+1 yılhemen celallenme bı dur kadın ıste adı ustunde kıskandırmak olabılır amacı ama telefon gırınce ıse cok farklı boyutlara gelebılır karına bısey demeden ıs yerıne gıt o adamı al karsına konus adam akıllı karınında bı gozunu korkut sıddetle degıl laflarınla en zayıf noktasından vur onu bı daha konusmasın onla ya da empatı kurmasını sagla bı kadınla arkadaslık kur bakalım o ne yapıcak, sevıyorsa kıskanır o adamla arkadaslık kurmaz sevmıyorsa seyıne takmaz zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyalnış anlama ama karın başka denizlere yelken açmış nedemek lann kimsede numarası yok sadece bana verdii acaba başka neler verdi sana böyle arkadaşlıkmı olöurrr mesafe koyarsın ne kadar arkadaş olsandaaa bence hemen konuşş ya da tepkini göster kılıbık olmaaa hiç
10 Yorumla
abi sen baya genişsin valla... benim bırak eşim şu an sevgilim konuşacak biriyle gece yarısına kadar bide böyle kimseye vermedi bana verdi falan diyecek ne bileyim neler yaparım eşin açık açık hoş çocuk dyor yani sana birdaha konuşmasın söyle yaparsada kötü olur de yani...
10 Yorumla
Seni aldatsa ya da böyle bir şey yapmaya kalsa sana bu şekilde söylemez. Benim tahminimce seni kıskandırmaya daha fazla ilgi göstermeye teşvik etmek için yapıyordur.
214 Yorumla
Soran+1 yılbenim düşüncemde bu yönde ondan ilgi seviyesini artırıyorum ama genede kafanda kuşkular var
Soran+1 yılşimdi de kafa dinlemek için tek başına sinemaya gitmek tek başına kafede oturup kahve içmek tek başına dolaşmak gezmek istiyor evli kadınsın dedim ne tek başınası kafamı dinlemem lazım diyor
- +1 yıl
Kafa dinlemek işte sıkıntı otur konuş.. Muhtelen o anlatıkları karşısında her hangi bir şekilde kıskançlık belirtisi göstermedin. Bundan dolayı onu sevip sevmediğin konusunda tereddüt yaşıyor ve o adamla bir ilişki yaşam ihtimalini gündeme getiriyor. Bir kadın sevdiği erkek ihanet etmez takii sevilmediğini, değer verilmediğini düşünene kadar..
Soran+1 yıldün bana benim onu sevmediğimi ilgi göstermediğimi ona değer vermediğimi söyledi bu beni aldatacağı sinyallerimi yani
- +1 yıl
Yakın zamanda olamasa da evet.. Yanlış anlama sana yem atmış ve sen anlamamışsın.. Karına her anlamda ilgi göstermelisin.. Bir kardeşin olarak söylüyorum..
1-Yatakta kesinlikle karın doyuma ulaşmadan uyuma.
2-Beraber aktiviteler yapın..
3-Mümkün olduğunca onu fazlasıyla dinle ve konuşmanı istediği an konuş; çünkü kadınlar erkeğin ne zaman dinleyip ne zaman konuşması gerektiği sinyalleri verir..
4-Pasif bir erkek olma.. Yani dominat ol kontrol sen de olsun..
5-Onu sevdiğini sözlerine, davranışlarına, ses tonuna yansıt..
6-Arada çiçek al, küçük hediyeler al..
Kısacası onun gözlerinde seninle olmanın verdiği mutluluğu hep görmelisin..
Soran+1 yılseni aldatmam demek senin ve evliliğimizin bitmesi demek demişti bir ara bu son dönem konuşmaları beni silmesede artık arayışta olduğu anlamına geliyor galiba borçlardan dolayı çalışmasına izin verdim galiba maddi gücü eline almasıda beni aldatmasını kolaylaştırıyor
Soran+1 yıleğer aldatacaksa 1 -2 ayda bu kadar samimi olduğu adamla 1-2 aya kalmaz aldatır
- +1 yıl
Bir erkek olarak karın için aşağıda yazdıklarımı yapmak senin görevin.. Karın görevlerini yerine getiriyor mu? Sen görevini yapmazsan kadın arayış içine girer aynı şekilde karında görevlerini yapmazsa sen girersin.. Şu bir gerçek kadının aldatma süreci erkeğinkinden çok daha uzun..
