karımı seviyorum
sana nasıl anlattı diyenler karım benden gizli hiç birşey yapmaz yapsada gelir söyler ama bunu beklemiyordum
kardeşim aldatmanın fizikseli duygusalından daha kötüdür. yani bunu bedensel olarak yaptıysa kesinlikle bir daha yapacaktır. çünkü dışarda onu etkileyecek birçok adam var. hem macera için yaptım ne demek. bir de çocuk var diyorsun. biraz gururu, sadakati olsa bedensel bir zevk için hadi seni düşünmedi çocuğu için bunu yapmazdı. kim bilir bundan önce neler yaşadı macera için de sana söylemedi. çok net ayrıl kardeşim çocuğunu düşün böyle kadının elinde büyürse kim bilir nasıl yetişir o çocuk. ayrılmayacaksan da sen de aynısını yap. hiç yüzüne bile bakma, kendi istediklerini yaptır onun istediklerini yapma, haftada 1 farklı kadınla yat (bunu yaptığını bilsin nasıl bir şey olduğunu görsün) ya da benim ondan ne farkım kalır diyorsan başka kadınlarla yatmak dışında dediklerimi yap vicdan azabı çeksin ben ne yaptım diye
Bu sefer affet yapacak bisi yok, ikinci sefer yaparsa ayrilirsin karını kendi yerine empati kur, sen olsaydın ayrılmasını istermiydin karının, en azından senden bişey saklamıyor açık yüreklilikle sana söylemiş herşeyi..
en ufak birşeyi anlatır bana açıkçası aldatıpta anlatacak kadar benden gizli olmamasıda hoşuma gitti
Senden bişey gizlememesi güzel bisi yani, tamam yaptığı iyi bişey değil empati kurmak lazım, sen şimdi bir boşluğa düşsen karını aldatsan, karın bunu ogrense ayrılmasını ister misin
zaten objektif düşünmeye çalışıyorum ya karım değilde ben aldatsaydım ikinci bir şans istemeyecekmiydim
bir daha böyle bişey yaşanırsa hiç bu düşüncelere bile girmezsin, direk avukatın yanına gidip boşanma davasını acarsin..
Madem başka insanlar olabiliyor ilişkide, ve bunu itiraf etmek dürüstlük mertlik olarak değerlendiriliyor, çocuk içinde ayrılamıyorsun, o halde sende gözüne soka soka mertçe başka kadınları davet edebilirsin ilişkiye. Affetme o kadar kolay olmasın, ama aldatılmak nasıl bir şey görsün kısasa kısas. O kaldırabiliyorsa başkalarını, sende o zaman kaldırabilirsin
çok haklısın bir tepki vermezsem zaten kocam bir daha yapsamda affeder düşüncesi hakim olacak
Olurmu öyle şey ya sen git evlen sonra aldat kocana git de macera yaşadım biraz de ya eğer kocası varsa başka adama gitmiyecek bu kadar eğer evliysen kocan varsa sen sadece onla macera yaşıcaksın elin adamıyla niye macera yaşıyon olmaz öyle şey ben olsam güvenmezdim çünkü şimdi yakalanmış olabilir ama sonra sana söylemeden gizli gizli neler yapar o
yakalanmadı geldi ve anlattı
Ya bilmiyorum ama sanırım ben yinede güvenemem çünkü şimdi söylemiştir ama bidahakine dayanamayıp gizli gizli de aldatabilir
Cevap
26Cevap
abicim yüz veriyorsun bak benden demesi. tamam sev bu kötü bir şey değil ama ağırlığını koymazsan bir daha yapması kaçınılmazdır. eğer affedeceksen eskisi gibi olma daha sert ol. arada bir çocuk var enine boyuna düşün Allah'a sığın ve bir seçim yap. ama akıllı olmassan ilerde çocuğunu da kaybedersin. sana tavsiyem Allah'tan yardım iste , dua et.
Dostum o ilişki bitmiş eskiden olsa namus davasına vurulurdu o kadın. Bırak ondan bir cacık olmaz hem sana aklına kötü bişey getirme deyip yatıyor, hemde geri döndüm asla bir daha olmayacak. Hangisi doğru? Bence inanma bunu affedersen arkası gelir. Maceraymış macerayı seninle yaşasın. Boşa boşa boşa aldattığınıda ispat et tek kuruşta bırakma gururlu ol az.
Onu yalnız bırakıp işe gittiğinde aklını kurcalayan birşeyler olmayacaksa, ona bu olaydan önceki gibi güvenebileceğinden eminsen ve seviyorsan affet.
Fakat şahsi görüşüm, bu sorular adamı yer bitirir, kendine yazık etme.
aldatıp sana geri dönmesi saçma, seni aşağılamaktan başka bir olay değil. çocuk için ne değişebilir ki? ikiniz hala aynı insanlar olarak kalacaksınız. uzatmayın hiç. bir defa yapan yine yapar, hem ne kadar güvenebilirsin ki tekrar?
Zor bir durum gercekten.. ancak sevıyorsan sanırım bir sure soguk davransanda gozlemleyerek bır daha yapmayacagına emın olman gerekıyor.. gozlemleme surecı ıcerısınde senın ona olan sevgı yogunluna gore affetme durumun degısebılır.
Her ne kadar sevsende ilişkide biri aldatıyorsa bir daha eskisi gibi olamazsınız. Çocuk falan var diye de onunla olmak zorundayım diye düşünme. Ayrılmanız daha doğru geliyor bana.
Affetme birader çünkü ikinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir; ilkinde yaralayan, ikincisinde öldürebilir
Güvenini sarsmis. Her hareketinde bir şeyler arayacaksin artik. Eğer inaniyorsan hala sen bilirsin tabi ama aldatmis. Bu çok çirkin ben affetmem
Kardeşim ne olursa olsun. Senin hiç mi gururun yok? Çocuğun ileride bunu bir şekilde duyduğunda hakkınızda ne düşünecek bunu düşündün mü? Ayrıl derhal. Öyle iş mi olur. Aldat aldat sonra çocuğu ortaya sür af dile. Yok efendim
Aldatmak bu dünyadaki en çirkin, kötü ve aşağılık şeydir.
Affet ama takip et bos birakma sensin bir yere gitmesin filan
Yok artik affedecek misin? Bir kere yapan yine yapar. Seni sevseydi aldatmazdi zaten.
Ayrılma. Pişman sa sana güven vermesini işte. Şans ver ona.
Bundan sonra haftada bir gecelerinizde bir kiz arkadasini katacaksa Affet. Trio misali
mantıklı aslında aldatılma bahane zevkine bak diyorsun ama o zaman benim ne farkım kalacak
Sen aldatmis olmuyorsun. Onun izini ile gozunun icine baka baka baskasinla olacaksin. Her hafta bir kere de ayda bir de. Sonra isin diger tarafi sen esini daha az ciddiye alacaksin. Zamanla tinlamazsin artik sonra istedigini yap, Senin kafa Su an fazla karisik galiba.
dürüstlük bir erdemdir evet doğru olanı yapmış ama boşanmalısın. iki arkadaş olarak devam etmelisiniz karı koca olarak değil
Ayril a mk saf mısınız ya nasıl güvenebiliyorusnuz yuhb
Bir de tekrar kimse olmayacak mı diyor yüzsüz. Ayrıl cocugu falan dusunseydi o aldatmazdı
seviyorsan diyecek fazla bir şey kalmıyor.. sevgi ile herşey halledilir..
Aldatmanın boyutuna bakmak lazım fiziksel olarak bir aldatma varsa kabul edilemez.
fiziksel aldatma duygusal değil diyor sana aşığım o sadece bedeni ile etkiledi diyor
Bide soruyomusun. Bunu sana nasıl gelip anlatabiliyo sen nasıl dinleyebiliyosun. İğrendirdiler artık ya. Bu devirde evlilik falan hikaye olmuş artık.
Yuhh... bence dürüst olmuş olsada korkunç bişey bu ya bir gun yine aynısını yaosa, nasıl onun gözünun Icine bakicaksin...
bir kere yaptı mı tekrardan yapar. asla affetme ve boşan. aranızda çocuk yoktur umarım. kendi hayatını mahvetme
Hala ne yapacağım diye sorduğuna inanamıyorum. Ayrıl.
herkes ayrıl diyecek ama sen seviyorsan ve bir daha yapmayacağına eminsen ayrılma.
Yuh diyorum. Bunu bide soruyorsun. Hiç mi kendine saygın yok.
O senleyken başka maceralara atılmadan sen onsuz yeni bir hayat kur derim.
o saatten sonra ya ona sıkacan ya da kendine sıkıcan. çocuk mu var. annesiz büyüyün binlerce çocuk var.
olmaz koçum olmaz öyle bir şey delikanlı adamı bozar ya cezasını kes ya def et başından
öyle bir kadının yetiştireceği çocuk annesiz yetişse daha hayırlı olur sanki macera ne demek ya
sık kafasına paşa paşa yat cezaevinde.
içinden ne gelyosa onu yap
yapacağın belli ayrıl
çocuk varsa olmaz, ama yoksa ayrıl.
hahaha yine mi sen boynuzlu
Masallah genislikte cigir acmissin.
Ayrıl, affedilecek bir şey yok ortada.
bas tekmeyı gonder babasının evıne kanks
Affet buyukluk sende kalsin
Çocuk varsa devam et. Yoksa ayrıl
Kadin yok değil ayrıl
ayrıl kardeş net