Eşim benim yaşam enerjimi emiyor ondan bıktım onun yanındayken yanımda o varken zaman geçmiyor zorla dokunuyor istemediğim halde. Yıllarca beni boşamakla tehdit etti ekonomik özgürlüğüm özgüvenim olmadığı için ailemde beni kabul etmediği için boşanamadım kimseyle flört etmedim sinemaya gitmedim görücü usulü tanımadan evlendim ailem baskıda yaptı gözüm açık değildi çok pişmanım ilk bana dokunan erkek olmasına rağmen sevemedim hareketleriyle soğuttu kendinden küfürler etti aileme küfür etti dışardan gören süt dökmüş kedi sanar bir çocuğumuz var 8 yıldır evliyiz beni hamile bırakmak istiyor ama ben bir çocuk daha istemiyorum ondan kurtulmak istiyorum eşim yüzünden ailesine yenildim eşimin ailesi beni dışladı onlara haddini bildirmedi onlar haklı dedi derdimi dinlemedi ama ben ailesine haddini bildirdim bana yaptıklarını unutamıyorum ailesine ben hadlerini bildirdim ailesinide sevmiyorum ailesini güldürdü ailesini sevindirdi beni ikinci plana attı abisini merkeze koydu
Bana sana şu hediyeyi alacam diyip almadı kandırdı oyaladı herseyi çok gördü bana nişanlıyken çiçekler aldı gözümü boyamak içinmiş demekki aileme bana küfürler edeceğini bilseydim asla evlenmezdim bin pişmanım
Eltimgil sevinmesin diyede boşanmadım gidecek yerim yok kimseye zafer kazandırmak istemedim burada çoğu kişi boşan diyor ama bekara boşamak kolay empati yapın lütfen çocuğum var babam kabul etmiyor özgüvenim yok denecek kadar az bu adamı sevmiyorum kaçıyorum bu adamdan
İki dakika önce bana küfür edip sonra hemen yaklaşıyor dokunuyor aşırı dengesiz tiksindim bana yaklaşma şeklini hiç sevmiyorum onun için parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorum
Televizyondaki kadınlara hallediyor umrumdada değil ben bu adamı sevmiyorumki hiç sevmedimki kime hallenirse hallensin sanki o kadınlar ona bakar ben aptallık yaptım onunla evlendim ama başka çarem yok gibiydi şimdiki aklım olsa asla evlenmem
Televizyondaki kadın için bu kızın bacaklarını yerim diyor diğer kiz için keşke onu öpsem diyor evli bir kadına yiyecek gibi baktı tüm bunlar ondan iğrenmeme neden oldu ben tecavüze uğrasam beni kabul etmez ya da erkeğin aldatmasıyla kadının aldatması bir değil diyor çok geri kafalı düşünüyor hiçbirşeyini sevmiyorum kaçıp kurtulmak istiyorum ondan
Ölsün diye dua edecem ben sevmediğim adamla güvenmediğim kişiyle yaşamak istemiyorum hayatımdaki tek erkek o olsun istemiyorum o öldüğünde beni kısıtladığı herseyi yapacam böyle hayallerim var ölsün cennete girsin ben çocuğumla mutlu yaşayım bu pislik aileden kurtulayım istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer