Artık üstüme gelen o olsun beni düşünen o olsun istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?

merhaba öncelikle 2 yıla yakın bi ilişkim var bu iki yılda 2 ayrılık yaşadık ikinci ayrılıktan sonra barıştığımızda kendimde çok farklılıklar hissediyorum tamam seviyorum ama eskisi gibi değilim eskisi gibi heycanlanmıyorum onsuz yapamıyorum onunla olunca güzel oluyo ama bilmiyorum. zaten sabahtan gece yarılarına kadar çalışıyo beni çok fazla arayamıyo gün içinde yada yorgunluktan unutuyo.. unutması çok garip. ayrılmadan önce benimle ciddi olduğunu her hareketiyle belli ederdi ailesine açmıştı benim konumu gelecekle ilgili hayaller kurardı. ama artık öyle değil ben 3 gündür kızıyorum tamam işin var anlıyorum ama bana soğuk davranma ilgisizleşme diye öyle bişey yok sen küçücük bişeyi sorun haline getiriyosun boğuyosun beni dedi en son çok sıkıldım artık. her neyse onun beni deli gibi merak etmesini istiyorum onu sıkmak boğmak istemiyorum kendi halinde kalsın ama beni düşünsün üstüme düşsün nasıl bi yol izlemeliyim onu sıkmadan oyunlar oynamadan üstüme düşsün nasıl olur bu
Artık üstüme gelen o olsun beni düşünen o olsun istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?