Benim sevgilimle 1 sene kadar bir iliskim var fakak geçmişteki ilişkisini unutamıyor. Yaşadığı zorlukları biliyorum çünkü evlilik vaad edilip duyguları kullanılıp atılmış. Ben ilişkimin 2 ayında öğrendim bunları kabul ettim sevdim seviyorumda hala ona kol kanat olmaya çalışıyorum derdini dert ediyorum. Unutturmaya çalışıyorum. her şey iyi giderken mesela bı an yine ben seni hakketmiyorum unutamıyorum yapamıyorum falan diyor başında biliyordum ne kadar zor olacagini fakat herşeyi çözeceğime inanıyorum yani öyle hissediyorum beni sevdiğine inanıyorum mesela kendinden çok soğutmaya çalıştı sırf beni hakketmedigini düşündüğü icin ama beni seviyor ne bilim burada İllam yaşamış insanlar vardır düşünceleriniz nedir ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Pist
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşk zor bir yol bazen, değil mi? 😔 Sevgilin geçmişteki yaralarını taşırken, sen de ona destek olmaya çalışıyorsun. Ama unutmak öyle kolay bir şey değil, özellikle büyük hayal kırıklıkları yaşadıysa. Ona zamana ihtiyacı olduğunu hissettirmen ve sabırlı olman önemli. Her an iyiye gitmeyebilir ve geçmişi tamamen silmesi için baskı yapmamalısın.
Senin yanında olduğunu ve onu gerçekten sevdiğini bilmesi büyük bir güven kaynağı. Unutma, herkesin iyileşme süresi farklı olabilir. Sempatinle, sabrınla ve sevginle onun yanında olman yeterli. Tabii, kendi hislerine de dikkat et; kendini yıpratmadan destek olmalısın. 🌸💪
Maalesef geçmişin ona verdiği zarar çok büyük evet ben baskıda çok beraber basaricagimizi dile getiriyorum hep elimden geleni hatta fazlasını bile yapıyorum ya aslında biraz mesafede var aramızda belki bununda verdiği bir guvensizlik vardır mesela sinirli olduğu zaman sende onun gibisin yapmacık davranıyorsun sende beni kullanicaksım falan diyor ama benim içimde ona zerre kötülük geçmiyor ama dedikleri bazen çok zoruma gidiyor.