağır basan her eylem düşünce de libido enerjisidir, bazıları o enerjiyi öfkeye sanata arkadaşlığa mal mülk makam hırsına aktarır. İlişki denilen şey aslında bundan ibarettir. Biz insanlar allayıp süsleriz, o kadar. Hepimiz birer basit yaratıklarız.03 Yorumla- +1 yıl
@slazafone ikinci kısmı neresi?
- +1 yıl
"İnsanda beslenme içgüdüsünden sonra çoğalma yani cinsel içgüdü gelir bu sadece bedensel tatminle doyurulmaz insanın yaşamında ağır basan her eylem düşünce de libido enerjisidir, bazıları o enerjiyi öfkeye sanata arkadaşlığa mal mülk makam hırsına aktarır. İlişki denilen şey aslında bundan ibarettir. Biz insanlar allayıp süsleriz, o kadar. Hepimiz birer basit yaratıklarız"
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu kalbimde ruhumda hissediyorsam bundan mutlu olurum
yanımda ve hiç hissetmediğim birisi yanımda olsa ne olmasa ne..
Ama ruhuma dokunan kalbime dokunan ve onu yanımda hissedebiliyorsam..
Bu çok özel bir şey bence...
Tabi sevmek dokunmaktır diye düşünen birisine bu ters olur ama bedenine dokunurken ruhuna dokunmayı beceremeyen insanlar tarafından sevilen binlerce insan sonunda mutsuz oluyor..40 Yorumla
Uzak mesafe ilişkisi zordur, görüşme sıklığı genelde uzaklık ile ters orantılıdır. göresin geldiğinde görememe, telefon elinde, bilgisayar karşısında özlemden delirme halleri yaşanabilir akabinde atlatılabilir fakat her durumda zor ve sıkıntılı bir ilişki türüdür. Uzak durduğum ve duracağım bir ilişki türü.
22 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Daha önce bunu yaşadım; gerçekten olmuyor, özlediğin anda onun kokusunu almak istiyorsun ama bu her an mümkün değil, onunla bulusmak bir seyler yapmak istediginde, elini tutup her zaman gezme sansin olmuyor.
Bu sebeple ben istemiyorum; çünkü mutlu olamıyorum, sonu da olmuyor zaten...22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Mutlu etmez uzaktan ilişki yürümez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEdebilir, önemli olan yanımda hissetmem. yakında olamasak ta konuşmamız ve birbirimizin yanında olmamız ve tabi ki Sevgi yeterlidir, sevgi zaman ve mekanı aşabilen bir şeydir.
10 Yorumla
+1 yılHemde çok 🎈 insan kavuşacağını bilip, hayal ederek yaşayınca daha bi baglı, daha bi aşık oluyor. Her gün hayal ediyor ne zaman kavuşagiz diye ve uzak mesafe sadece dokunmaya engeldir, sevmeye asla. Bazı insanlar kalbe dokunur mesela, sesiyle mesajıyla, hissettirdikkeriyle..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin elinde ki? Aşkı nerede bulduysan al, sahiplen ve kaçırma. Her şey sende, aklında, kalbinde, ruhunda bitiyor aslında ve hiç bir şeyin imkansız olmadığını da bil. Sen niyetini koy kalbine gerisini Allah'a bırak. O her şekilde sizi buluşturmanın yollarını, fırsatlarını koyar önünüze.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Öyle üç hatun var fece book ta devamlı sohbet ettiğimiz , kimi zaman bir dost, kimi zaman bir sevgili ve bazen karı koca gibi.Çünkü dul ve yalnız olanlar bazen güven duyarak uzakta olsa sevgiyi paylaşmak ihitiyacı duyuyor..Önemli olan güveni sarsmamak ve saygılı olmak.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba uzak mesafe ilişkisi neden mutlu etmesin düşün aynı yerde yakınındaki bir ilişkin var ama beraber olduğun her şeyini paylaştığın. Gün geldi iş için şehir dışına gitmesi gerekti çalışmak için veya evlisin yurt dışında imkanları olanakları daha iyi bir iş buldu eşin en az 2 senede çalışması gerekiyor. Sen o zaman bu ilişki yürümez bu evlilik devam edemez deyip her şeyi bitirmeyi göze, mi alacaksınız. Nerede aldı fedakarlık paylaşımcılık acısıyla tatlısıyla yaşanacak ilişki mesafeler özlemler ilişkiyi özlemlerle dahada buyuk sevgiye hasrete dönüştürmesi gerekir. saygılarımla
10 Yorumla
+1 yılöyle bır model yok.. uzaktan uzaga ask varsa devam edılebılır mesafeye ragmen olmaz o işler.. coluk cocuk ve kendını deneme ıslerı hep.. yuzyuze bır ılıskıyı baslatmaya ya da devam etmeye gucu olmayan kabılıyetsılzer ve korkakların işi.. ki cogunda hep aslında oyuncaksınızdır..
10 Yorumla
+1 yılAslında, insan ilişkilerinin temeli güvendir. Uzak mesafe ilişkisi her ne kadar yorucu olsa da güvendiğin biriyle yaşanabilir. Beni mutlu eder mi, eğer gerçekten sevdiysem, evet.
50 Yorumla
+1 yılHayır, edemez çünkü ben sevdiğim insanın yanımda olmasını isterim. Çay bardağını tutuşuna şahit olmak, canım sıkıldığında onu görmek ve vakit geçirmek, bir sahil kenarında birlikte dalga seslerini izlemek isterim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlımla aramda 650km var, her hafta sonu olmasada araya fazla mesafe girmeden görüşüyoruz😘 Aşk neredeyse orada yeşerir, buda herkesin kendi elinde 😊 Elimizdekilerle mutlu olmayı zamanı güzel değerlendirmeyi bilmemiz gerekir❤️ Hayat çok kısa
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafa ilişkisi yaşıyorum 5aydır ama o kadar büyüktülcek bi konu değil bence eğer kişiyi seviyosan gerçekten mesafeler engel değildir. Telefonda birbirinize sürkli bi araya geldiğinizde yapacağınız gezeceğiniz sarıllacağınız anları konuşun birbirinizle ve en önemlisi sadakatlı olun birbirinize en ufak şeylerden trip atmayın mesela böyle yani
20 YorumlaEtmez tabiki çünkü ne yaptiklari belli degil
Kendini iyi gösterirler en ufak şeyde seni suçlarlar
Sen beklersin nazini kaprisini çekersin onu sevdigin için ezik bile olursun yeri gelir
Duşman olur birini buldu mu ya da senle beraberken onlarla takilir seni cepte görmeye başlar
İşine gelmezse engeller
Siler
Sabir edip birlikte samimi olursa ne kadar km uzaklik olsa bile bekleyen gerçekten sabreden olursa degişmedigi sürece kavuşurlar 👍🏻20 YorumlaKalpler bir olduktan sonra çokta sorun değil.. Tabi bu hiç görüşülmeyecek anlamına da gelmesin. Nadir olsa bile imkanlar oldukça arada bir görüşmek şart.
20 Yorumla
+1 yılTartışmalar başladığı an, çıkmaza giren ilişki türüdür, taraflardan biri sıkılır ve bitirmek ister, beklediğime değecek biri olduğunu düşünürsem mutlu eder tabii ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir yere kadar mutlu eder.
Bir yerden sonra ya özlem duygusu ağir basar. buda insanı mutsuz etmeye başlar ya da varlığıyla, yokluğu bir gelmeye başlar ve ilişkide çatırdamalar olur..10 YorumlaUzak mesafe ilişkileri daha güzeldir
Dip dipe olduğum sevgilim de oldu
Önemli olan hissettiğin
Almanya'da olsa bile kalbinde büyük yeri vardır heran yanında gibi hissedersin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mesafeleri kısaltmaya acele etmiyorsa bu ilişki falan değil.
30 Yorumla
+1 yılEder tabii ki neden etmesin ki, gönüller bir olsun da önemli değil.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ortada gerçek bir aşk varsa, insan dokunmadan hiç görmeden bile seve biliyor. İnsanı yıpratan özlem oluyor sadece.
10 Yorumla Uzak mesafe ilişkisi başta cok güzel olur ama yıllar geçtikçe hep uzakta devam ederse işte o zaman sıkıntılar başlıyor tecrübeyle sabittir 🙇🙅
10 Yorumla
+1 yılTaa uzak mesafelerden kalbime dokunabiliyorsa ve bir mesajı ile yanımda imişcesine hisler uyandırabiliyor ise neden olmasın
10 YorumlaÖnceki ilişkin uzağa giderse, belirli bir geçmiş olursa uzak ilişki yaşanabilir. Ama ilkten 300-500 km öteki kişiyle uzak ilişki yaşanmaz.
10 Yorumla
+1 yılMutlu olabilirim.. varlığını ilgisini eksik etmezse...
20 Yorumla
+1 yılaradaki sevgiye, uyuma bağlı. ilişkinin geçmişi yoksa sevgili ilişkisi olması zor
20 Yorumla
+1 yılGüvenin olduğu herşey bni mutlu edebilir önce güven...
10 YorumlaUzak kesafe ilişkisinden hayır gelmiyor. Boşuna zaman kaybı.
10 YorumlaEtmez. zamaninda oldu. kedi gibi yalanmaktan başka bişey degil
10 Yorumla
+1 yılİmkansız değil benim için olabildiğince katlanır sadık kalırım
10 Yorumla
+1 yılHayır. Aldatıyor mu yalan mi söylüyor belli olmaz. Ve vakit geçirmek isterşm.
10 Yorumla
+1 yılZor çok zor. Ben mutlu olduğum kadar da özlediğim ve benden uzak olduğu için de üzülürüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eder ama bi yere kadar eder. İnsan mutluluk için sevdiğiyle beraber vakit geçirmeli bence
10 YorumlaGüvenecegim beni yarı yolda bırakmayacak biri ise evet.
10 Yorumla
+1 yılZor oluyo cok sıkıntıli okuyor
Problemler bazen cozulmez hale geliyo10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen uzak seviyorum çünkü özlüyor insan yakın da olunca hergün yan yana cırkı çıkıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. cok uzak olmamali, istedigin zaman gorusebilmek mumkun olmali. yoksa olmaz o is...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak mesafe ilişkisini doğru bulmuyorum. Henüz yüz yüze bile gelmediğim birisi ile bir yola çıkmak akıl işi değil benim için. Eğer sonrasında bir süre ayrı kalacaksak idare edebilirim elbette.
10 YorumlaEtmez. İnsan görmek ister. Tutmak ister, koklamak 😇
10 Yorumlazor olurdu yaaa... bunun ozlemi varr... mesafesi var.. anam var da var :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler. Onun için sıcak bakmıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEdemez sık sık görüşmek isterim haftada en az 2 olursa belki razı olabilirim
10 Yorumla
+1 yılKalpler arasındaki mesafe benim için daha önemlidir. Demem o ki çok geç olmadan sevenler kavuşmalı. Aksi takdirde kendini deniz ile bütünleşmiş bir masada Müslüm Gürses dinlerken bulabilirsin😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır benden uzak olsun. İnterneti açınca var oluyor kapatınca yok oluyor kalsın
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle evet, hatta normal ilişki sevmiyorum. En iyisi sanaldan.
327 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiri 1.5 yıl, biri de 1 yıl sürdü. 3 yıllık arkadaşım var.
Cevap sahibi+1 yılYok 1.5 ve 1 yıl olan sevgililik. Sürerdi de daha 1.5 yıllık olan.
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAslında umarım olmaz, sanaldan da artık birini istemiyorum. Teşekkür ederim umarım senin olur.
Cevap sahibi+1 yılAşk ve sevgi olmadan boş zaten. Onlar da zayıflık, yani kötü. Olmaması daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, anlatmak artık beni sadece yoruyor
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılOkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim için daha iyi oldu. Okula gitmeyi ve insanlar içinde olmayı pek sevmiyordum
Cevap sahibi+1 yılInsanlardan uzak durmak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılDeğişir tabi :)
Cevap sahibi+1 yılDiğer insanlar için demiştim. Teşekkür ederim :)
+1 yılZor oluyor hele bu devirde. İnsan yanında ne kadar vakit geçirse ozaman o kişiyi tanır uzaktan ilişki biyere kadar. ama ilişkiniz devam ederken başka sebeplerden iş için aile için vb. İçin gittiyse o başka ama yinede zor oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedik biz ama olmadı... Sık sıkta görüşmeye çalıştık çok şey yaşadık paylaştık ama bi yerde o mesafe ve kısıtlı imkanlar ilişkinin sonunu getirdi...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleder tabi neden etmesin. adam uzakları yakın ediyorsa, değerli olduğunuzu hissettiriyorsa eder.
20 Yorumla
+1 yılBeni sevdiğini hissettirsin yeterli.
10 YorumlaZor inasan sarılıp yanında uzanmak istiyor elerini avuç içlerini yanaklarinda hissetmek istiyor yaşadığım için biliyorum ama inş sonu guzel olucak Allah'ın izniyle
10 Yorumla
+1 yılMutlu eder sevildiğimi hissetmem yeterli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılşu an bi tanesine sahibim ama imkansızlıklar beni yıldırmaz. Eninde sonunda savaşı ben kazanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2.5 yıllık uzak mesafe ilişkim birazdan bitecek mesela...
21 YorumlaKarşılıklı saygı ve dürüstlük varsa o ilişkide, sürekli yan yana olan sevgililerden daha sağlıklı bir ilişki bile yürütebilirler
10 YorumlaHayır mutlu etmez ama o kişiyi gerçekten seviyosam katlanmaya çalışırım ama zaten o ilişki çok uzunca sürmez
10 Yorumla
+1 yılBence bi yandan uzak olması iyi ama bi yandan çok özlerdim.😂😂
20 YorumlaUzaktan ilişki mi olur yahu, uzaktan eğitim olmuyor ilişki nasıl olsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatacaksam eder. Uzağın nesi mutlu etsin Allasen 😃
00 Yorumla
+1 yılO uzaklık zamanla insanı yipratir, yorucu olur.
20 YorumlaMutluluk mesafede değildir asla fakat zorlukları da yok değil, seven katlanır:)
10 YorumlaKarşı taraf niyetine göre değişir çok zor uğraşmaya değmez
10 Yorumla
+1 yılDeğişir insana göre gerçekten beni sevdiğini hissediyorsam herşeye değer
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler