+1 yıl6 yıllık mühendisim tübitak, havelsan ve TÜRKSAT gibi kurumlarla çalıştım.. ve kendi işimi kurmak adına mühendiste olsa işçi olmaktan çıkmak adına işlerden ayrıldım.. nihayetinde kendi işini yapmak ilk başlarda daha fazla emek ve zaman istiyor evlenecektim ama sevgili meleğim istemedi ben senin bu işlerinle uğraşamam zaman ayıramıyorsun hep iş hep iş dedi.. bende senin için.. hadi seni geçtim kuracağım ailemin refahı için dedim ama dinlemedi gitti.. ne yalan söyleyeyim hırslanmama bile neden oldu daha başarılı oldum.. geçenlerde teyzelerin dedikoduları vasıtasıyla anneme duyumu gelmiş pişman olmuş ama artık meleğim değil ki, saygılar..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızlar az normal tipli ve işi iyi olmayan bir erkek oldu mu hemen burun kıvırıp tersliyorlar. O çocuğa da yazık. Ben eşek gibi çalışacam kazanacam da bunca zaman, düz liseden mezun olmuş üniversitenin en dandik bölümlerinde okumuş gününü gün edip eğlenmiş bir kız gelecek benim param için benle evlenmek isteyecek. İşte orda ona söylenecek söz ''Hadi yallah başka kapıya'' dır. Sen seçiyorsan seni de seçenler olacak.. Zaten öyle kızlar da nedense evde kalıyorlar :D
68 Yorumla
Soran+1 yılIste bunu demek istemistim para göz durumuna ben düştüm
- +1 yıl
Burdaki sen tabiri genel kızlara yönelik sana değil. Ama senin de soru soruş tarzın çok mütevazice değil. bir sinsilik sezdim :) Ayrıca YTÜ olmaz mı dışlamayın bizi
Soran+1 yılHayir bak sinsilikle alakasi yok evet haklisin soruyu cok düşünüp yazmadim tabiki olur YTÜ mesele o degil sadece atiyorum bogazici endüstri mezunu adam belki ceo olacak ben kendim de iyi bir fakultedeyim ama kendimi denk görmem o adama anlatabiliyo muyum o tuzden belli universiteleri belirttim yoksa asagilama falan yok paragözlük hic yok
- +1 yıl
ben de seni anladım da sen cevapta paragöz göründüm desen hiç bu konuyu açmıcam :) Sen iyi bir fakültede isen ne güzel işte. Kadının okumuşuna bayılıyorum. Kendi ayakları üstünde durabiliyor. Erkeğe maddi bağlılık 0. Bu ben bile olsam; erkeğin, kadını kızdırıp kaçıracak kadar kötü bişe yapması sonucunda özgürce gidebiliyor. Tabi en ufak bişede de bırakıp gitmeyi yeğlemiyorum. Gerçekten ciddi nedeni olduktan sonra.. Ama konuya gelirsek tekrar. Kadın için bence denk veya biraz üstü olabilir. Erkek içinse doğal olarak, denk veya biraz altı kalıyor :) Bir CEO ile köyde inek sağan bir kardeşimizin ilişkisi çok da sağlam olmaz.
Soran+1 yılIste bunu demek istemistim bingooo biaraz asagilik biraz üstlük sikinti olmaz ben ucurumlari düşündüm özellikle soruyu yazarken yanlis ifadeler kullanmis olabilirim ama asil buydu iste mesele
- +1 yıl
EİC için teşekkürler. :)
Soran+1 yılRica ederim gercekci bir yorum yapmissin cogu insan gibi bol keseden atmamissin:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden bile denk olmaya bakmışlar şimdi mi bakmayacaklar! Doktorlar doktor/eczacıyla evleniyor genelde artık kşm ev kızıyla evleniyor ki onlar evlensin hele saydığın okulların mezunları ne kdr burnu havada oluyor ;)
00 Yorumla
+1 yıldavul bile dengi dengine tabi. umarım böyle mesleği için evlenmek isteyenlere denk gelmezler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak iste kizlar benim gibi gercekci ama erkeklere bu bak hle ne demisler bana yok denklik hic öneml degilmis yok ben kuculmusum iyice
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
MUHENDIS doktor benden zengnmi sanmam ya da milletvekili maaşı vs ben olsam tertemız aile kızı alırım şimdiki kızlar yok analdam yaptım kızlığım yerınde ka. ç svgili yapmış bellı değil vs vs kot pantolon yarısı yıprak aferdersın gtü görünüyor vs brlli olmaz kardeş köylü kıızı bile alırım çünkü bende köyden gelmeyım dedem vs..
28 Yorumla
Soran+1 yılKastetigim sey para degil farkbdaysan okunmusluk durumu yoksa köydeki agada zendgin
Soran+1 yılHayir mimar olsun biyolog avukat olsun vs sorun o degil okumusluk mesele burada yoksa müteahhit de zengin
Soran+1 yılOkumus namuslu yok mu o da var
- +1 yıl
haa o zaman dicenkı sen sevgilisi olmayan bir kız alacan evet senın yokmuydu önceden dersen YOKTU çirkinsin dicen asla ben harama pantolon indirmedim.. hayatta..
https://i.hizliresim.com/32Rq3r.jpg
+1 yılŞu an hizmet yılı olmayan mühendis işe girince 2900 küsür lira ham ücret alıyor ODTÜ de İTÜ de okuyanda ADANADA DİYARBAKIRDA BALIKESİRDE İZMİRDE okuyanda sen bu kafayla evde kalırsın kızım hem mühendis arıyon hem lokasyon beğeniyon bundan bir sonraki kademe pipisinin boyunu tartışmak olacak herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsan olsun yeter derim maddi anlamda kadinin calismasindan yana degilim evlenince calisiyosa calismamasini rica edece, bir kadinin vakti zaten ev isleri ve cocuga ancak yetiyor , bir de ondan calisip eve gelip bunlari yapmasini beklemek hayaldir, he ev islerini beraber yspicaz, eve gelince sursti asik yorgun bir bayan , kreşde yetisen cocuga eyvallah diyosaniz, evde soguk yemekleri isitip yemek istiyosaniz tabi calisan bayanla evlenin. Kadin calismaz vessalam. Dr. um. kendim bu arada.
220 Yorumla
Soran+1 yılDoktor degil de zaten iki doktorun evlenmesi sacma bisi bir psikolog öğretmen diyetisyen disci vs meslek yapan biriyle evlenmez misin
Cevap sahibi+1 yılEvlenirim tabi bu saydigin meslektekilerle zaten dr. kızlar is kolik olur onlari ceviremezsin calusma diyemezsin, saydigin mesleklerle evlenirim ama calismamasini rica ederim sonra, ayrica insan olsun yeter diyorum meslek sahibi olmasi cahillikten kurtarmıyor ya da insanliktan, ne meslek sahipleri okumuşlar gördüm neyse😃
Soran+1 yılOrasi dogru ama calisma olayini istememen adil degil bence bide biraz bencilce bence sonucta özgürlüğünü kisitlamis oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen isin dini boyutunada dusunurum biraz, ihtiyac halleri disinda çalışmasını uygun bulmuyorum, yaptigim bencillikte degil asla, eger ozgurlukten kasit bu ben ozgur olucam diyosada evlenmemem zaten, despot bir adamım ben, iftar saati geldi kacicam ben
Soran+1 yılAnladim kisilik yapini onaylamiyorum ancak sonsuz saygi duyarim o ayri:)
Cevap sahibi+1 yılDespot degilim tabi orada smile vardi cikmamis😃, benim dusuncelerim bu bir kadın evine ve çocuklara zor yetisir zaten calismasi demek bunlsrin aksamasi demektir, ben de isde calisirim aksamda ona yardimda ederim, cani sikildigi zaman istediklerini de yapariz sikinti yok yani insallah dediklerimi yapip gusel bir yuva kurcam tabi dediklerimi kabul eden akilli, ahlakli bir kiz bulursam biraz zor duruyor 😄. dusunuyorumda 25 me girdim be yıllarda ne gecmis arkadas😃
Cevap sahibi+1 yılKisilik yapima annem babamda kiziyor zaten muhafazakar bir aile bizimkiler ama beni onlarda onaylami yapacak bise yok haci bunlar benim dogrularim aileminki baska sizinki baska tabi
Cevap sahibi+1 yılNeden bole bir soru sorma geregi duydunuz? siz nerde okuyonuz ki?
