Neden bu kızın geçmişini unutamıyorum?

çok iyi giden bir ilişki,iki tafada birbirine olan güven sevgi saygı sonsuz,herşey iyi giderken,bazı konulardan konuştuğmuzda direk bna geçmişi geliyor ...acaba bna yaptığınıda geçmişinde yaşamışmıdır bunları die,sürekli kafamı tırmalayan sorular,sürekli eskiden yaşadıkları sanki bn görmüşüm gibi gözümün önüne geliyor,ve ben çıldırıyorum,aklım almıyor,bu benm ilk sevdiğim.ilk aşkım..ama onun geçmiştede sevdikleri bir şeyler yaşadıkları olmuş.ama bunu dile getirdiğimde bana attığı mesaj tüylerimi diken diken olmasına neden oldu...biliyormusun ben ilk defa aşık oldum...dedi bna...ben nasıl unutcam bu geçmişi,onu seviyorum ama geçmiş aklıma gelince ondan soğuyorum,oda bni seviyor bundan eminim...off,ne yapcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
dün akşam geçmişini anlattırdım,anlatınca bni unutcaksın dedi bu sabahda evde buldğu hapları yutup intihar etmeye kalkıştı,hap buldum bir avuç içsem yeter mi cinsinden şeyler söledi,zor engel oldum,vazgeçirdim,geçmişini bi dha çıkarmicam dedim,sizce gerçekten intihar edermiydi,yoksa bni kandırma amacıyla mı yaptı..
Neden bu kızın geçmişini unutamıyorum?