Bakir - Bakire
Bakir olmayan - Bakire olmayana
Geçmiş Geleceğe Yön Verir. Bir Çok İnsan Geçmişte Yaptığı Hataları Yapmaya Devam Eder. Geçmiş Önemlidir Bence. Mesela Benim Geçmişim Temizdir, Karşımdakinin De Öyle Olmasını İsterim. Kusura Bakmasın Kimse Benim İlerde Eşim Olacak İnsanın Geçmişinde Her Haltı Yemiş Olmaması Gerekir. Çünküü Her Haltı Yemeyen İnsan Allahtan Korkar. Her Haltı Yiyenler Allahtan Korkmaz. Allahtan Korkmayanla Benim İşim Olmaz.
Haklısın bitireceğim zaten
Haklısın ama yalan söyleyen çok malesef
Büyük konuşmayın aşık olursan ozaman anlarsın.
Bilmiyorum. Geçmişi geçmişte kaldı demek herşey olabilir demek. Ilk aşk ilk sevgili tam tersi anti popüler olması yalnızlık demek veya zorla bir nişan ya da tam tersi hiç bir insani ilişkisi olmaması. Insan netice
Eski evgili ile konuşuyorduk bu konuyu birden böyle dedi
İyide genelde saklayanlar diyor bunu yaşadıklarını
Evden çıkmayan mi bakire olur çıkan herkes skişiyor yani.
Hayir masuma yatan kız çok ve çoktaa iyi oynarlar bunu
Ne yani tecrübemi kazanalım. Bu orusbu evladı yalancılar olmazsa sorun yok
Bilmiyorum artık. Hayat çok kısa saçma sapan ön yargılara kapılıyoruz seçiyoruz seçiyoruz hayat bitiyor bu arada. Zaten kaliteli hayat 50 yaşına kadar sonra omurga ayaklar beyni hormonlar kilo problemi ile boğuşmaya başlıyorsun karılar sessiz uslu olsun yeter artar diyorsun. Bu kadar kafayı yormaya değer mi
Değer. bitireceğim zatem
Sağol yinede ama üzücü bir durum yok😂
Kendiside geçmiş oldu.. Dediği gibi o da geçmişte kaldı
Cevap
5Cevap
Demekki kız akıllıymış yani geçmişin geçmişte kaldığının bilincinde
Geçmişi kendisi yaşıyor. Ve yalan soylemek kaldırmak ne zamandan beri akllı oldu?
Bunu diyen biri yalan söylemye hazırdır kusura bakma.
Soramıyorum bitireceğim böyle diyen kıza güvenmem mümkün değil
Nedenini söylemem zaten iyi hisstmiyorum diyecem flört zaten sonrun etmez
Geçmiş ilişkileri konuşup boşa zaman geçirmek istemiyordur gayet olası bir durum 🤷
Boşa zamandan ziyada sakladığı birsey olanlar bunu diyor genelde
O zaman oturt karşına geçmiş benim için çok önemli anlat bakalım de, tabi bu sırada anlattıklarının gerçek olup olmadığını da bilemeyeceğin için ispat ve deliller eşliğinde konuşması gerektiğini de ekle.. Yahu kardeş bırak geçmişi şuana bak kızın karakterini çözmeye bak, ailesini tanımaya çalış niyetin ciddiyse...
Geçmişi bırakacağıma onu bırakırım
Offf sanane ya, dinen de psikolojikmen de bu sorunun sorulması yanlış arkadaşım. Ben bakireyim ama birisi gelip şu an sorsa aynı cümleyi kurarım, kime ne? Geçmişe burnunuzu sokmayın sonra sıkıntıya giren siz olursunuz.
Dinen zina yapan zina yapanla evlensin diye ayet var.
Evlilik tercihtir ve tövbesi beni ilgilendirmez ama geçmişi ilgilendiriri
Bitireceğim evet
Bu arada bakir olan bütün erkekler sonrun eder bunu. Sana bu soruyu sornayan erkek sayısız kızla yatmış bu normal gören bir erkek olur onunla evlenirsin.
Zinayı normal gören biri müslüman olamaz ne tövbesi😂
Ön yargılı değilim zevki için yasayan cezasını çekmeli. Merak etme genelde öyle erkekler senin gibi kız ister. Bakire olmasaydın yatağa atıp yıllardı çoğu. Çoğu dedim hepsi değil ama çoğu öyle. Burda kabul ederdim diyen erkeklere pek bakam başlarına gelmemiş sonuçta atış serbest
Olması gereken bu zaten geçmişine dair endişelerin varsa boşa zaman kaybı olur
Olması gerek bu değil benim için geçmiş önemli
geçmişini sorgula ki sonradan pişman olma.
Bitirdim zaten
İşine gelmiyo tabi ondan öyle diyo
Bana dnr misin bişey soracaktım. Bu arada Tkp için teşkkrlr.
@MuratErdemm sen kimsin
Niye herkese aynı şeyi yazmışsın abaza))
Birilerine oral yapmıştır altına yatmıştır net
Geçmişi konuşmak istemiyordur
Patlatılmıştır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?