Selâmlar !!
Kaçanı kovalar mısınız, halâ bu taktiklerin işe yaradığını düşünenlerden misin...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar !!
Kaçanı kovalar mısınız, halâ bu taktiklerin işe yaradığını düşünenlerden misin...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayır ben hiç bir zaman hayatımda gideni ya da kaçanı kovalamadım bu saatten sonra da yapmam zaten çünkü beni sevmeyen bir kızı ben zaten sevemem aşk duygusu benim için karşılıklı olur yani beni sevmiyorsa bir kız zaten zorla sevdirecek değilim kendimi :) bu yüzden de herkes kendi yoluna bakar. ben sadece beni gerçekten seven aşık olan güvenen kadın için uğraşırım ve onun için de her şeyi yaparım gerekiyorsa. yani sırf o mutlu olsun diye yapmayacağım şey olmaz.
Bunların dışında da kaçanı kovalayan kişiler genelde takıntılı oluyorlar çünkü karşısında ki kişi onu istemediği halde hata kötü davrandığı halde peşinde koşmaya devam ediyorlar..
ama aşk böyle bir duygu değildir. güven gerektirir karşılıklı fedakarlık gerektirir her zaman için.
Kim ne derse desin; birinin üzerine düştükçe uzaklaşmasıyla, aynı şekilde davranıp yakınlaşması kavga etse, uzaklaşma tarafı kazanır.. 😄
Adına hırs, takıntı, gurur, ego, gerçekten sevmek, merak, gizem, ne dersek diyelim bu böyle olmuştur..
Kaçan taraf hiçbir şey hissetmiyorsa zaten konu başka.. Biz kaçmaya cesaret edemiyoruz kovalamazsa diye işte.. Yoksa az yakıp çok kaçmasını iyi biliriz.. 😄
Daha nasıl kaçacaktın acaba kadının iflahını söktün.😄
Kimin be.. 😄
Biliyosun kim olduğunu şimdi çokta şeapmayım.😄
Jeton düştü okey. 😄
Geç olsun güç olmasın düşmüş ya sonuç önemli.😄
Cevap
19Cevap
Umurumda bile olmaz. Arkasından roket sallarım
Hayır o beni kovalasin sjs
Hayır kovalamam.. Kaçan kaçtığı yerde kalsın..
Ben onu kovalayacagıma o beni kovalasın
Gitmeyi tercih etmisse
Benim içinde silmek kolay olur
En sevdigim bir sözum vardir
Sanmaki sen gidince nefessiz kalirim beni sen yaratmadinki sen gidince öleyim ✌
Çok da şey etmemek lazım. akışına bırak ama genel düşüncem;
Kaçan kaçtığı yerde kalsın. Benim kaçan ile değil bende kalmak için savaş verene verecek sevgim var.
Savaş veren kaldımı ki...
Belki hayaller de.
Aman canları cehenneme...
Boş ver, canları cennete gitsin. Ben cehennemde onlarsız daha rahat olacağım.
Kovalayasım varsa kovalarım hiç gocunmam zevkli olabilir. Tamamen benim keyfime kalmış 😄
Artık kovalanan sadece ben olacağım bacım 😄✌🏼😎
Kaçan kovalandıkça kaçar, o yüzden hiç gerek yok böyle şeylere 😂
Biras kovalarım ve sonrada arkasından
O uzarken keyifle arkasından izlerim
Kovalamazsan daha değerli oluyorsun. Çünkü artık kovalayanı basit görüyorlar.
Evet kovalarım kar da yürür izimi belli etmem ruhu duymaz.
hep bu yüzden kaybediyorum zaten kovalamayın abi bence şımartmayın ki kendilerini bişey sanmasınlar
Kaçan kovalanır. O yüzden hep kaçarım :)
salarım gitsin
hiç uğraşmam
Herseyin bir fiyati vardir.. öder gecerim.
bu zamana kadar hiç kovalamadım
Kovaladıkça kaçar gerek yok
Çok üstelemeye gerek yok hak ettiği kadar belki
Kaçıyorsa en fazla arkasından el sallarım..
Hiç uğraşamam
Pek kovalamam.
Hayır uğraşamam. İstemeyeni de zorlamam zaten.
Hayır asla
Asla
Kovalarım
Asla işim olmaz
Kovalamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?