Soran+1 yılözeline yazdım
- +1 yıl
Vaaay erkekmişsin :) Ben isme bakmadan direk cevaba ve ne yazdığına baktım aşağıdan yukarı doğru ve kız sandım seni, neyin nasıl olduğunu biliyorsun, diğer erkekler gibi kalıplaşmiş yargilara sahip olduğunu sanmıyorum, kadınları iyi anlamışsin, Tebrikler.
- +1 yıl
Rica ederim @Sorad :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ne anlama geldiğini ben söyleyim arkadaşın onu boşaması istiyor o zaten o erkek le beraber yakalanıp kazanılmış haklardan mahrum kalmak istiyor yapacağın tek şey bu ilişkiyi fotoğraf ve telefon ile gece telefon görüşmelerinden boşaya bilirsin yenge uçmu fakat çok akıllı kadın işi biliyor önemli olan sen yatma bu işe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonustugu birgun telefonu al yere firlat ve tepkini ortaya koy bekar olmadigini evli bir kadin oldugunu hatirlat ve bu kadar genis mideli olma ya nedir bu karin boynuzu gecirdi gecirecek sen hala izlemedesin cocuk bile yaparda sen hala masum olduguna inanirsin saf olamyin bubkadar yok neymis herkes begeniormusta bir tek numarasini ona vermismis nesin sen evli barkli kadinsin liselimisin
10 Yorumla
+1 yılBana bunu diyen kadını sana çok net diyorum 6 cı kattan aşağı atarım. Bu ne genişlik be kardeşim. çok ne diyorum sadist yanımı gösteririm boşarım o karıyıda
20 Yorumlabence karina soyle sizi tanistirsin bak bir nasil tipi var falan,,, nasil bir insan... sonra bir kac kotu yonunden bahs et ve esinin onunla konusmasini istemedigini, rahatsiz oldugunu soyle
10 Yorumlaçok geç kalmadan tavrını koymalısın gece yarısına kadar ne muhabbetiymiş devlet mi kuruyorlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılişyerinde ki işlerden bahsediyorlar mış ama konuşma tarzı hanım beyden canım özledime dönüyor
centauro996.files.wordpress.com/.../baphomet1.gif
dostum kızma da sendeki boynuz bafomette yok10 YorumlaBence arkadaşım böyle rahatlık byle şey olmaz. Ben erkek olucam eşimin bu şekildeki davranışlarına müsama göstericem. kusura bakma ama bu kadar saf olma lütfen. bu konuyu bir araştır derim.
00 YorumlaVur yumrugunu masaya sert çik biraz erkek ol çicek flanda goturme sanki sen suçluymus gibi ne bu rahatlik de is yerini basmamimi istiyorsun de mumkunse baska is bul. Kolay gelsin kardesim
00 Yorumla
+1 yılÇıkart o işten bu ne demek oluyo sen benım karımsın ne erkeği erkekten ark oolmaz diyemiyomusun
05 Yorumla
Soran+1 yılmaddi durum çok kötü borçlar var bende oda çalışmak zorundayız en az 6-7 ay kadar
- +1 yıl
Eee sen para icinmi idare ediyon gavat misin sen
benim eşim telde biri ile konusacak falan flian muhbbet olcak
bende ks de surtecem heee ben eşinin yerinde olsam seni coktan paketlemistim daha çok şey yazdırma insanlara kendine küfür ettirme... - +1 yıl
Aç kal gerekiyosa.
Soran+1 yılkesinlikle aldatırmı diyorsunuz
- +1 yıl
kesin degil ama sen masaya yumrugunu koymazsan kesın olur.
+1 yılSenin cinsin hangi geyik türüla o ne kadar boynuzla. ya da sen o kadını sevmiyorsun bence o yüzden umrunda değil sende de manita var aklin sıra takliyon.. koz geçiyor eline demi. ... erkek misin olum sen benim bile zoruma gitti burdan...
00 Yorumla
+1 yılYuhhh ! Yok abi ya ben çıkıyorum hiç bişey soylemiycem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoynuzlanacak tam adamsin. Senin yaşam tarzini sikim. K. b özür dilerim nisanlim bir erkek desem dakasinda. Ağzıma patlatir. Karın ilgi istiyor erkekliği göster. i
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilibik lik ediyon heralde. Normal de böyle birşey varsa korkup söylememesi lazım ya sen çok geniş lik gösterdin ona karşı ya da eşiniz geniş abii. Hemen müdahele etmelisin yenge elden gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir müdahale
Cevap sahibi+1 yılSorun demekki sizde artık Sise karşı birseyler hissetmedigini gösteriyor bu durum. Yeni şeyler farklı hayat arayışında. Kadınlar her zaman herzaman onları dinleyen istediklerini yapan ve esprili erkeklerden hoşlanır. Sorun sizde başlamış kendinizi değiştirmeye çalışın.. ve tabiki insanlara anlayacaklari dilden konuşmak lazım eğer ki siz kendinizi değiştirdiğiniz taktirde değişmez ise sizde onu kıskandırin ayni olay gibi bir kadın varmışcasina onunla konuşun anlatın bence...
Soran+1 yılkonuştuğu erkeğin esprili şaşkın havalı biri olduğundan bahsediyor yakışıklı değil ama çekici dilbaz kadınları etkiliyor ama beni etkileyemez sen varsın diyor diğer zamanda da sadece benimle konuşuyor diye övünüyor
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmediğini söyle o zaman abi evli barkli kadınsin sen otur oturduğun yerde de
+1 yılNasıl erkeksin bunu söylemesine bile izin vermemelisin al elinden telefonu gitmiyorsun artık o işe de o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılişe gitmek zorunda borçlar var 2 ay dır çalışıyor 6-7 ay daha çalışması şart
- +1 yıl
Başka iş bul ne biliym Allah yardımcın olsun sende bu kadar rahat davranma biraz ağırdan almalısn nasıl izin veriyorsun karın o namus Un ben sevgilime bile izin vermezdim böyle
+1 yılPek ihtimal vermesem bile belki kıskandırmaya çalışıyodur. Ama bir takibe almalısın bence.
00 Yorumla
+1 yılbir kadın bir erkek sabahlarara kadar birbirinden hoşlanmıyorsa konuşmaz tavrını koy
00 Yorumlabu konularda senin çok rahat ve geniş düşünceli olduğunu biliyor. ve olayları seninde bilmen için gayret gösteriyor. böylece ilerde yaşayacağı şeylerin zeminini hazırlıyor. sanki sende bu işe razı gibisin. istersen özele yaz konuşalım.
00 Yorumlasenin boynuz uzamış gitmiş sen hala gelmiş burada soruyorusn napayım diye
06 Yorumla
Soran+1 yılsöyle ne yapim olacağın önüne nasıl geçim
Soran+1 yıldönüşü yok aldatılmadan boşan diyorsun
Soran+1 yılduygusal anlamda aldatıldım evet ama tensel olarak bişey yok bence ve duygusal olarak eşimi kazanmak istiyorum
seni aldatacak örneğin gibi işeyler dikkat et derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapabilirim yapacak olan her türlü yapar
Müdür, bunları sana bu kadar aktarıyor olması, hatunun bir adım sonrasında sana "ménage à trois" teklifi ile geleceğini hissettirdi bana :D Sen kolla kendini bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl"ménage à trois" bu ne
+1 yılOo sadece arkadaşız mı diyor kalbin bulanmasın belki sadece arkadaşlardır
00 Yorumla
+1 yılKadın kadın kendine gel diye bir bağır bir daha ağzını açamasın.
10 Yorumlacinayet çıkartırım sen ne diyosun be şartlar ne kadar zor olursa olsun bir kadın böyle davranmamalı bir an önce el at bence
00 Yorumla
+1 yılOha. Ya seni kiskandirmaya calisiyor ya da aldatiiyor
06 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 ay önce biriyle çok samimi oldu aralarını bozdum beni kıskandırmak için olduğunu söyledi bunun içinde öyle bişey yok dedi
- +1 yıl
Kac boynuzun var? Evli kadin oyle elin adamlariyla kafasina gore konusamaz
Soran+1 yılevet konuşuyorsa ille aldatmak zorunda mı kendine yakın bulmuş dertleşiyor olamaz mı
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
olamaz mümkün değil sen neyine yetmiyorsun
+1 yılSen de bunlara sesini çıkarmıyorsun öyle mi?
