Kızlarda aldatma nasıl aldatan kız tekrar aldatır mı?

Merhabalar benim kız arkadaşım beni aldattı , biz ayrıldık yani o gitti giderken de biriyle konuşmuş el ele tutuşmuşlar sevgili olmuşlar tiktokta paylaşmıştı daha öncesinde de aldattı pişman olduğunu söyledi söz verdi şimdi ise bi başkasıyla beraber sevgililer ben Diyarbakır’da o batmanda biz beraber olduk diye açıkçası ona hiçbir zaman o gözle bakmadığım için evleneceğim gözüyle baktığım için hiç pişman olmadan beraber olduk sonra geldi dedi ki işte senden sonra senden gittikten sonra yaptım sevgiliyi elini tutmak falan olsun biz eskisi gibi vakit geçiremiyorduk diye sonra işte gözümün önüne geldin ağladım o da yanımdaydı istersen sana omuz olurum demiş bu da elini tutmuş dün dedim ki ona 10 gün konuşmayalım kendimize vakit ayıralım ne yapmak istediğini düşün beni mi seviyorsun yoksa sevmiyor Musun? Mesaj atmadan eğer beni sevmiyorsan bu sefer yoksam sende Sezen Aksu vazgeçtim pişman olursan gelirsen özledim Murat bozu paylaş ikimizde kararlarımızı ona göre verelim eğer seni affedersem bende özledim paylaşacağım şarkısını ama genede aldatır mı diye düşünmüyor değilim. Sizce ne yapmalıyım
Kızlarda aldatma nasıl aldatan kız tekrar aldatır mı?