Şimdi dürüst olalım herkes şimdi kesin der yok işim olmaz ne kovalamaca oynayıp vakit kayıp edeyim o beni kovalasın falan dersiniz kesin😂😂😂😂 dürüst cevapları bekliyorum arkadaşlar ✌🏼
Kaçıyorsa benden bende gönlü varsa bunu hissediyorsam Biraz kovalarım.. Ama o bundan zevk almaya başladığı an dururum çünkü artık kaçması değil durması lazım bana dönmesi lazımdır. Eğer hala kaçarsa şansını kaybeder. ne istediğini bilmiyordur
Evet çok dürüstüm. Hiç bir ilişkimde bitiren, vazgeçen, kaçan, koşturan, yakan, yıkan, kahrolan taraf olmadım. Aşk var ise zaten her şey yolundadır. Aşk yok ise de kimse kimseye kal diyemez, gidiyor ise de kalmaya mecbur edemez. Adam gibi kaybetmeyi de kazanmayı da bileceksin. Zorla güzellik olmaz diyen atalarımız ne güzel söylememiş mi?
Maalesef bu gerçek bir teorem. Maalesef ben de kaçanı kovalamak gibi bir zaafiyete düştüm. Boyumun ölçüsünü aldım. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Ama beni etkiledi mi? Evet, fazlasıyla etkiledi bir müddet ama neyse ki ufak siyriklarla atlattım diyelim.
O zaman çok dürüst bir şekilde cevaplıyorum. Gerçekten kovalamazdım. Şurdan öteye iki üç adım atacak halim yok, bir de naz yapan erkeğin peşinden mi koşacağım? Hiç tarzım değil. Yanımda olana kalbimi de açarım, kollarımı da. Ama benden uzağa gidene açacak ne bir kalbim, ne de kollarım var. İsteyen gelir gönlüme yerleşir. Kovalamaca oynamaz.
Hayatımda hiç kimsenin pesinden kosmadim ve tecrubeyle sabit, kimi pesinden kopek edersen o kadar değerli olursun ve zaten pesinden kosmaya gerek kalmaz. İnsanogluna fazla deger verirsen hemen cepte mantigiyla seni kullanir. Birakin kimsenin pesinden kosmayin. Tam tersi cezbedici olunca zaten pesinden kosulan kisi oluyorsunuz. Ne kadar cilveli ve erişilmesi uzak kisi olursan o kadar deger gorursun. Mantik hic degismez.
Artık kaçanı kovalama çağı geçti. Arz talep meselesi. bugün herkesin sevgili olabileceği kendi ayarında fazla insan var bence. Kimse kimsenin etrafında pervane olmaz. Olsa bile elde edene kadardır.
Öylemi diyorsun. Eğer öyle ise ben o şekil bir ilişki adla istemem. Ben ilişkimi doğal olarak yaşamayı severim. Yaşlanacaksa yaşanacak ayrılıklar mutsuzluklar.