Öncelikle soruyu kötü amaçla sormadım bunu belirteyim öğrenmek için sordum bakalım hangi gruba ayrılan kürtler daha fazla kemalist kürtler, Osmanlıcı kürtler, kürdistancı kürtler. Bu üç gruptan hangisi en fazla onu öğrenmek istiyorum evet kürtler cevaplasın özellikle soruyu Osmanlı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve çevresinde kürt tanıdıkları olanda yanıtlayabilir onlar ne düşünüyor Osmanlı hakkında?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bugün uluslaşma sürecinde olan dört parçaya ayrılmış biz kürtler tarihi kendi kaynaklarımızdan öğrenmeyi yeğliyoruz. türk tarih tezleri bizi ilgilendirmiyor.
Yani soruya cevabın?
cevabımı verdim ya. nötr olarak kabul edebilirsin
4. Ne?
Kürtüm ve Osmanlı keşke devam etseydi diyorum
Bende kürdüm ama osmanlinin a*mk diyorum
Atatürk hepsine bin basr
S*ktir git mi dememi istiyorsun? ne diyeyim
Osmanlı neye göre devam etseydi awk Osmanlı olsa sen veya başka bir kadın dışarıda rahatça açılıp saçılıp gezebilecek miydi? Bilgin yoksa bari sus
@burak7821 bende kurdum senin annene basayım diyorum
@Kahvedelisi06 ve @burak7821 soruyu cevaplayın etkileşim artsın
@Kahvedelisi06 senin ananı s*kmem zencilere sktrrr ağ*zina akitirim gözünün önunde kaybol
Kıza yaranmak için şekil yapma b*cini *
@burak7821 şu an dışarı çık git birinin g*tünü elle, birini bıçakla serbestsin. Osmanlıya bak bakayım suç oranlarına
@burak7821 asırı korktum hemen hesabımı siliyorum ben ozgur bir ulkedeyim ve annenle vurusmak istiyprum bunun neresi yanlıs geldi sana
Duyar kasmayin bu zamandaki kadınların hoşuna giden de bunlar zaten
@burak7821 duyar kasanın anasını avradnı ben dusuncelerimi soyluyorum
@burak7821 o zaman anneni getir kahvedelisine teslim et. Hoşuna gidiyormuş ya kadınların (!)
bacım sen bi dur ben ozgur bir ulkedeyim ve annesiyle tanısmak istiyorum yanlıs bir durum var mı bunda
İkinizin de anasını aynı otelde s*krim o*rspunun firlattiklari ben bu zamanki genç kadınlardan bahsediyorum. Zora girince anca anne karıştırın
@Kahvedelisi06 ona göre hiçbir sorun olmamalı. Alıp s*kmek hakkın ona göre
Anneyi karıltıran sensin av*lll
@burak7821 işte osmanlı dusmanları senin gibiler olur her kadın namussuzdır ama kendi annesi bacısı namusludur yok oyle bir dunya
@Kahvedelisi06 konuş arkandayım
Gizli üye bak bakalım kim kimin annesini karıştırmış başta o*ruspu evladı seni seninde diğerinin de annesi benim. oldu artık susun evlatlarım benim
A*taturk ananizi s*ksin mezardan dirilip benle beraber sizin gibi kürdün de an*sini skeyim
ozelden kufur ediyor birde neden cunku savunacak zekası yok cunku savundugu seyin ne oldugunu bile bilmicek kadar ahmak bir insan anca kufur eder savundugu sey ozgurluk ve laiklik bende buna dayanarak annesiyle tanısmak istiyorum işte bunda ne var kendisi bunu savunuyor zaten
@burak7821 anneyi sen başlatmamışsın onda haklısın yanlış görmüşüm. Ama senin düşüncene göre s*kilmesinde hiç bir sorun yok
Mevzu s*klmek değil bre awk cahilleri Osmanlı olsa şimdi kimse kimseyle sevgili dahi olamaycakti farkında mısınız? El ele tutuşanin elini kesin? Nerde insanin yaşama hakkı sevilme hakki
El ele tutuşanın eli kesilir diye iddia ediyorsun. Kaynak göster bakalım?
bak bak nasıl hemen konuyu mustafa kemal ataturke cekiyor sırf haklı cıkmak için herkesin mustafa kemal ataturke saygısı var oyle klavyede kufur etmekle haklı olunmuyor
Mustafa kemal atatürk demeye bile lüzum yok. Kamal de
Birinin bıçaklayıp nasıl serbest kalıyoruz? O kadar da değil lafın gelişi söyledin sanırım
abooo herif neler diyor belli oldu osmanlıdan korkan kişi zaten ya namusuzdur ya da hırsız işte
Git Osmanlıyı araştır gizli sizin gibi cahillerle daha fazla muhatap olamayacam
Haberleri izlemiyor mısun
beni engelledi bide lavuk 😂😂😂😂😂😂 tabi zekasını ezip gecitim annesini alıp gitti
İzliyorumda benim hapiste tanıdığım var içerde hırsızlıktan bile giren var durduk yere adamı bıçaklayıpta serbest kalanı görmedim
Ya bunlar cahil muhattap olma soran boş ver. Cahile ne diyeceksin
Çıkanlar nasıl çıkıyor?
musluman ve zekası olan her birey osmanlıyı sever