Arnavutlar türkler hakkında ne düşünüyor?

Arnavut bir cocukla tanıştım bana sürekli karşısındaki kızın çok zeki olmasını istediğini söylüyor en ufak bir sorusuna cevap vermeyince ah siz tipik türk kızları diyor. Bana seninle evlenmem için bir neden söyle dedi ben de şakasına yemek yapmayı biliyorum dedim ama şaka yaptığım çok belliydi direk benim için bana göre çok zeki değilsin dedi.(2 üniversitemi okuyorum,4 dil biliyorum ama evet zeki değilim ona göre😂) az önce onunla tartıştım ve bana siz sürekli en iyi erkeği arıyorsunuz falan dedi ben de arayış içinde değiliz bizim erkeklerden daha çok değer verdiğimiz şeyler var dedim sonra bana sakin ol sana evlenme teklifi etmedim dünyada sadece sen ve ben kalsak yine seninle evlenmem dedi.(sadece konuşuyorduk kalkmış bana evlilik diyor 😂😂) yani sürekli siz türk kızları diye genelleme yapıyor sürekli. Arnavutların geneli böyle mi bi bilginiz var mı yoksa bana mı böylesi denk geldi?
Güncellemeler
+1 yıl
typical of TUrkish kizlar
Turkish kizlar: Allah'im, bana iyi bir adam verir misin lutfen?
ve simdi, now that you meet me, you say "Oh, no, not good enough for me"(şimdi benimle tanıştın ve benim için yeterince iyi değilsin diyorsun)(ben asla öyle bişey demedim genelleme yapıyor yine)
zoooor kiz!
Bana attığı mesajların bir kısmı.
Güncellemeler
+1 yıl
3.
Arnavutlar türkler hakkında ne düşünüyor?