Yuh artık!10 Yorumlabenim karım bana bunu desin ve ben böyle susacak mıyım
00 Yorumlaevli bir kadın gece yarısına kadar nasıö baska adamlarla konusuyo sen bsy demiyo musun?
00 Yorumla
+1 yılAbi bu nasıl bi genişliktir eğer sinemaya felan tek saldıysan hayırlı olsun kadın gitmiş demek bence telefonunu eline alirsan fotograf cekilmek icin kurcala daha neler vardir mesajlarda galeride
00 YorumlaMasaya vur yumrugunu göster erkekligini ya genişlik bu kadar olmaz kadın gidiyo
00 Yorumlaondan hoşlanıyorum yakında bir şeyler olabilir diyo.. kavga ettiginiz an adamın koynunda olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendii karin elinden kayip gidiyor farkinda degil misin cicek bocek al surpriz falan yap yemege falan gotur yakin olmaya calis dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılKarına ilgi göster ama cool'luğunu da hiç bozma ve biraz sert ol
00 YorumlaKardeşim Sen şimdiden önlemini al. Sonrada diyolar Kadina ŞİDET'e hayir.
00 Yorumla
+1 yılkaşar bir karın var sen böyle gevşek davranmaya devam et güzelce boynuzlasınlar seni.
00 Yorumla
+1 yılkıskandırma metodu olabilir ama sakat bir durumda olabilir erkek olarak koy tepkini ortaya bence
00 Yorumlahiçbi türkerkeği bu durumda serin kalıp burada soru olarak paylaşmaz. gereğini yapar
00 YorumlaKimsenin günahını almak istememde alın bölgende kaşınma var mı?
00 Yorumla
+1 yılKıskandırmaya çalışıyor olabilir ama gece yarısına kadar konuşmak nedir arkadaş gözünün önünde
03 Yorumla
Soran+1 yıltelefonu saklamaz al okuder ama dün ilk defa sakladı telefonu
- +1 yıl
Açık konuşucam ben evli olsaydım benim için ayrılık sebebi olurdu bence bu akşam çek konuş. Rahatsız olduğunu göster ve tekrarlarsa kaldıramayacağını vs. Tabi kişilik meselesi ama ben kaldıramazdım İzmirde doğup büyümeme rağmen daha o kadar geniş ve batılı olamadım. Sorun bendedir belkide takılma söylediklerime
Soran+1 yılkonuştum en azından geceleri konuşma dedim ne var bunda konuşacam dedi
Kusura bakmada senin gibi erkek olduktan sonra o, kadin cumle alemle yatar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşız sonra sevgiliyiz ne ayak, evli bir kadın böyle samimi olmamalı tavrını koy heri..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHACI HACI karın elden gidiyor sen burada soru soruyorsun.
00 YorumlaKardeşim o kadını boşa yoksa boynuzların biraz daha büyüyecek
00 YorumlaGeçmiş olsun kardeş...
00 YorumlaAbi çok rahatsın sana söyliyeyim.
00 Yorumla
+1 yılKafasını duvardan duvara vurmadıysan, seninde mk
10 YorumlaGenişlikte çığır açmışsın.
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya? Bu ne genişlik :O
00 Yorumla
+1 yılKadim cinayetleriiiiii
00 YorumlaElinin tersiyle bir tane :D
10 Yorumla
+1 yılyenge yolcu gibi kardeş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekle, yatağa atmadan birşey deme !
01 Yorumla
Soran+1 yılyatağa girdikten sonra boşanma yapacağım en az şeydir ama yapacak olan yapar nasıl engelleyecem
heee sende bunu yiyomusun
00 YorumlaOha çok genişsin
13 Yorumla
Soran+1 yılona aşık mı yani yoksa karşılıklı mı
Bence senin boynuzların kulaklarını gecmis.
00 YorumlaÜzüldüm adına..
00 Yorumla:D ateşle barut misali dostum
00 YorumlaLkarin ona yaziyor
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece eşim mi yazıyor karşılıklı mı
+1 yılŞüphelen bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026