Kısa erkeklerle hiç aram iyi olmadı. Asla isinamadim hoşuma da gitmedi. Ve 180 yakışıklı birini buldum ama şimdi de çok kısa gibi hissediyorum, omuzuna yetişemiyorum ya, sizce çok büyük sorun olur mu? Ben bunu sorun etmem hatta daha hoşuma gidiyor ama onu sorun eder mi millet?
Yakışmaz
Yakışır dert etme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim boyum 167 bende kısa boylu bir erkeğim ve sevdiğim kızda kısa boylu olmalı.
Neden kısa boylu erkekler kötü olsun?
İyi gelmiyorlar , itici geliyorlar güvende hissedemem, 173 erkek arkadaşım olmuştu ve hiç huzurlu hissetmedim hoşuma gitmedi
Senin karşına çıkanlar öyle her halde ben fit çelik gibi adamım
Olsun , kas yapanı daha itici oluyor 😂 göbek daha iyi
Kısa boylularda
Ben kasmı dedim? Çelik gibiyim dedim
Tamam önemli değil 167 sevmiyorum
Skdiğimin cücesi 174 sevgilim oldu. Sen 149 boyunla ısınamam diyorsun. Dua et o adam seni terk etmesin ya da arkandan gülmesinler her halde göten bacaklı kızları biliyorsun
Cüce diyene bak , kısa boylu kızın her zaman gidei var ama senjn yok 🖕🖕 cüce sensin. kendini öldür bence :)
Kısadan kastın 160 filanmı?
Her türlü kısa kız , 146 ya falan kadar gider yani , senin boy rezalet
Benim boy rezalet değil benim boyumda tom cruise tom hardy zac efron bir ATATÜRK TARKAN bir sürü ünlü sevilən adam oldu.
Hadi bana 149 boyunda bir cüce göster
Hadi ya göster bana 149 luk ünlü çok sevilen bir cüce?
Ağladı galiba tipini skdiğim cüce
doğru konuş 167 boyun var asgilik pislik terbiyesiz
Davul bile dengi dengine.149 boyun varsa 1.70'lik erkekleri kısa görüyorsan egon fazla tavan yapmış demektir. Fazla ego can yakarrrr.
Yani 170 erkeğe laf etmiyor olsan iyi şeyler yazabilirdim ama gayet de fazla fark var aranizda
Milletten size ne? Seviyorsan başkalarını ne düşünüyorsun? Elalem her şekilde zaten konuşacak bir şey bulur.
Aynen , bana zorla boyuna yakışır diye 173 erkekle buluşturup flört ettirdiler, hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca yeni sevgilimi sevdim asikta oldum, oda beni seviyor çok güvende hissediyorum
O zaman kimseyi umursama. Umursayacağın sadece siz olun :)
Tesekkurler öyle olacak ins :)
İyide 173 erkek 150-163 kızla yakışır. 149 ne?
@Spiderlord Kalpleri birbirine ısınmışken boylarına ne oluyor? Ayrıca bu izafi bir durum. Sen yakışmıyor dersin ben yakışıyor derim. Hem bundan bize ne? İnsanların hayatları da aşkları da bizi dahası onlardan başka kimi ne ilgilendirir?
Davul bile dengi dengine.149 boyun varsa 1.70'lik erkekleri kısa görüyorsan egon fazla tavan yapmış demektir. Fazla ego can yakarrrr.
Milletten sanane bırak herkes istediği düşünsün önemli olan birbirinizi sevmeniz.
149 ne yok gibisin seni nasil goruyor
Dalga geçme , benim elimde değil
Aşkını yaşa canım boy önemsiz
Ne dertler var arkads
Ne iş ya 149 kız bile mi beğenmeyecek bizi.
