- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumun da olan o kadar çok kadın ve erkek var ki şaşarsınız. Ve eşinizden ayrılmak için neden ille de bir bahane yaratmanız lazım, bunu da hiç anlamıyorum. Hayatınız da ne bir sevgili, ne bir nefret, ne de bir başka yüz kızartıcı bir şey var. Sadece sevmiyor, aşık değilsiniz ve duygularınız boş ve anlamsız. Sırf çocuk var, alalem ne derler ile de zorla evli kalınmaz. Bunu eşiniz ile konuşunuz, onu sevmediğinizi, aşk, tutku ve sıcaklık, yakınlık, samimiyet hissetmediğinizi anlatınız. Mutlu olmak ve mutlu etmek istediğinizi ve şartlar gereği alal acele yaptığınız evliliğin seni hiç bir zaman mutlu etmediğini, pişman olduğunu, sana da gereken sevgi ve alalkayı gösteremediğini anlat ve onun da mutlu olmaya, onu seven bir kadının hayatında olması gerektiğini güzel güzel söyle. Yalnız kalmak,özgür yaşamak,çocukluğunda yapmak isteyip yapamadıklarını, hayallerini anlat ve, konunun senle ilgisi olmadığını, başından beri içinde bulunduğun şartların buna zorladığını anlat. Ve boşanmak istediğini söyle.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece söylediğin sebepler ise , bu ne yazık ki çok doğru bir bakış açısı olmuyor ve boşanmak öyle kolay bir şey de değil..
Zor bir süreçten geçiliyor -üstelik bir de çocuk varsa kavgalar çocuk için de başlıyor bu kez..
çocugun ile hayatına ailenin alt katında davam edemezsin işte , çünkü çocuğun babasını da isteyebilir ve ailen seni boşandıktan sonra ayrı yaşamana izin vermeyebilir..
üstelik başka sorunlar yoksa ve sen çalışan biri değilsen her şey daha da zor oluyor. Bir kere çok sığ bir düşünce yapısına sahip toplumda yaşıyoruz , sen artık bekar biri değil evlenmiş boşanmış (DUL) oluyorsun..
Eşinin senden soğumasını sağladın diyelim , mahkeme de buna dahil gerekli ve kuvvetli bir gerekçen olmadığı sürece boşanmanız öyle kolay değil..
Şiddet -hakaret -zorla cinsel ilişki -ihanet gibi kuvvetli gerekçeler ve tüm bunlara tanıklık etmiş olan kişilerin olması gerekiyor..
Demek istediğim yine kendi ayakların üzerinde evliyken de durabilir ve istediğin şeyleri yapabilirsin..
şayet eşin seni seviyor ve ailen de eşini seviyorsa, evdeki bulgurdan da olma boşu boşuna..
Hayat yazdığın kadar kolay yaşanmıyor ve planladığın gibi olmuyor..
Yerinde olsam -kendi isteklerime ve ideallerime çocuğunu babası ile aynı ortamda büyüterek ulaşırdım..
Sadece yazdıkların ve gerekçe sunduğun nedenler ise -bu söylediklerim..36 Yorumla- +1 yıl
Herkes bunu yapamiyor iste.. bende aynen boyle dusunuyorum ama herkesin ayni olmadigi dusuncesi giriyor ortaya mesela soyle soyliyim tatli dil yilani deliyinden cikartir demisler hersey olur eyer istersen.. belkide evlilik uzerinde bu dedimlerim gecmez ama evlilik anlasmak demek evlilik sevmek demek emek demek bunlar yoksa neden insanlar evleniyolarki..
- +1 yıl
@Lamiya99 insanlar ilk günün heyecanını ve tutkusunu elbette yaşayamaz ama bunu koruyabilir ve gerçek mutluluk huzur ile birleşebilir..
İnsanlarımız internete ve diğer sosyal ağlara vermiş oldukları vaktin ve flörtleimenin yarısını evliliklerine kullansa inan bana mutsuz evlilik sayısı çok az olur..
Şu detay hepimiz tarafından unutuluyor , şu an sıkıldığımız ve sorun yaşadığımız kişiler ile vaktinde ne taklalar atarak beraber olmaya çalıştık..
Değişen insanlar evet , ama duyguları nasıl beslendiğin de önemli..
Saygı kaybolmadığı sürece iyileşmeyecek hiç bir şey yok..
Hersey kişiler için layığına dönüşsün diyelim ☺️ - +1 yıl
Aynen yemin ederim... Bizdede tamda oyle tek birsey diyorum tek bir sebep Onceler cepteefonu olmadigi zamanlarda insanlar nasil mutluydu herkes birbiriyle konudur biribirini arayip bulup merak ederdi.. kisaca simdiki vkitde herkes okadar herseyi elde ede bilecek bir hale gelmiski oyuzde hicbirseyin heyecani zevki kalmamis..
- +1 yıl
+1 yılben de bu nedenden hemen evlenmeyi düşünmüyorum.. yazdıklarınız kararımda ne kadar ısrarcı olmam gerektigini hatirlattı, teşekkürler
18 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
üniden mezun olali 2 yil oldu ilk kpss den 85 aldım atanamadim simdi 24 gün sonra tekrar sinava giricem buarada 24 yasindayim 😄 stresten uyuyamadim hala uyuyamıyorum kafa gidik 🤷🏼♂️ eger bu sene atanırsam ailemden uzak bir yere gidicem , evimi dösiycem kücük pudra rengi koltuklu bir evde oturucam, bir web sitem var onu büyütücem her ay 20.000 garanti kazanacak sekilde ayarliycam , istedigim saatte cikip istedigim insanla gorusup istediğim saatte eve dönücem. kimseye hesap vermeden yasiycam haa birde bmw i8 alıcam senii 😂😂🤩🤩
Soran+1 yılHadi inşallah 😄
- +1 yıl
insallah 🙏 buarada eşinizle farkli bir yere tasının ailelerin müdahale edemeyeceği bir yere. eger iliskide tek sorun özgürlükse 1 hafta farkli yerde yasamaya calısın calisiyorsaniz cocugunuza is icin diyin ve uzaklasin almayin cocugunuzu yaniniza yasiniz kac bilmiyorum ama. cocugunuz icin birkac kez dusünün
Soran+1 yılevde sürekli bakıma muhtaç gibi beni deli ediyo iş buyuruyo daha çamaşır bulaşık makinesini çalıştırmayı bilmez önceden çok ilgisizdi ben zaten sevgi görmediğim bir ailede büyüdüm babam annemi annem bizi döverdi beş kuruş parası yokken evlendim ama zamanla sevgi görmemeye başladım bu da benim için büyük yıkım oldu ayrılma aşamasına geldik konuştuk defalarca ağlayarak anlattım şimdi daha iyi aramızdaki sevgi mi alışkanlık mı bunu ayırt edemiyorum
- +1 yıl
alıskanlik o zaman cocugunuza durumu acıklayarak bosanin ve oyle ailemin dibinde falan oturayim demeyin 24 yasindayim ailemin dibinde oturmamam gerektiginin farkindayim 😂 özgür olun kimsenin size musallat olmasina izin vermeyin.
Soran+1 yılöyle olmuyo işte ben de ayrı yaşamak isterim ama şu durumda bile bir erkekle arkadaş kalamıyorum bir süre sonra niyetlerini belli ediyolar
- +1 yıl
sen de haklısın 😏 Allah karsina güzel insanlar cikartsin amin 🙏
+1 yılÖncelikle yaşadıklarından dolayı geçmiş olsun diyorum bu maalesef bana hiç yabancı gelmedi çünkü genelde günümüzde insanlar ailede çok musun maalesef yani işte Değişen Türkiye şartları olsun insanların kafa yapıları olsun işte şu aşağılık Ataerkil düşünceleri olsun yani hepsine baktığımız zaman artık yeni nesilin bir çoğu zaten Ailede mutsuz ve dolayısıyla mutluluğu dışarıda arıyor bunu da tek çözümü evlilik veya başka bir yerde okul kazanıp gitmek Şimdi bir de ortada bir çocuğum var yazmışsın Yani bence ortada bir çocuğun varsa ayrılmak çok zor olacaktır şöyle düşün o çocuğun psikolojisi ki ben bu yüzden psikolojisi bozulan çocukları çok görüyorum etrafta Yani bilmiyorum ben olsam çok dikkatli davran derim Eğer tabi sende Mutsuzsan ayrılabilirsin ama çocuğu da düşünmeni istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Çocukların psikolojisi anne baba ayrılınca bozulmaz, mutsuz sevgisiz bir evde bozulur
Eşini sevmeyen bir kadın için ve çocuk için en doğrusu boşanmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılEşinizden ayrılmak istiyorsanız bunun için kendinizi soğutmanıza gerek yok bu yollara gerek yok
Alın karşınıza konuşun artık onu sevmediğinizi ayrılmak istediğinizi dile getirin.. Bunu kabul etmese bile siz kararınızı verdiyseniz başarırsınız
Peki sonra hayatınızı nasıl sürdüreceksiniz çocuklarla yaşamak demek onların sorumluluğunu almak demek bunun altından kalkayabilecekmisiniz mesala
Bir çok soru var cevaplanması gereken sizin adınıza..
Enine boyuna düşünüp bütün sorularınıza cevap bulduysanız soğutmak yerine bu çabaya girmek yerine alın eşinizi karşınıza ve boşanmak istediğinizi söyleyin12 Yorumla
Soran+1 yıleşim çocuğun odasında ne nerde onu bilmez pek ilgili değil yani
- +1 yıl
O halde...
kararınızı ona bildirin sonra kendiniz için en doğrusunu yapın
Böyle ayrılık bahanesimi olur? Sen çocukla yalnız yaşamayı filmlerdeki gibimi sanıyorsun. Öyle kolay değil işte. Ortada ayrılmanı haklı kılacak bir sebeb yok zaten. Kaldıki ailen ayrı yaşamana razı gelmez gelmemeli. Bu damga ömür boyu üzerinde kalacak. Çocuğun mezuniyetlerini doğum günlerini evlenme isteme adımlarını düşün hep bir tarafı eksik olacak. Baba varken anne olmayacak anne varken baba olmayacak. Hep bir aile özlemi çekecek. Sana resmen rahatlık batmıs. Güzelliğine güvenip ben herseyi yaparım diyorsun ama dul bir kadına rahat vermezler guzel olmasan bile sahipsiz görürler. Sacma sapan heveslere aldanıp yuvanı yıkma haksız bir bosanmanın vebalini ağır ödersin gerçekten.
30 YorumlaEvli iken başka erkeklerle konuşman vicdanen rahatsız oluyorsan bu iyi ama bu ayrılmak ya da eşini kendinden soğutup boşanmaya çalışman haklı bir sebep değil.
Özgürlüğüne düşkün birisin ve kendine de güvendeiğin için de boşandıktan sonra da kendi ayaklarının özerinde duyabileceğini sanıyorsun.
Ama bana göre sen bir erkek sevgili bulmuşsun ve hemen boşanıp hayal ettiğin hayatı yaşamak istiyorsun
Eğer şuanki hayatında memnun değilsin kafa ağırtmadan karşlıklı anlaşarak boşanın
Ama ben boşanmanızdan yana değilim
Soğutmak yerine istediğin hayatı yaşamak için eşinle konuşmayı dene
Ama sen bunu kafa da bitirmişsen ne yazılsa da boş
İnsan eşinden soğuyup başka birini buldu mu artık başka yapıcak bir şey kalmamaş
Eğer boşanma sürecine girmeyi düşünüyorsan olabildiğince kavgasız ve gürültüsüz ayrılmayı deneyin
Bazen insan düşüncesiz hareket edince haklıyken haksız duruma düşebilir20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılma sebebin net değil. "15 yıllık evli kaldım yeter artık bitireyim" şeklinde evlilikler bitirilmez. Hele çocuk filan varsa, 10 defa düşünülür.
Benim önerim şu.
Evlilikler insanları, maddi manevi her şekilde birbirine bağlar. Öyle bir bağlar ki, insan kendi kişisel çerçevesinin olduğunu unutur. Sende aynı durumdasın, az biraz nefes almak gökyüzüne bakmak istiyorusun.
Yapacağın şey bu durumu eşin ile görüşüp, bir süreliğine birbirinizden uzak durmaya çalışın. Bir kaç ay farklı bir yerde yaşayabilirsin.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım evliyken erkeklerle konuşuyorsunuz, bu büyük bir karaktersizlik yapmayın!
Ayrıca hadi diyelim boşandınız peki ya aileniz yalnız yaşamınıza izin vermezse?
Onu geçtim burası Türkiye, insanların baskılarından rahat edebilecek misiniz?
Bence asıl sorun ekonomik özgürlüğünüz falan değil, siz özgür yalnız yaşamak istiyorsunuz. Hatta belki tek bir erkeğe bağlı kalmak bile ağır geliyor, fakat hayat sandığınız kadar basit değil.
Bir işiniz ya da adam akıllı mesleğiniz yoksa işiniz zor..11 Yorumla
Soran+1 yılişim var.. tek bir erkeğe bağlı kalmayacak olsam 15 yıl geçirmezdim
+1 yılBende bunu anlamıyorum bir erkek kadından ayrılmak isteyince hemen gözünün yaşına bakmıyo ayrılıyo ama bir kadın ayrılması için erkeğin soğuması lazım
42 Yorumla- +1 yıl
Aynennn hatta kadın terk edilen olunca yine suçlu olabiliyor ya da azcik gururlu ol adam seni istemiyor falan deniyor
Yukarda erkekler full aldatıyorsun adama yazık şöylesin böylesin demiş😂😂😂😂
Soran+1 yılilla kavga kıyamet olması gerekmiyo güzel başlayan şeyler güzel de bitebilir bunun bir çok örneği var insanlar kötüyü görüyo en çok ve hep kadın suçlu erkekler eşlerini hayat arkadaşı olarak değil evde peşlerinden hizmetli olarak görüyo malesef.. onlara göre doğru olan boyun eğmek ses çıkarmamak isyan eder hakkını savunursan başıbuyruk kötü insan oluyosun
Rahat batmak kelamının vücut bulmuş hali olabilirsiniz, ilgisiz, şiddet eğilimli, sevgi yoksunu bir eşiniz olduğunu söyleseniz anlar çok da mantıklı bulurdum da, sırf yalnız yaşamak nasıl bir duygu erken evlendim muhabbeti bir çocuğu babasından ayırmak ve bir adamın hayatını alt üst etmekten başka bişey değil.. Gerçi siz bu kafayi yaşıyorken o adamın hayatına da yazık ediyorsun en güzeli ayrılın ayrılın aynen..
12 Yorumla
Soran+1 yılBen okunmaz diye yazmadım evet ilgisiz üstelik sadece bana değil eve ve çocuğuma karşı da aynı yıllardır maddi sorun yaşadık ekmek alacak çocuğuma mama parası bulamadığım zamanlar oldu ama o sigarasını içerdi param yok diyip bir çiçek almazdı bunu yıllar sonra parası varken de yapmadı eşim beni eş diye görmeyip evin hizmetcisi gibi direktifler veriyor herşeyi anlatmıyorum daha biçok şey var
+1 yılOlan olmuş saçma sebepler peki çocuk? Ben 11 yaşında annem gitti tek kaldım yalnız kaldım ne demek olduğunu bilemezsin bir çocuğa saçma sebeplerden ötürü bunları yaşatmayada hakkın yok senden geçen geçmiş ablacım kusura bakma yinede çocuğun için katlanıp artık ona gelecekteki hayatı için çabalayacaksın başında duracaksın sevgiyi doğruyu eğriyi göstereceksin senin gibi yaşamaması için biraz daha çabalayacaksın ama ayrılma yok zaten boşanmak istiyosanda açık açık dile getir soğudum demem yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim çocuğumu bırakma gibi bir durumum yok kötü bir hayat tecrüben olmuş üzüldüm ama herkes aynı şeyi yaşamayabilir kadın mutlu huzurlu olmalı ki çocuğuda mutlu olsun
- +1 yıl
mesele bırakıp gidip gitmemen değil ki mesele düşüncenin uygulanıp uygulanmaması ona kalırsa annemde bırakıp gitmeyecekti beni istediği gibi gitmeyince bıraktı ama geri geldiğinde 19 yaşındaydım.
sen ayrı değilse babasından ayrı olacak bunu ne ona ne çocuğuna yapmaya hakkın var kendi huzurun için aileni yıkıyosun aslında kocan da iyi biri sende biliyosun ayrılıp gitmen için bir sebep yok sıkıldığın için yorganı hatta evi yakıyosun aynısı annemin aynısı sonuç olan çocuklara bunları tecrübe ettim birebir yaşadım tabi yine hayat senin zorluklarıyla avantajlarıyla yaşayacaksın ben çocuğunu düşündüm.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bundan vazgeç. Adamın ahını alırsın. Haksızsın. Bir heves için eşten ayrılmak hiçbir aklı mantığa sığmıyor. Pişman olursun ben sana söyleyeyim. Böyle hevesle yola çıkanlar genelde pişman oluyor. Bu bağımsız yaşayamama eksikliği bağımsız olmaya başlayınca yapamadıklarını fark ediyorlar. Psikolojik sıkıntı çekiyorlar bol bol. Psikolojik sıkıntılar seni bekliyor
10 Yorumla
+1 yılBence sen eşini değil anneni boşamalısın annen sana karşı davranmayı saygıyı ölçüyü bilmiyorsa annene mesafe koy yalnızlık yarıyolda bırakmak hiç bir zaman çözüm olmaz bugün değerini bilmediğin şeylerin yarın eksikliğini hissedersin. Huzur mutluluk arıyorsan kocanı sevmeyi değer vermeyi öğrenmelisin. Sen kocanı sevdiğin zaman oda seni sevecekti. Ve bu aranızdaki muhabbeti artırır. Bırakıp gitmekle hiçbirşey yoluna girmez aksine herşey daha çekilmez hale gelir sen sen ol mücadele edip kazanma yoluna git. Canın sıkılıyorsa bunun sebebini başka yerlerde arama kendinde ara belki sende bir eksik vardır. Namaz kılmayı dene.
10 YorumlaBüyü olabilir ya çok değişik bir şey bu olaylar, normalde hiç beklemediğin şeyler bile büyü çıkabiliyor.
Benim bildiğim kadarıyla normalde bağlama büyüsünü iyi amaçla yaparsan bir sorun çıkmıyor ama başka biri tarafından kötü niyetle yapıldıysa bozulması gerekebilir.
Benim amcamım yaptırdığı bir büyü bozma çalışması vardı, yengeme birileri büyü yapmış, bir şeyler olmuştu, medyum ali gürses ile çalışıp memnun kaldılar. senin için numarasına baktım, 0535590 62 75 bu numaradan ulaşabilirsin. Güvenilir biri, umarım çözülür sorunun en kısa sürede canım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrılmak geçen zamanı geri getirmeyecek, sorunlu problemli bir evliliğin yoksa asla mutlu olamayacak pişman olacaksın.
Boş yere kendinide elinide çocuğunuda yakmış, çok yazık etmişsin.
Sanırım senin biraz yalnız kalıp kafa dinlemeye kendini toparlamaya ihtiyacın var ve sanırım bu durumu eşin ile konuşup çözebilirsin.00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama çocuk oyuncağı değil bu oturcan eşinle bu konu hakkında konuşcan bitirmek yerime çözüm bulmaya çalış olmuyormu yollarımızı ayıralım de kendinden soğuttn sonra ugras dur adam cocuk icin dava acack rahat vermiycek belkide o yüzden güzelce konuş
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kafan o kadar karışık ki? Öküzle evlendiğini fark edenler kulübündesin hoşgeldin. Senin kocansız yaşam deneyimin yok ki. Anne baba evinden çıkıp koca evinme gittin. Tek yaşamak senin için zor olacak. Yaklaşık 35 40 yaşlarındasın sanırım. Kolay değil bu karar. Evlenmeden bakacaktın. Bunu anlayacak aklın ve tecrüben şimdi ancak oluştu. Eşine karılık yapma onunla ilişkiye girme ev işi yapma yemek yapma
sonra da babaevine git davanı aç00 Yorumla
+1 yılŞimdi ne denir bu duruma bilemedim. Özgürlük özgür kalmak herkesin hakkı ama evliliği de olmadık yere yıkmak ne bileyim de tamamen saçmalık. Aslında konuşarak çoğu şeyi çözersiniz ama senin içine girdigin Arayıs tam olarak nedir. Mesela ailenin alt katına taşınmak evlilikten daha beter bisey emin olabilirsin.
Yok boşanıp. ozgur kalıp yine bisey yapmadan hayatımı sürdüreceğim diyosan sadece hayatini değil bulunduğun çevreni bile değiştir derim31 Yorumla- +1 yıl
Bence yorum yapmalısın yazılanlara. Güzel şeyler yazmış insanlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladığım kadarıyla eşin deni seviyor ve sana herhangi bir yanlışıda yok. Afedersin ama senin asıl istediğin, ayrılıp istediğin gibi sürtmek. Mantıklı davran bence, bir anlık heveslerin için evliliğini yakma. Hem eşinin bir hatası yoksa ve sende çalışan biri değilsen mahkeme çoçuğu babasına da verebilir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bence buldun bunuyorsun ruh hastası bir davranış bu.
Sana tavsiyem bunu yapmaman. Günü gelir bu günleri mumla ararsın.40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin anlatıgın olaylar boşanmak için bir sebeb degil sen evlilikten sorumluluklarından sıkılmışın evliligin dışında konuştugun bir kaç kşde aklını bulandırmış yanlız tek dul br kadına göre hayat cok zor bence iyi düşün
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. Senicok iyi anlıyorum ancak bundan sonra bu tam bir macera olur... Ha sana gerçekten saygı gösterip yürekten sevecek ve çocuğuna babalık yapacak biri varsa birazola bilir.. Ancak hayat Zor onun için sağlıklı düşün derim.
00 Yorumla
+1 yılEğer eşinle mutsuz değilsen ayrılmamalısın bence. Ailenle arana mesafe koyabilirsin, ya da boş bir sebepten kavga çıkarıp, rest çekebilirsin, ama sebep sadece buysa eşinin pek suçu yok gibi, bunu ona yapmamalısın.
00 YorumlaArkadaşlar Tavsiye vermeyin yuva yıkmayın bunun bedelini biz diğer dünyada çekeriz bırakın ne yapıyorsa yapsın karışmayın bize yakışmaz yuva bozmasına yardımcı olmak...
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kadın ayrılmayı kendi düşünmüş katar vermiş
- +1 yıl
@Heyasorumvar O zaman kendi kararını kendisi versin. Başkasının onayına mı muhtaç? Gitsin kocasına anlatsın. Buradakiler ayrık dese de kocasının fikrini nerden bilecekler?
+1 yıluyma şeytana be 15 yillik bir evlilik rahatlik mi batti tabi ic yuzunu bilemeyiz ama sen yalniz kalmak istiyorsun esin sen cocun yasican baska bir eve tasinin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHatalı düşünce fakat akıl verecek durumda değilim sorun lar çözmek içindir kaçmak için değil... Yeni ve özgür hayat dediğin esaretin tam ortası olmasın...
00 Yorumla Eşin seni seviyorsa bence sende onunla vakit gecir sevip aşik olmak icin elinden geleni yao. 15 yildan sonra ayrilsan bile sende baya zarar gorursun. Bence dikkat et
00 YorumlaYatakları ayırmanız yeterli. Bu erkeğin gururuna çok dokunur. Bunu yapın demiyorum ama böyle bir gerçek var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrılma isteyi bu galiba: 'ama arada başkalarıyla sohbet ediyorum buda vicdanen rahatsız ediyor' Vicdanı varmış :D aman aman
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Şimdi başka erkeklerle konuşmaya başlamışsın. Yakında sevgilin olur ve yatarsın onunla. Sonra kocan öğrenir. Sonra da boşanırsın kocan seni öldürmezse.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKesin karar verdiysen bahane arama. Davayı ac ve evi terket ama onu seviyorsan bunu ikinize de yapma...
10 Yorumla Hata yapıyorsunuz.. mazeretiniz mantıklı ve doğru değil.. durduk yere okları üzerinize çekmekten başka bir şey yapmamızı olursunuz..
10 Yorumlabana boşanmak mantıklı gelmedi. eşinle bir sorunun yok gibi ve hayatına da yeni biri almayacaksan senin için boşandıktan sonrası zor olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılneden soğutmak ayrılmak istedğini söyle yoksa zararlı çıkarsın belki ayrılırken tazminat konusunda sen de sıkıntı yaaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBence boş yere sorun ediyorsun. Evlilik oyun mu? Adamın sana karşı bir yanlışı olmamış doğru anladımsa. Biraz olgunlaş.
00 Yorumla
+1 yılCok pişman olursun rahatlık batmiş sana biraz eşinle ayri yaşa anlarsın kıymetini
Çocuklarına yazık00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Peki eşinle ilişkin nasıl?
sorunlarınız var mı yoksa tek rahatsızlık duyduğun şey özgürlük duygusunu yaşayamamak mı?00 YorumlaBu sogutma durumu için bir sey diyemem. Umarım ikiniz de cok üzülmeden ayrilirsiniz. Hayatiniz mutlu geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğutmak yerine oturup açık açık konuşmayı deneseniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istiyor bahaneye bak hayatı görmek istiyorum vs 15 yıllık senin gibi kişiliksiz birisiyle nasıl evli kalmış kocan çok yazık arkadaşa
00 Yorumla
+1 yılYani senin düşüncen ama bence saçma eğer idare eder bir evliliğin varsa yıkma bence.Çünkü ortada çokcuk var onunda psikolojisi önemli
00 Yorumlaİyi giden bir evlilik varsa yapma bunu bahane arama
10 Yorumla
+1 yılBence bir psikologla gorusmek daha saglikli karar vermeye sebep olabilir. Ortada bir cocuk var..
10 YorumlaMadem öyle ve eminsin kararında umarım hayırlı olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılSoğutarak ayrılmak daha kötü sonuçlara sebep olabilir. Açık bir şekilde konuşarak ayrılmayı dene.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın ☀️ Ağrımaz başını ağrıtma rahat vermezler sende biliyorsun 🤔
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına birini al ve amaç cinsel isteklerini yaşamaksa boşanmaya gerek yok bunun için
00 Yorumla
+1 yılboşanırsan yine hata yaparsın yanlış ilişkilere yelken acarsın
00 YorumlaÇocuğunun açısından da değerlendirdin mi peki bu durumu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek fikrimmm saçmaladığınız ve size rahat batmış olması..
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim. Bosanma kararı aldık güzelce konuştuk.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHainlik edeceksin yani eşine senin için yaptığı onca şeye rağmen öyle mi? Yazık çok yazık be kanka.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayatım boyunca hiç bu kadar saçma bir ayrılık bahanesi görmedim
00 YorumlaEşin seni seviyor değer veriyormu?
00 Yorumla
+1 yılAmbargoya basla. Yemek yok, çamaşır yok, utu yok seks yok 🙃
00 Yorumla
+1 yılSen ne yapacağına karar ver bence oyle cocuğu alıp giderim deme bir sure sonra sıkıntıların başlar
00 YorumlaO değilde yağmurdan kaçarken doluya tutulanlardan olmamaya caliş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen dene , sonra bir bakmissin kucaktan kucaga gecmissin, sabah kimin koynunda uyandigini bile hatirlamiycaksin, bu mu istedigin?
013 Yorumla
Soran+1 yılabartsaydın
Cevap sahibi+1 yılBu abartılı hali, ama kocandan sonra baska bir insan zor gelir 15 yilin alisilmisligi var, eger tecrübe etmediysen
Soran+1 yılhayatımda illa birileri olmak zorunda değil aşk peşinde koşacak da değilim biten bişey için yıpratamam kendimi
Cevap sahibi+1 yılPeki napican yalniz mi yasiycaksin?
Soran+1 yılgezerim çocuğumla..
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar
Cevap sahibi+1 yılGezdin tozdun eglendi diyelim ki maddii gucun de var, peki sen son 15 yilda hic şöyle 6ay 1 sene falan kocasiz kaldinmi?
Soğuk kis gecelerin buz gibi yatakta tek basina uyudunmu hic?
Cevap sahibi+1 yılEvliligin mi bitti , esinin erkekligi mi?
Soran+1 yılomuzumda yük gibi hissediyorum o kadar..
Cevap sahibi+1 yılKarsina alip konusacaksin, bundan sonra yapmak istediklerini soyleyeceksin
Cevap sahibi+1 yılya da bir acigini yakaliycaksin, daha once yakalamismiydin?
Soran+1 yıl1 yıl var en az zaman neler gösterir bilinmez
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı diyelim
+1 yılHayatına başkasını almak istememek seks yapmayacağın anlamını taşıyor. Seksten bile keyif almayan bir kadınsın. Mutsuz olmak senin hakkın.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğini. sürdürmen tavsiyemdir yarın boşanırsan dul bir kadın olarak bakacaklar sana
05 Yorumla- +1 yıl
E baksınlar ne olucak daha iyisini bulur?
Soran+1 yılHa dul olmuşsun ha o*rospu demek istiyorlar ayrıca kocası ölene dul denir boşanana bekar🙄
- +1 yıl
Uf bu nasıl mantık ya senin kendi aklın yok mu da dulken seni kullanmaya çalışanlara fırsat mı vereceksin sanki öyle bir o*rospu evliyken de yapar
Soran+1 yılHa bir de kullanmak mevzusu var sadece erkeklerin istek ve arzuları olur ve kadınları kullanır belki de tam tersidir kadının hissetmesi ahlaksızlık ve kullanılan taraf olarak görülüyor evet kullanma amaçlı basit erkekler de var bunu ayırt etmek lazım bu zihniyetteki erkek evli bekar dul tanımaz zaten
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anlamışsın sanırım bizim halkımız o şekilde bakıyor genelde kullanma amaçlı
Ahhh bu hikayeler ahhhh otur evinde elisini ör camasirini yika yemek yap ne işin var burda senin yaa yas kac 15 mi 16 mi
00 YorumlaBunca yıllık eşini sırf merakın yüzünden sebep mi terkedeceksin. Bunca yıl o senin yanındaydı nasıl bir insansın ya
20 Yorumlaeşleri bir yana bırakıp çocukla biraz empati kurmakta gerekir. ilerde bir gün çocuk neden ayrıldınız diye sorunca ne diyeceksin hayatımı yaşamak için mi çok saçma :)
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat