Ben şimdi 5-6 kadınla düşüp kalksam ve sonra el değmemiş kız istesem haklı oluyorum değil mi?
Sonuçta geçmişte kalmış !
Bak şimdi nasıl oluyor biliyor musun kızın anlında kırmızı bir nokta beliriyor ve bu tertemiz olduğunun göstergesi oluyor ama bunu yalnızca o kız gibi temiz erkekler görebilir şaka mısın cidden ya
Boş yapma arkadaşım
Boş yapan asıl sensin emin ol geçmişi temiz olup karakteri bozuk olursa görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu umarım bulursun yine de ne diyeyim temizsen zaten temiz erkeğe temiz kadın düşer ayeti bile var bunun
Size göre gezmişi temiz olan herkesin karekteri bozuk. Ya da biz sadece geçmişe bakıyoruz size göre
Senin gibi birinin benim söylediğim şeyleri anlamanı beklemiyorum alakası bile yok anlayarak oku illa öyle bir kaide var demiyorum geçmiş elbette önemli ama karakter de önemli diyorum neyse ya kafana göre takıl sen
Benim karektere bakmadığım nerde yazıyor ki işine gelmeyince öyle de tabi
Tam kardeşim sen haklısın inşallah karakteri geçmişi temiz biri çıkar karşına allah herkesin gönlüne göre versin
Cevap
2Cevap
Önemli olan geçmişi değil geleceği. Geçmişte anlatmak istemediği şeyler yaşamış olabilir buna saygı duymak lazım.
Geçmiş önemli benim için
Evet
Sana niye söyliyeyim? Nesin ki bana ne etkin olabilir?
O sensin ben değilim bana göre eziklik, midesizlik
Tecavüz ile ilgili birşey dedim mj? Merak etme unutmam benim hayat felsefem o Zaten.
kendimden yola çıkarsam, sen ne kadar samimi konuşursan konuş hemen flört etmeye çalışmaması sanırım onun temiz olduğunu gösterir.
Öylesi evet ama bu devirde zor bulunur
Geçmişte hiç bir şey yaşamadım eski sevgilimin ise yaşamadığı bir şey kalamamıştı geçmiş geçmiştir deyip kabul ettim sonra ne mi oldu huylu huyundan vazgeçmedi aldattı...
Adam olmazlar çünkü
💔💔
Geçmiş önemli değil kardeşim kalbinin bakireliğine bak sen.
Geçmiş önemli.
Bakirelik açısından soruyosan toplumda bakire oranı çok düşük %30 gibi bir şey anal oral seks de dahil ama
Anlayamazsın doğru söyler gibi yapar bir bakmışsın her tarafı dümen belli olmaz 😂
Ne abartılıyor geçmiş adı üstünde geçmiş
Normal birşey ise bende 5-6 kadını elimden geçirelim sonra el değmemiş bulaykm
senin geçmişin "temiz" mi ki
TEMİZ
Elbettw
s*ktiret geçmişi geleceğe bak
Geçmişi temiz değilse geleceğini de ben sektir edeyim ne işim olur
geçmişi köpekler karıştırır kardeşim
Senin gibi orusbu çocuklarında geçmişi çöktür ne de olsa çöpde yaşarsınız
Sütten çıkmış ak kaşıksan sorgulaman hakkındır arkandayım
Geçmişte mi yaşıyorsun geçmişinden sana ne insanların
Geçmiş geleceğin aynası