173 erkek arkadaşım vardı , sevemedim yani
karakterinden sevemezsin ayrı da napıcaz aga biz canım sıkıldı bu soruya sen bile beğenmiyosan ben yok olup gideyim
Kusura bakma bilmiyorum ama pek tercih edilmiyorlar boyun kaç ki? 175 ise kurtsrir
benim de 1.73 bilmiyorum çok aşırı saçma sevgilim daha önce oldu gerçi. hatta ben ayrılmışımdır ama uzun süredir yalnızım 1 yıldır
Kisasin ben bile pek ısınamadım diğer kızları düşünemiyorum zor işin. Ama bu kadar takıntılı olmayan bir sürü kız var , illaki bulursun birilerini ama ben sevemiyorum
bizim de boyumuz elimiz de değil ya sen çok acımasız geldin bu anlamda. farz oldu yurtdışına ülkelere gitmek ben bizim kızlarla yapamam abi çok yüksek beklentilisiniz hep
Güvende hissetmek isterim
benim kol kuvvetim var omuzlar geniş bende uzun adamlarla kavga ettiğim çok olmuştur ama ben şiddetten yana değilim
Özür dilerim acımasız olmak istemezdim ama gerçekler böyle , birde diğer ülkelere gitmene gerek yok burada da bulursun birini
yok diğer ülkelerdeki kızlar kendi mesaj atıyor ilgi gösteriyor bazı şeyelre doyup dönücem sonra burda bi kızla evlenirim
Sen bilirsin , dert etme 173 aşırı da kısa değil , en azından benden baya uzun ama yine de sevemiyorum uzun olsa bile 173 boyu
Dert güvense ben güçlü kuvvetliyim her sey boy değil
Babani sever misin
Cücelik var mı hastalık olarak sordum
Hayır babam 163 annem 147 bende 148
Anladım genetik tabi sen kendin cevabı icinde vermişsin aslında kısa erkek sevmiyorum demişsin kısa oldugun halde, o halde uzun boylu erkek seni neden sevsin ki
Erkek arkadaşım seviyor
Umarım öyledir çoğu minyon kız yakışıklı uzun boylu sevgili ister olur da ama sonu hep hüsran olur buda bir gerçek
Neden öyle olacakmış?
Çünkü kısa kızların boy kompleksi var bir kere doğuştan kompleksli oluyor tribi kaprisi uzun boylu arkadaşlarından kıskanması, bebek gibi ilgi beklemesi, sacma minnos tavırlarla adamı kendinden soğutuyor da ondan.
Bunu seven erkeklerde olur emin ol 😂😂
Erkek olan benim sen kız olarak bunu anca zamanla görürsün ayrıca benim boyum da 1.80 asla 1.70 altı kızlara bakmam tercih meselesi tabi bu durum
Alla alla 170 kz sana bakar mı? 180 boyla 165 falan sana uygun.
170 kizlar 190 falan tercih ediyor 185 190
Sen adamın bacağına zor geliyorsundur, burda millete kimin yakışıp yakışmayacağını seçmek sana düşmez ben bulurum merak etme sen bacım
Tamam bulursun bir şey demiyorum , asıl benim durumum daha vahim
149 skdiğim pigme beni iyi dinle :
Bu arkadaş 180 boyunda İNŞALLAH kardeşime 170 üstü kız yakışır şöyle 170 filan
Ayrıca sen kimsin 173 erkeğe laf atıyorsun 149 boyla yer cücesi göten bacaklı bodur.
156 dan kısa her kız cücedir.
@Spiderlord 167 boyunla lak lak yapma
Asıl sen ağlama tipini skdiğim cüce.
Senin gibi kıza tecavüz eden erkeğin ben ellerinden öperim
Sağol kardeşim amin insallah aldırış etme sen de de boy olmasa olana hayranlık beslerdin boyundan cok egosu olan her kız böyle
yakişmiyor kendin gibi birini bul 😉
Çocuğu gibi durursun yaninda
Erkekler için kısa kız yatakta fantezi aracıdır
Cüceden biraz uzunsun bayağı pigme
Seninde zihnin pigme
önçe kendi tibine bak kardeşim kaşarı seni tost yapaçam seni
Ohhhh çatla patla cüce