Boşandıktan sonra sağa sola saldırması, karı kız peşinde koşturması normal sayılır mı? Boşandı benimle tanıştı, beni sevdiğinede eminim ama sanki bağlanmaktan kaçtı, bu adam bir cocuk babası... Bu bir yılda beni aramayı hiç bırakmadı ama ben görüşme isteklerini hem red ettim çünkü dengesiz hareketleri vardı. Resmen sağda solda medet umuyor gibi hissettim. Karı kız eklemeler falan ne varsa yaptı...
Şimdi bir yıl sonra gelmiş benimle ciddi ilişki istiyor, samimi görüşlerinize ihtiyacım var, özellikle boşanmış beyler yorumlarsanız sevinirim
Şimdi bir yıl sonra gelmiş benimle ciddi ilişki istiyor, samimi görüşlerinize ihtiyacım var, özellikle boşanmış beyler yorumlarsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
erkek ya da bayan boşlukta olunca arayış bir başkasıyla konuşma isteği duyar ciddi ilişki ancak kafa uyumu olunca güzeldir her konuda
Yani ilk başta bağlanmaktan korkması arayış icinde olması normal mi? Seven başdan başkasını aramazdı diye düşünüyorum
bu senin düşüncen ama evlide olan bekar da olan hep arayıştadir iki elma olayı kalmadı artık sevgi aşk hep yalan olduğu için bağlanmak başka boşanan erkek bayan her zaman daha sağlam adım atmak için düşünür
Kendin sorup kendin cevaplamışsın zaten bize gerek kalmamış.
Hislerine güven diyosun yani
Yani o kadar görüp değerlendirmişsin kafandan üretecek halin yok.
haklısın aslında herşey ortada ama icten ice de boşandı, cocuk var zor bir süreç kafası karışmış korkmuş olabilir diyede haksız yargılamakta istemiyorum. Boşanmak nasıldır ne yaşatır insana bilmiyorum ki
Boşanmakla alakası yok bence boşa düştüğü gibi önüne gelene yazandan hayır gelmez.
Çok haklısın 👍🏻
Ne sevmesi yaa sen red ettikçe o sana sahip olmak için hirs yapıyor siz kadınlar çok safsınız yaa😂😂
ozaman içinde patlayacak o hırsı 😂
Hele şükür birde sevdiğine eninmiş hahhaa 😂 cidden uyan artik
şüphe duymasam yazmam zatende ama bir bucuk yıldır prs etmemesi seviyo gibi geldi ben ne biliyim ööfffff
Yok yok o hirs yapmış. Sevse adam gibi adım atar. Sende boşanan biri misin
Yok değilim, attı şimdi işte adımda atmadan yemediği b.. kalmadı 🙈
Ne adımı attı
Ciddi ilişki istiyormuş işte... öyle dedi
Durulacagina emin misin eğri ağaçtan düzgün baston olmaz
Süre önemli. Ne zaman boşanmış
1 bucuk yıl olacak işte. Ben baştan beri aramayı hiç bırakmadı ben hep yeni boşanmış kullanmak ister diye uzak durdum. Oda tabi rahat durmadı bu süreçte. Şimdi ciddiyim diyor hep hayatımda ol diyor
Denemekten ne zarar olur ki
Kullanılmak istemiyorum, geniş görüşlü birisi değilim, aslında icten ice güvenmiyorum, isteseydi baştan arayış icinde olmazdı diyorum ama belkide boşanmış psikolojik bişeydir diye yargılamak istemiyorum
Bence sen kendine güvenmiyorsun. Sorun bunda. Kendini kullandırmak da ne demek yahu. Sen izin vermediğin sürece kimse sana birşey yapamaz ki
evet kendimede güvenmiyorum çünkü ben çok sever çabuk bağlanırım ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Daha iyisini bulsaydı dönermiydi sence? Hani sormak istediğim boşanma sürecinde biri icin bunlara göz yumulurmu? Bekar olsa kapımın önünden gecemez ama boşanmış, yuva yıkılmış belki ondan ne yaptığını bilmemiştir 😂😂
:)) bence sen önce kendine güven konusunu aşmalisin
Hedef cinselliktir napcaak evlenip
Bende öyle düşündüm ama bir bucuk yıl oldu artık ciddi birini istiyorum hayatımda diyor
Kısmeti sen misin?
sanmıyorum, güvenemiyorum işte erken gibi geliyo
Boşanma sonrası abazalik sendromu
Nasıl boşandığına bağlı veya ne yaşadığına
Normal degil. Bende bosandim
Peki şu an ciddi ilişki istemesine güvenmelimiyim? O hep aradı ama yanı sırada rahat durmadı tabi...
Ben uzak durdum ondan, kafam çok karışık
Yeni bosanan biri ciddi iliski istemez. Yatmalik onunki
1 bucuk yıl oldu ciddiyim diyor, yalan mı yani
Banada o kadar oldu. Ciddi istemiyorum
anladım :)