Soran+1 yılBen de oldukca iyi kabul gorent bir fakültedeyim diyelim bu soruyu sordum çünkü merak eetim erkekleein bakis acisini kizlarinkini biliyorum zaten ben kafa denkligi yaninda mesleki acidan da bir denklik olmasi taraftariyim biraz alti olur biraz üstü o ayrı yani amacim kimseyi hor görmek ya da kendime zenfin. koca aramak felan degil:)
- +1 yıl
Tbrkler takdir ettim dini boyuttan bakmaniz :))
Soran+1 yılKendi cevremdeki erkeklere bunu sormak olmazdi hem evlilik bile düşünmüyorlar suanda
Cevap sahibi+1 yılCevrendeki erkekleri ve kizlari gormemezlijten gel ben oyle yspiyorum onlar yanlis cunku , kendimi buyuk gormeden onlarin yaptiklari yanlislar yuzunden bir sinek gibi goruyorum meslegine makamina gore deger vermiyorum, asla kendimi buyuk gorerek soylemiyorum bunlari
Cevap sahibi+1 yılSu kullanici bilgilerini acsana bu ne bole neden gizlisin
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılHem sen de gizlisin :)) sen niye gizliysen ben de o yüzden gizliyim
Cevap sahibi+1 yılCunku yanlis yapiyolar onlara dikkate olursam onlara benzerim😃
Cevap sahibi+1 yılKullanici ismimi acicam sen? Sen ac ozelden atiyim mesaj ya da ben acam sen at
Soran+1 yılE iyi sen bilirsin sen aç bari
Soran+1 yılAcmamissin henüz:)
Cevap sahibi+1 yılActim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kizim sen nasil bir salaksin sordugun soruya bak. Bir de hemsire veya ev kizi demissin. O kucumsedigin hemsireler ulkedeki muhendislerin yuzde 60 indan daha iyi egitim aliyor. Tum yorumlarinda da yok ayni fakultedekine niye bakmiyorlar yok ben de guzelim namusluyum demissin. Neden bakmadiklarinin cevabi sordugun soruda sakli tabi sen bunu da anlamazsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar, "doktor olsun da ne olursa olsun" mantığı güttüğü için çok sorun olacağını sanmıyorum. Erkekler her ne kadar duygusal olarak yaklaşıyor olsalar da kızlar aynı şekilde duygusal!!! yaklaşmıyorlar. Tamamen duygusal yaklaşıyorlar. Kızlar için bu tür şeyler yalan. "Severim, alışırım, nasıl olsa doktor-mühendis" diye düşünüyorlar. Fakat yanılıyorlar. Boşlukta yaşıyorlar ömürleri boyunca.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste erkekler böyle dusunuyo ama kizlar icten ice onun hesabini yapiyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 tane doktor arkadaşım var (cerrahpaşa mezunu) 1 tanede elektronik müh. arkadaş var (yıldız teknik üni). 2side evlenecek kızı seçerken denklikten çok kendilerini duygusal anlamda tatmin edecek insanlar arıyorlar. doktor olan arkadaşın sevgilisi var ama çok soğuk bir kızmış o yüzden ayrılmayı düşünüyor. şöyle söyliyim sonuçta kafa yapısı benzer insanlar arıyorlar. varsa bu şekilde bir tanıdığın tanıştıralım.
14 Yorumla
Soran+1 yılAa kafa yapisidir öncelik tabiki hem kafa uyup hem denk olmaktan bahsediyorum yoksa ceo olsun neye yarar ama insanlar kendi sosyal cevrelerinde kafa dengi bulamiyorlar mı acaba
Cevap sahibi+1 yılmühendislikte sosyal çevre pek olmuyo. doktorlukta ise hemşireler ağırlıkta ama sonuçta kafa dengi biraz karakterle de alakalı sonuçta karaktersiz şerefsiz biri de mühendis ya da doktor olabilir.
Soran+1 yılKatiliyorum ama su var ben de iyi bir bölümde okuyorum mesela ve bakiyorum cevreye erkeklerin seçtiği tip kizlar hic agir kizlar degiller belki kafalar denktir orasi ayri tabi ama ev kzi degiller ben daha oturup kalkmasini bilen biriyimdir bakimli guzelimdir soguk da degilumdir ama bana yaklasan olmuyor ee erkekler evlenirken evrim mi geciriyorlar anlamadim ki i erkekleri ben normal ev kiziyla düşünemiyorum dogrusu
Cevap sahibi+1 yılsenin nesil henüz evlenme çağında değil bu 1. ayrıca bazı insanlar hanım hanımcık kızlarla değil farklı kızlarla evlenirler. çok güzelsen yaklaşmaktan vazgeçebiliyorlar baştan.
+1 yılEvlenecegim kisinin sadece statusune bakmam ayni zamanda insani duygularina da bakarim mesela merhamet saygi hosgoru sagduyu vb duygulari benim icin statuden cok daha onemlidir sonuc olarak hem statuyu hem de insani duygulari harmanlarim eger ortaya guzel bir sey cikiyorsa evlenirim
10 Yorumla
+1 yılSen hemşire veya ev kızıysan almazlar, birde odtü, itü, boğaziçi demişsin aşağısında gözün yok. Şimdiden zengin koca arama yolları :D
016 Yorumla
Soran+1 yılBen aramiyorum ki yanlis anlamissin sen yorumlari okursan görürsün
- +1 yıl
Bak arkadaşım benden sana tavsiye arkadaşım, kötü bir üniversitedekileri hor görme. Ne insanlar tanıyorum mersinden mezun aylık 15.000 tl alıyor, altında çalışan mühendis 3.000 tl ile itü mezunu o yüzden bu üni konusuna çok takılma. Doktorlarda prof. olana dek parayı kıramıyorlar maalesef durum bu.
- +1 yıl
Dante, çalışırken patronun lise mezunu çıkınca buraya tekrar yaz olur mu, muhtemelen bende sizlerle yaşıtım fakat çocukluğumdan beri bu işlerin içinde sayılırım. Neyin ne olduğu çok bellidir.
- +1 yıl
Başla, başla çıkınca karşına görürsün ;) Beni konuşturma hiçbir bilgin yok hayata dair. Yeni yeni öğreniceksin daha.
- +1 yıl
Şimdi kendimden örnek vericem öss derecemi söyleyeceğim hönk kalıcaksın en güzeli bak keyfine sen dostum. Lise mezunu çıkınca bana bir zahmet mesaj at.
- +1 yıl
Kurumsal olmayan inşaat firması? Ulan amma da aptal çıktın sen. Ağzımı bozduracaksın şimdi. Hadi bak işine. Kurumsallık nedir, kurumsal nasıl olunur, büyük şirket nasıl olunur, departmanları nasıldır, gerçekte parayı götüren kişiler kimlerdir, daha öğreneceksin. Ama sana fena bir tecrübe olacak. Bir şey bilmediğin için tartışmaya girmeme lüzum bile yok.
- +1 yıl
Hadi birader bak işine. Ezan vakti uğraşamam seninle.
- +1 yıl
Olum benimle doğru düzgün konuş bak ezan vakti tutamıcam kendimi. Kaybol lan.
- +1 yıl
Tamam aslanım en iyi sensin. Kaybol artık.
- +1 yıl
Arkadaş gel seninle özelden konuşalım valla anca orada anlaşıcaz.
+1 yılniye Ankara gaziden mezun olan mühendis mühendis değilmi? mühendislik hakkında hiç bir bilgin yok sanırsam mühendislik kendini geliştirmeye bağlıdır, okudugun okulla alakalı değildir
018 Yorumla- +1 yıl
la olm sınırımı bozma la akıllı olan adam işi kapar. Diğer mühendisliklerde bilemem ama bilgisayar ve yazılım mühendisliği tamamen kendini geliştirmeye ait şeyler lise mezunu olup 5milyar maaş alan programcılar var sen neyın kafasındasın?
- +1 yıl
ya sen kurumsal bol maaş veren yerleri araştırdın mı ralarda staj yaptım konuştum yüzde 90 ı odtülüydü. bırakın kendinizi kandırmayı 100000 le50000 le mühendis olunmaz o okullarda size işin sadece başını gösteriyorlar.5000 alıyormuş bana istisnaları sayma yüzde ver yüzde kaçı yapabiliyor torpilsiz bunu bu okullar haricinde.
- +1 yıl
Hayat şans işidir okuma işi değildir. ve ikincisi aşşağılama yaparak konuşmaya devam edeceksen ağzımı bozucam. Mal değilmişiz demekki 3000e girecek kadar kasmamışız gencliğimizin baharında
- +1 yıl
yüzdeyide senıde şimdi. Nerden nereye çektin konuyu gerizekalı adam seni
- +1 yıl
Kardeşim canım benım odtülünün benden daha avantajlı ollduğunu kabul edıyorum ama bilgisayar ve yazılım mühendisliğinde kendini geliştiren insan gerçekten herkesin önüne geçebilir üni 1 de javada kendini geliştirip yüksek mevlada maaş alan abilerim var
- +1 yıl
Bak şimdi gözlemlediğin kişileri ele alıp herkesi aynı kefeye koyuyorsun sende ama onlar kendilerini geliştirmeyen okumuş olmak için okuyan ınsanlar.
Soran+1 yılTeşekkürler dante insanlar o kadar yanlis anlamislar ki amacim hor görmek degildi genel nitelik üzerinden örnek vermekti istisnalar her yerde mevcut tabiki
- +1 yıl
Teşekkürler danteye yani bravo
Soran+1 yılEvet bravo
- +1 yıl
tamam kesde uzatma oruclu oruclu sınırlerımı zıplattınız
Soran+1 yılAhah:)
+1 yılgenellikle okumuş birilerine bakarız fakat bizden yüksek gelirli olmasını hiç istemeyiz ama hemşirelik gayet iyi :)
00 Yorumla
+1 yılben otdü itü boğaziçi mezunu değilim normal bir üni. de mühendislik okuyorm niye ben mühendis sayılmıyo muyum
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu aciklicam biraz bekle
ben itü den mezunum, takıntım yok ancak eşiminde sürekli işinin olmasını isterim, ya özelde aldığı kariyerde çalışıcak (mühendis, mimar, doktor, bankacı) gibi ya da memur olsun.
00 YorumlaDiğer arkadaşlar mühendis değil galiba senin için :D
00 Yorumla
+1 yılSeninle evlenen kişi büyük ihtimalle mutsuz olacak ve boşanakcaksınız. Kimin başını yakacaksın merak ediyorum o_0
06 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok ben kendi dengime bakar sorun yatamam bazi cogu kizlar gibi illa benim Üstüm olsun demem ayrica her kiz böyle düşünür sadece sinsi dabranip belli etmwz bunu acikca dile getirdigim icin kötü mü oldum simdi
- +1 yıl
Bütün kızlara çamur atmasan? insanlar aşk, sevgi ve beğeniye göre seçiyor. Mesleği ve parasına göre değil ;) sen gibi istisnalarda az var.
Soran+1 yılHepsi demedim çoğunluk dedim siz daha okumayi beceremiyosunuz ki allah allah
- +1 yıl
Aynı cümlede 2 kere kendiyle çelişecek kadarda zeka yoksunusun.
By!
Soran+1 yılSensin zeka yoksunu cogunluk ve hepsi arasinsaki farki öğren de gel
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemşire cahil bir insanmı yani. mühendisler 1000 tl maaşla çalışan insanlar. hemşire daha fzla kazanıo canım
111 Yorumla
Soran+1 yılIyi. bir muhendisten bahsediyirum ODTÜ mezunu bigazici mezunu vs ayrica doktirun dengi degil çok net
Cevap sahibi+1 yılöyle iyi bir mühendis 1000 de 1 oluo :)
- +1 yıl
o dediğin mühendisler yeni başlayan stajyer tipi mühendislerdir, kamuda çalışan mühendisler 3000-4000 den başlıyorlar
Soran+1 yılIste ben onu diyorum hani burada amac kimseyi küçümsemek değil ama onlar gibi insanlar da denkleri olmayan birini secer mi merak ediyorum dogrusu
Cevap sahibi+1 yıliyide bnde mühendis değilim ama 3500 kazanıorm bu arkdş mühendisleri çok büyütüo :))
- +1 yıl
ben mühendisim 3000 ile başladım hangi mühendis 1000 tl alıyor söylermisin?
Cevap sahibi+1 yılbenim arkdşm elektrik mühendisi 1000 tl kazanıo
- +1 yıl
devletteki hemşireyle işi çok kötü olan özel sektördeki mühendisi karşılaştırıyorsun muhtemelen cvsi de bomboş. bu da kendine pay çıkarmak için sanırım.
ama eşit olsun diye özeldeki hemşirelerle özeldeki mühendisleri beraber, kamudaki hemşirelerle kamudaki ömühendisleri beraber kıyasla.
her türlü ezeriz ayık ol
Cevap sahibi+1 yıluff sen anca kendni ezersn malmısn nesn ya. sanki şahsına söledik saf
- +1 yıl
+1 yılyetişme tarzıyla alakalı ben ev kızı tercih ederim ve kesinlikle cxalıstırmazdım maasım yeterdi cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılEv kzi kaldi m sence ben ev kizi gorunenlerin ne haltlar yedigini gördüm sahsen
- +1 yıl
bende calıstıgım fabrikada calısan evli kızın neler yaptıgını biliyorum ev kızı derken calıstırma yanlısı değilim yani kızın ev kızı olması önemli değil sadece tercih yoksa calısan biride olabilir anlastıktan sonra
Eğitim & Kariyer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben ameleyim mesela hic oyle amele bayan kum karkan, boya siva yapan hatun arayisi sikintim olmadi. Doktorun muhendisinde olmaz sanirsam.
00 YorumlaNe alakası var ya bende mühendisim bu meslekle ilişkilendirilemez
16 Yorumla
Soran+1 yılHic okumamis dengin olmayan bir kizi arkadas xevrene nasil tanistiricaksin bide ben ozellikle ODTÜ bogazici mezunlarini kastediyorum
Soran+1 yılIste bunu merak ediyordum ama büyük bir risk degil mi bu akilli ağır olmatan bir sürü kisi var etrafta hem de yemedigi halt kalmamis onun yerine fakültenda tanigin bir kizi secmek daha uygun degil midir
- +1 yıl
Buralarda okuyupta salak kızlarda var yani iş okumaktandeğil kültürlü olunabilir okumadan da (üni okumadan) itü boğaz içi odtü gibi üni lerde okuyan kişiler dersleri yüzünden asosyal olabilmekte. Herşey diploma değil tabi üni insana çok şey katar o ayrı bişey. Kimsenin kimseyi küçümsemesine gerek yok aklı başında olsa iydir
- +1 yıl
vayyyyyyyy meslektaşmı çıktık üstad :)
Farketmez, iletişim açısından sıkıntı çıkmasın yeter.
00 YorumlaDenklik derken maaşı benden yüksek olmasın okumuş olsun kültürlü olsun zeki olsun ahlaklı olsun güzel olsun ohooo olsun da olsun işte:D
00 YorumlaNiye San Petersburg üniversitesi çıkışlı mühendisler denklik belirleyemez mi
10 Yorumlaöff ya ne saçma bir soru... ne cevap vereyim vallaha bilemedim...
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 977 cevap paylaştı. valla kızlar nasıl denk birini ya da zengin birini arıyosa onlar da öylesini arar sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok çocukça düşünüyosun.. ayrıca güncellemen dahada çocukça.. büyüdüğünde anlarsın.. bende bilgisayar mühendisiyim..
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir ne alakasi cvar siz erkek mantigiyla düşünüyorsunuz mesela ben. kiz olarak kizlarun mantigini çözdüm o da su ki kadinlar belli etmiyo ama kariyere önem veriyo ama erkekler vermiyo her kadin diyemem ama. cogunda ince hesaplar var
Cevap sahibi+1 yılhmm her mühendiste olmaz tabi odtü boğaziçi vs olmalı.. hah ne kadar basit düşünceler ya :)
Soran+1 yılSanirim bunlardan birinden mezun degilsin:)
Cevap sahibi+1 yıl2010 İTU mezunuyum bak bir kez daha yanıldın.. hayata farklı bakmayı öğren.. bunlar gerçekten çok saçma.. bu kadar saçma şeylere takılanlar inan bana mutlu olamazlar.. hayat bukadar basit değil
Soran+1 yılSen basit mantiksin asil düşünmez dedigin tüm kizlar erkegin kariyerini düşünür kendi cinsimi benden iyi taniyamazsin hemsirelik secicek bir kiz var annesi doktor ol diyo kizin verdigi cevap su doktor koca bulup trahatima bakarim salak miyim ben bunu kulaklarimla duydum iste cogu kiz böyle en azindan ben kendi dengime bakiyorum cogu kiz gibi benden üstte olsun demiyorum bemce benim hakkimda sen de yaniliyorsun
Cevap sahibi+1 yılsize lafta anlatılmaz.. yaşayıp öğrenin.. haydi bb :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdtu bilgisayar bitiyo bu sene evlenecegim kizda hemsire ornek verdigin durum bende mevcut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu kadar çaba harcayıp , hayatta boş beleş yaşayan her gün orada burada sürten serseri gibi biriyle evlenirse ağır s*laktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenk biriyle evleniyorlar tabiiki. Bir ortama gitsem benim esim ev kizi mi diyecek?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum da iste yukari baksana herkes yanlis anlamis beni heralde kuzlar takıntılı daha kariyere erkeler pek umursamiyo ya da öyleymis fibi yapiyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaderde varsa olurda,
muhtemelen kaderede yazmamışlardır:))00 Yorumla
+1 yılBu soru neden şimdi benlm karşıma çıktı 😒
07 Yorumla- +1 yıl
Google dan geldin herhalde
- +1 yıl
@1MilyonEGO hayır canlıda Önerdi
- +1 yıl
@1MilyonEGO gizliden brisi yanıt vermiş sanırım o yüzden öneri oldu canlı kısımda oda sensin galiba bilmiyorum çünkü sende 2 yıl sonra yorum attığına göre ncncjx
- +1 yıl
Aynen bendim yanlislikla gizlemisim
- +1 yıl
@1MilyonEGO anladım 👍
- +1 yıl
🤚
- +1 yıl
@1MilyonEGO 👋👋
Sağlıkçılar genelde sağlıkçılarla evlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılODTÜ Elektrik Ve elektronik mühendisi Mezunuyum
Evlenecem kız Benim kadar Zeki olmalı :))))00 Yorumlaaramam okumamışta olur anlayış önemli
00 YorumlaMakine mühendislerine kız olması yeterli
10 YorumlaCerrahpaşa Tıp sayılıyor mu? :)
012 Yorumla- +1 yıl
Şeklimi de yapar geçerim diyorsun :D
Soran+1 yılBen de denk bir okuldayim merak etme sayarim
Soran+1 yılE insaf yani bana bu kadar paragöz sinsi dediler okulumu soylememin sakincasi var tabiki
Soran+1 yılHayır devlet ne önemi var anlamadım ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni anladığın için katiliyorum sana kendileri birbirini anlamayi ana unsur olarak belirlemisler ki haklilar çünkü benim ne demek istedigimi bile anlayan cok az kisi var anlamadan yargiliyorlar
Soran+1 yılCikmam ve evlenmek farkli seyler is ciddiyete binince insanlarin secimleri degisebiliyor ama bu degilki bynlardan biri geleceginde olmayacak kader sonucta
Bu kadar küçüldün demek:-S
00 YorumlaAptalca soru
00 YorumlaTabiki bakiyor insan ama kismet bu isler
00 Yorumla
+1 yılkader kısmet işleri odtu itü bogaziçi dinlemez ))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliftardan sonra cevap versem olurmu:? kanka
00 Yorumla
+1 yılDenk isterim
00 Yorumlaaşk meslek tanımaz
00 Yorumla
+1 yılNamuslu olsunda
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri