Mühendislik okuyan ve mühendis erkekler evlenirken mesleki denkliğe çok dikkat eder mi, detaya bakmadan görüş paylaşmayın?

Gerçekten mühendis olan ve mühendislik okuyan erkekler cevap verirse sevinirim. GERCEKTEN MÜHENDİS. Sizin ile denk bir kız mı istersiniz? Çevremde gözlemlediğim kadarı ile zeki ve başarılı erkekler kendisi gibi zeki, başarılı kızları beğeniyor. 11 ve 12. siniftayken aynı sınıfta olduğum bir çocuk vardı beni çok beğeniyordu, karakterlerimiz, giyim tarzımız çok benziyordu olgunduk yaşımıza göre. Çocuğun ortalaması 94 95 ti o zamanlar. Benim de başarılı olduğumu biliyordu ama ortalamami bilmiyordu o. Benim ortalamam 82 38 tü :( araya pandemi girince ortalamamı duymadi tabii. Birbirimizi de göremedik doğru düzgün pandemiden. şu an üniversitedeyiz bana instagramdan ulaştı. Beni beğendiğini sevgili olmak istediğini ve ciddi düşündüğünü söyledi. Çocuk makine mühendisliği okuyor benim de hoşuma gitti tabii 😃 ben ise hemşirelik okuyorum çocuk yakışıklı, ağırbaşlı birisi karakterlerimiz de benziyor hoşuma gitti dediğim gibi ama okuduğum bölümü öğrenirse vazgeçer diye düşünüyorum. O beni kendisi gibi notları olan birisi sanıyor. Lisede notları onun gibi olan kiz arkadaşlarıma sordum bana, beni küçümseyerek bakıp o çocuk bizim gibi zeki kızlardan hoşlanır kendine denk kiz ister bölümünü ve üni ye giriş sıralamani öğrenince soğur senden dediler. O arkadaşlarım da öğretmenlik, diyetisyenlik, mühendislik okuyor. Lütfen yardımcı olun? Beni kırmamak için yalan cevap vermeyin. Pembe hayaller ile cevap vermeyin lütfen
Mühendislik okuyan ve mühendis erkekler evlenirken mesleki denkliğe çok dikkat eder mi, detaya bakmadan görüş paylaşmayın?