Beni biri aldatsa sessiz sessiz sırıtırım. Ve yürur giderim. Nasıl yaparsin boyle bir seyi, yaziklar olsun mu diyeyim? Bana yazik olur. Yapmis bir sey madem bende tamam derim kardesime :))
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Büyükçe bir bıçak alıp aldatan adamın makatına sokmalı. 😂
Şahsen ben öyle yaptım ne kadar sade olursa olsun aldattığını bildiğimi söyleyip aradan çıktım böylesi daha mantıklı geliyor üzülmeye pek değmez böyle bir şeye
Kızlar Ne Diyor
Beni biri aldatsa sessiz sessiz sırıtırım. Ve yürur giderim. Nasıl yaparsin boyle bir seyi, yaziklar olsun mu diyeyim? Bana yazik olur. Yapmis bir sey madem bende tamam derim kardesime :))
Büyükçe bir bıçak alıp aldatan adamın makatına sokmalı. 😂
baya agresifce
Yok canım ne agresifi? Sanat o sanat! 😂😂
Sünnet gibi diyorsun
Sünnet yanında hiçbir şey. Adamın ömür boyu unutamayacağı belki de ömrünü bitirecek muhtemeşem estetikten bir iz!
adını kazıyacaksın :)
Aaaahaja! İyi fikir harbi.
seni merak ettim
Merak etme beni. Aldatanın makatına, bakanın ise gözüne bıçak sokarım. Dokunanın eli gider. Dkfkfkf 😂
Ben umursamazdim. Yol verir hayatıma bakardım. Onun için kendime eziyet etmem.
kızı bulur beni senle aldatan seni kimler kimlerle aldatmaz diye mesaj atar hayırlı işler dilerdim
Adamın burnunu kırmalı saçlarını yolmali. Donunu dahi elinden almalı
Şahsen ayrılıp kendi yoluna bakmak daha mantıklı
çok sessiz olmaz mı
Şahsen ben öyle yaptım ne kadar sade olursa olsun aldattığını bildiğimi söyleyip aradan çıktım böylesi daha mantıklı geliyor üzülmeye pek değmez böyle bir şeye
Icine ata ata kanser ölüyorlar
sen ne yapardın
Oldururum onu
S*ktiri çekmeli adama (bence)
Haketneyene bir harf bile çok
hadi ordan etmeli onu hayatindan
Baska birsey yazmistim ama KS degistirmis🙄
ne yazmıştın merak ettim
Susup çekip gitmeli
ona ödül olmaz mı
Bir kadının böyle yapması daha uygun. Ona değer vermeyen kişi için Yoksa kendini yıpratır.