Sevgilimle sürekli kavga ediyoruz nazar mı var yoksa başka bilmediğim bir şey mi?

Arkadaşlar bizim yaklaşık 4senelik bir ilişkimiz var ayrılıklarımız oldu ama Allah demek birlikte olmamızı istiyormuş ki yani diyeceğim o ki bir hayır varmış ki tekrar birleştik 1sene ayrı kalmıştık ve 1senedir sorunsuz bir ilişkimiz vardı biz normalde çok nadir kavga ederdik ama şu an 1aydır belki her gün kavga ediyoruz şu 1haftadır hele en ufak şeylerden kavga ediyoruz ve kavganın sonundada anlıyoruz birbirimizi ne kadar çok yıprattığımızı :( sizce bir nazar ya da herhangi birşeymi var kafayı yemek üzereyim düşünmekten ayrılığın A'sı bile beni korkuturken böyle giderse bitmemizden korkuyorum birbirimizi çok seviyoruz kavga ederken ben ağlıyorum erkek arkaşım benimle birlkte ağlıyo biraz sevgilimin sorunları var geçmişinden de ama bunları çok fazla düşünmüyordu ama eminim ki bize nazar değdi ya da herhangi bilmediğim birşey var ve çok huzursuzum ne yapabilirim sizce bu durumda düzelirmi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum :(
Sevgilimle sürekli kavga ediyoruz nazar mı var yoksa başka bilmediğim bir şey mi?