Gizli Üye(25-29)+1 yılDokunma yüzünden terk edilir mi demişsin... Cidden kendi değerinin bir farkına var bu eğer cinsel saldırı tecavüz olsaydı da seni seven bir insan terk etmezdi ki bu normal bir durum değil tamam mı? O sana geçmişini sormuşta sen 2 kişiyle birlikte kendi isteğimle bişe yaşadım demişsin gibi bişe değil bu taciz bir kere bu suç. Erkek beyni tamam genelleme yapmak istemiyorum ama bu geri zekalının beyni aman ben eline erkek eli değmemiş kız istiyorum kafasında olsa bile bu durum onun bu düşüncesini uygulayabileceği bir durum değil. Sen de bunu normalleştirme çocukta haklı bir taraf aramaya çalışır gibi dokunmadan ayrılınmaz gibi bir düşünce içine girio bunu baya baya sorgulamışsın hatta burda biri çıkıp dese evet ben ayrılırdım hak mı vericeksin? İster dokunma ister tecavüz , burda dokunmayı küçümseyiceğine bundan ayrılınır mı diyiceğine kendi değerinin farkına vae sana yapılan tacizin bir ciddiyetini kavra. şu insan için 1 saniyeni bile harcama yaralarını sarması gerektiği yerde yaptığı şeye bak. Zihniyetlerinden utanıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim kurduğum fake ile sekting yapan ve kaç kiz elimden gecti diye ovunup erkek eli değmemiş kiz işteyen bir erkek için değmez haklisin
Cevap sahibi+1 yılYa erkeklerin zihniyetleri bu tamam mı kadının bacak arasındaki zara takmışlar kendileri yapınca bir şey olmuyor sen bak tacize uğramışsın onu bile yediremiyor kabul edemiyor hepsi iğrenç
Soran+1 yılErkeklerden baya igrendim
En İyi Cevaplar
+1 yılBu adamla bir yola baş koyulmazmış, taciz değil tecavüze uğrasan bile. Sana destek olup, yanında olması gerekirken, terk etmiş. Bırak seni kaybetiğinin farkına varır, ama iş işten geçer. Sil, çıkar hayatından, şans verme bir daha ona.
05 Yorumla
Soran+1 yılArada gelse affedermiydin diyo arkadasalrim hayır diyorum ama bir yandanda yanimda kalsa konuşsa aptalim ben ya abi sen bisey de bana
- +1 yıl
Diyebilecek tek şey, artık onunla bir geleceğin olmaması. Çünkü seni hemen yarı yolda bırakmış, hemen pes etmiş bir insan. Sana karşı sevgisi olsa zaten seni bırakmazdı ki. Ufak bir taciz olayı sen de travma yaratmış, buna istinaden ondan psikolojik destek beklemişsin. Bu senin en doğal hakkın, ama o zat bunu bile yapamayacak kadar vasıfsız ve sevgisiz. En iyisi her yerden engelle ve yoluna bak, seni sevebilecek, yarı yolda bırakmayacak, güvenebileceğin birini bul. İnan bana en doğru karar bu, gerçek yüzünü ortaya erkenden çıkarmış, sen de daha fazla vakit kaybedip bel bağlamazsın.
Soran+1 yıl❤saol
- +1 yıl
Rica ederim, umarım faydam dokunmuştur.
+1 yılÖncelikle yaşadıklarını hiçbirimiz anlayamayız çok zor durum ama olayın iyi yönünden bak. Karşındaki kişi seni gerçekten sevmiyomuş. Gerçekten seven insan sana destek çıkardı. Yazıklar olsun öyle erkeklere hiç mi değer vermemiş sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBide ilişkisi içinde hep ayrılmak isteyince bazı sebeplerden dolayı yapıcı olmaya çalışan di
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılöyle erkeğin ben ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Tecavüz ya da taciz farketmez, yarattığı travma aynıdır. Sen bu salak oğlanların "terketme"lerine bakma. Bunlar erkek bile değil, müsvedde. Anası "höt "dedin mi pısan herifler.
Sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak. Daha hayat uzun, ileride çok daha düzgün erkeklerle iletişim kuracaksın merak etme. Şimdilik biraz üüzleceksin, ama merak etme, geçecek.311 Yorumla
Soran+1 yılGeçsin artık kendime zarar vermekten kokriyorum ben ben artık kendme bile guvenmiyorum
Soran+1 yılPanik atak var bende nefes alamıyorum sınır krizi geçirdim bu olaydan 2 3 kere
- +1 yıl
Kuzum, bunlar travmadır. Ciddi ciddi gidip, doktoruna bunları anlatmalısın. Vereceği ilaçları da düzenli kullanmalısın. Diyabet hastasına nasıl insülin verirlerse, senin gibi psikolojik sorun yaşayanlara da ailaç verilir. Öyle "takma kafana geçer" denilecek şeyler değil.
Tekrar çok geçmiş olsun bu arada. Ama sosyalleşmekten, derdini insanlara anlatmaktan vazgeçme sakın:
Soran+1 yılPsikologa gidicez ztn yarın annemgili yazlıktan getirdim sabah ağladım yanlizim çok diye derdimi sormadılar bile direk psikolga gidelim dediler ona anlatsam anneme anlatır sevgili olayını duyunca telefonumu alırlar ama arkadaşlarıma anlatıyorum kötü hissedince çok saolun sizde iyi geldiniz
Soran+1 yılBizim doktor öyle değil iste annem bize bisey antamiyosun doktora anlat dedi önceden anlattım herseyi anneme anlatmis
Soran+1 yıl18 yasindayim da bizim aile doktorumuz olunca
Soran+1 yılVe ayrıldıktan diğer gun numarasini dağıtmışlar bunun benden buldu arkadaslarinun yanında rezil etti beni küfür etti
+1 yılboşver iyi olmuş. en azından karakterini görmüş oldun. hem bu senin isteğinle gerçekleşmiş bir şey değil. iyi kalpli insanları bul, emin ol, çok yakınlarında vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyn saolun
Zor bir durum geçmiş olsun.. tabiki herkesin bu durumu kabullenmesini beklemek doğru olmaz Bizim gibi bir toplumda. o nedenle durumu böyle kabullenmen en doğrusu seni bu halinle kabul eden biri mutlaka çıkar üzme kendini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. adam olsa böyle yapmaz. kendinde asabilirsin bunu. bir çok kız küçükken yasayabiiliyor bunu
18 Yorumla
Soran+1 yılAdam değilsin diyince kesss ADAMIM BEN demişti
Soran+1 yılSevmem artık ben kimseyi tipe aldanmam
Soran+1 yılDiğer gun de numarası dağıtılmış benden buldu arkadaslarinun yanında küfür etti
Soran+1 yılBende küfür ettim baya ama kendimi acikliyamadim
Haklı değil yanında olması gerekir. Senin bir hatan yok
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet saolyn
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun öncelikle bunu sana kim yaptıysa umarım idamla asılır pislik srfsiz insanlar cok arttı ve 2. Olarak doğruyu söylemen doğru mu oldu yanlış mi bilmiyorum ama sen ona soylemissin oda haklı olarak kabul etmemiş senin hatan değil bu yaşadıklarn ama temiz kız istiyor belli ki k. b o düşünce yönünden haklı kim olsa ayrılırdı
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece dokunma açıkladım ona taciz yani tacavuz degil
- +1 yıl
Biri seni taciz etsin ve sevgilin bu yüzden seni terk etsin 😀
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. yanı gerçekten senın yanında olup sana destek olması gerekırken senı yarı yolda bırakmış :( :( :( ayıp valla ne diyim ki.. iyi ki ayrıldmışsınız bence böyle bişeyde senı yarı yolda bırakıyorsa eger..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Haklılık payı %0. İnsanlığı da aynı orandaymış. Seni seven insan bunu yapmazdı. Gerçi yaptığı insani bir davranış değil. Hangi sınıfa koyacağımı şaşırdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojimi alt üst etti benim İzmir krizi geçirdim ben sabah 4 5 de uykularım bölündü benim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu senin elinde olan durum değil anlayış göstermesini beklerdim ama yapmamış şimdi terk edip gitmekle herşey çözülüyor mu kimse doğruların karşısında durmak istemiyor herkes yalan duymak istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılGöstermedi artık benim bu gönül işleri falan uzak dursun
Soran+1 yılAyrıldıktan 1 gün sonra numarası dağıtılmış bunun benden buldu birsuru küfür etti
Soran+1 yılHayir
+1 yılŞerefsizlik Etmiş üzülme lütfen sen isteyerek yapmamışsın sonuçta zaten adam olsaydi geçmişi kapatır seninle yeni bir sayfa açardı. Acaba kendi geçmişi çokmu temiz o erkek muptelesinin
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır +18 sayfaları takip edip seksting yaptığını biliyorum affettim yine yüzüne vurmadım erkeğim ben yaparım kafasından beni seven bir çocukla kavga etti diye adam ol dedim ben buna adam olmasaydim seni korumazdim dedi adamlık buymus
- +1 yıl
Şimdi yukarda yazdığına göre yorum yaptım aşağı da onun hatalarını anlatıyorsun
Soran+1 yılAyn
+1 yılGitmekle sana iyilik yapmış aslında. Belli ki ondan sana hayır yokmuş bildiğin ergeb
13 Yorumla
Soran+1 yılPislik
- +1 yıl
Kim pislik la ben mi o mu😂
Soran+1 yılO tabiki pislik bile az
+1 yılIyiki söylemişsin yoksa ne mal olduğunu anlamicaktin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO da onun ayıbı sana sahip çıkması gerekirken ayrılıyor
10 Yorumla
+1 yılHaksız ama boş ver takılma. Belkide bahane arıyormuş bulmuş oldu
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten sevmiş olsaydı seni terk etmezdi destek olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Bence o bol bir insanmış kurtulmuşsun. Tacize uğramışsın tecavuz dediysen ona o şekilde davranmıştır belki ama yinede o haksız. Sal gitsin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha iyilerine layıksın. Seven adam sevdiğine destek olur böyle bir durumda. Sonuçta aldatmamisin, isteğin dışında olmuş. Tabi sevgilin tecavüz diye yutturmaya çalıştığını düşünmüyorsa.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. seven her haliyle kabul etmeli demek boş kişiymiş erkek diye dolaşmasın ya senine evlencem diye birlikte olsaydı basit kızsın diye yine terk edecekti
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam değilsin dedim adamimmm ben dediii adammiss kendiisi
+1 yılZaten Üzülmene gerek yok ki seni sevmiyormuş Seni seven bir insan olmuş olsaydı daima senin yanında olur sana sahip çıkar sana destek olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay biraz karışık öyleydi ztn de hep haklisin
- +1 yıl
Nasıl yani ben neden haklı olayimki sence banane sizden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTerk etmek bir tercihtir, ama sırf bu sebepten terk ediyorsa, bence doğru değil. Destek olması gerekirdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece dokunma ya ben bu sıfatı da kabul etmiyorum resmen bana utanmadan cinsellikmi dedi
Kimsenin başına gelsin istemem ama bundan dolayı ayrilmasi bence senin için iyi olmuş
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gereksizleri hayatınızdan çıkarmak için güzel fırsatlar bunlar. Öyle iyi ki, kendi kendilerine çıkıp kapıyı kapatıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
De ki senin gibi erkeğin ruhunu s** . İnsan olan anlar. Bunu isteyerek yapmadığı anlamalı. Ama beyin herkesin kullanabildiği bir organ değil 🙄😒
00 Yorumla
+1 yıltatlım demek ki seni anlamak istememiş, daha iyi olmuş sana değer vermiyormuş
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an sevinemiyorum ama ilerde çok sevinicem
- +1 yıl
şu an ki halini anlarım, ama sana değer vermeyen biri için üüzlmeye değermmz
Soran+1 yılDegmez ama gönül işte
- +1 yıl
gönlünü değil aklını kullan
+1 yılSenin isteğin dışında olan bir olay yüzünden sana sırt çevirmemelidir diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılDokunma sadece taciz yani
- +1 yıl
Senin bir isteğin barmı burda seni taciz eden kişiyi tanıyormusun
Soran+1 yılTaniyorum ama pek gormuyorum hatta bu olaydan sonra 2 kere gördüm ve saldirmaya çalıştım kimse niye saldirdin demedi soranlara anlatmazdim zaten de
- +1 yıl
Olayı tam anlatabilirsen bir e k le sene
Yanlış girmişsin konuya, sevgili ile dertleşilecek konu değil bunlar 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
tecavüz tam anlamıyla gerçekleşmemiş ama senden soğumasının sebebi de bu olamaz. saçma bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğudu sanırım ama öneli dehil
Soran+1 yılAyrıldıktan diğer gun de numarası dağıtılmış benden buldu beni rezil etti küfür etti
+1 yılBaşkasının dokunduğunda dokunmam gibi düşünmüş olabilir
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl niye böyle düşünür bir erkek
- +1 yıl
Her erkek böyle. Düşünür aslında ama sana bir şey olmamışsa sorun yaratmaması lazım ben ben yaratmazdım zaten kendi ağzınla söylüyorsun sadece tamas edilmiş
Soran+1 yılÖyle özel bolgelerime dokundu dedim migdem bualndugi için demedim o sorduğu ici dedim kendi eline kiz eli degmemismi
- +1 yıl
Vallah bilmiyorum ama seni bırakması yanlış olmuş bence bırakmamalıydı
- +1 yıl
Ben bırakmazdım
Soran+1 yılYa bahane olamaz yani bahane ile ayrılcak insan degilim bu sebepten dolayı ayrıldı ve bu sebepten dolayı ayrılirmaz benden ya
- +1 yıl
Saçma bir sebep bende ayrılmazdım
- +1 yıl
Başka bir şeyde olabilir belkide başka sevgilisi var
Soran+1 yılYok ınstegram biyosuna bir bakıyım dedim YA KAYBEDERKEN KAZANIYOSAK demiş kaybetti beni daha iyilerini ya kazanirsak diyo ne iğrenç bir insan bu ya dm diye paylaştı sevgilisi yok
- +1 yıl
İyi olmuş ayrıldığınız artık başka yelkenler açacaksın dünyada daha güzel kalpli insanlar var
Soran+1 yılDiğer gun de telefon numarası dagitilmis benden buldu rezil etti beni arkadaşlarının yanında birusru küfür etti
- +1 yıl
Ne biçim insan bu böyle
Soran+1 yılArtık tipe dehil kişiliğe bakıcam buda bana ders oldu
- +1 yıl
Yani olması gereken o
acaba gerçekmi söylüyorsun diye düşünür. zor bir ihtimal bende geçmişini sorguladığım kızlar var.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir kiz olmadığımı biliyo
Soran+1 yılDiğer gun de numarası dağıtılmış bunun benden buldu arkadaslarinun yanında küfür etti bana açıklama yapmama izim vermedi
+1 yılbende olsam bende terk ederim patlamışsın artık bekaret gitmis
03 Yorumla
Soran+1 yılSana ben daha bisey demiyorum
- +1 yıl
patlak kezban seni
- +1 yıl
İnşallah sana da tecavüz ederler gerçi bu şekilde * aça aça dolaşırsan işleri daha kolay olur 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemin ederim ki saçmalıyorlar. Tecavüze gerek yok. Benden önce biriyle ilişkin olabilir normal bunlar. İnsanız sonuçta bunlara takılan insanları sevmiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa sadee dokunma yani diğer ilerisi olmadı ne istiyolar ne yani erkek eli değmemiş kizmi
Soran+1 yılBu olaydan dolayı evde baya içe kapanigim annem psikologa gidicez diye biktim artık ya
Cevap sahibi+1 yılOff ya ablam niye takılıyon. boşver ya. Basit konu bunlar normal hayatını yaşa
Soran+1 yılAyrıldıktan 1gun sonra numarası dağıtılmış birsuru küfür etti bana arayip
+1 yılSevmemiş senii ama senin söylediğinde söylenecek bişe değil biraz daha yumulatarak söyleseydin
06 Yorumla
Soran+1 yılTacizin yumursagu olmuyo
- +1 yıl
Tecavüz demiş taciz dese olmazmıydı
Soran+1 yılOna anlattım ben dokunma sadece diye
- +1 yıl
Orasını bilemem sevmemiş senç
Soran+1 yılSevmediyse sevgili olanı zorunda degil
- +1 yıl
Zorunda değil tabiiki ama belkide bir boşluğu doldukmaj için sevgili olsu
+1 yılÜzülme sevin ataerkil yobaz öküzün birinden kurtulmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte sevinemiyorum şimdilik ama ilerde degerimi bilen birisine gönlümü verince sevincem
- +1 yıl
O zaman bunu düşünerek üzme kendini
Yani haklı bir yandan
Şimdiki kızlar yatıp yatıp tecavüze ugradom diyor neyinize inanalım022 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaşında oldu olay
Soran+1 yılÖyle olmadı yalan borcummu var
Soran+1 yılBu nasıl bir konuşma tarzi
- +1 yıl
@isimsiz676 al işte bir tane da abi milette verip verip zihniyetime laf etmeyin hadi naş
- +1 yıl
@stonyyy biliyor musun erkek arkadaşım da senin gibi düşünecek, gerçekten tecavüz olduğuna inanmayacak kendim rızamla ilişkiye girdiğimi kendimi yamamaya çalıştığımı düşünecek korkusuyla tam 3 sene boyunca hiç bir şey söyleyemedim. Anlatamadım, benim böyle bir derdim var ve içim gerçekten çok acıyor tek başıma taşıması çok ağır yanımda olur musun bile diyemedim. 3 yılın sonunda bunları anlatamadığım için kendi yaramı gösteremediğim için daha çok deşer korkusuyla hiç bir şey söylemeden ayrılmak istedim. Evet iyi kızlar değer görmeyi hak eder ama bilmeden kötü davranma. Evet bilemezsin ama siz bilemiyorsunuz diye biz sizin kum torbanız olmak zorunda değiliz.
Soran+1 yılYa sen kimsin şimdiki kızlar diye genellemee yapamazsın sizinde imkaniniz olsa keşke nede olsa nelli olmuyo Tm sen erkekkkk elo degmemiss kiz bulll kendine diğer öyle kızlar seni ilgilendirmiyoo
Soran+1 yılTm ozmn diğer kızlar seni ilgilendirmiyosa bozuk kizz kullanlimis kiz ile yola cik8lmaz gibi tabirler kullanamazsin kardeşim kullanamazisn kardeş anladın mı beni kullanamazsin
Soran+1 yılGetirme burası benimmm duvarım benim sorum benim paylasimim bu görüşü yapamazsin anladinmi yapamazsın ya ne iğrenç bir herifsin sen ya bende kiz eli değmemiş erkek istiyorum desem komik olurdu demi
Soran+1 yılSeninde eline kiz eli degmediyse öyle kiz istemeye hakkım yokk
Soran+1 yılHani kaaanittinn varmii dediğin gibi belge flnn benimde değmedj ozmn
- +1 yıl
Sen adam mısın şimdi? Annene zenci tecavüz etsin baban inanmasın
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Haklı değil. Ayıp etmiş. Yaşlarınız kaç. Sana dokunan kimdi. Kaç yaşındaydı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 erkek arkadaşım 23 du inşaat ustası bide esnaf sence dokunma yüzünden terk edilirmi
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için terk ediyorsa nerde bu ilişkinin birbirine olan destek kısnı
05 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman ver yolll 😂
Soran+1 yılVerdim yol da sanki o yol vermis gibi muamele gördüm bunun diğer gun numarası dağıtılmış arkadaslarinin yanına bağırdı küfür etti bana ben dağıttım sandı sanki ayrilmayi yediremmis gibi
- +1 yıl
Saçmalıklarr doluşmuş adamın içine
Soran+1 yılDeliydi ztn az çok anliyodum artık tipe falan bakmam
+1 yılAptal mış sen çocuklara tecavüz etseydün6yğne ayeılmazdım
00 Yorumla
+1 yılEmin ol senden ayrılan o kişi için üzülme çünkü ilerde zor bir zamanında da aynı şeyi yapacaktı. Terk etmesi adamlığa sığmaz. İnsanlığa sığmaz. O yüzden sakın hiç dert edinme yoluna bak. Hatta sevin bence. Böyle birinin gerçek yüzünü gördüğün için.
011 Yorumla
Soran+1 yılSevinme duygumu kaybettiler benim gulemiyorum evin icind
- +1 yıl
Açelya, ben mesela kötü hissettiğimde meditasyon yapıyorum. Kendim için. Çünkü sen bir bireysin. Kendini mutlu etmelisin. Başkasını düşünerek bu hayat geçmez. Hayatını kendin için yaşa.
Soran+1 yılBen bu morelle bisey yapamam gerçekten yediğimi kusuyorum artik
- +1 yıl
Pes etmek en kolayıdır. Ama devam etmek gerçekten seni güçlü hissettirecektir. Nice sağlık sorunlarıyla, tedavisi bulunamayan hastalıklarıyla hayatına devam eden insanlar var. Her zaman her nefesinde şükretmelisin. Sağlığın yerinde olduğu sürece yapamayacağın hiçbir şey yok.
Soran+1 yılSabah 4 5 de uykularım bölündü benim sabahın köründe 2 km yol yürüdüm ben unutmak için eve geldim akşam oldu yine aynı orda ortak arkadaşlardan eğlendiğini gördüm nargile içerken gördüm ben bu yüzden bilegimi kestim Medidasyon falan bunlar beni eski halime dondurmez
Soran+1 yılBilek kesme biraz aptalca oldu ama kendimi öldürmeye çalıştım ya bilek ya da başka türlü amacım buydu
- +1 yıl
Terapiste gidebilirsin. Onlar daha uzmanlar bu konularda. Ama tekrar söylüyorum. Başkası için özellikle senden bu yüzden ayrılan bir insan için kendine zarar verme. Hayata bir kere geliyorsun ve ilerde kendini bu şekilde hatırlamak mı istiyorsun? Bence istemezsin. O yüzden dediklerimi bir daha düşün. Kendine değer ver ve sev. Kendini sevmezsen kimseyi bir daha sevemezsin.
- +1 yıl
Ruh sağlığını korumak için biraz çabala. Kendine değer ver. Yoksa bir hiç uğruna kendine zarar veriyorsun.
Soran+1 yılÇok saol seninle konuşmak iyi geldi keşke annem ablam deseydi sizin dediklerinizi
- +1 yıl
Ne demek :) Umarım kendine hakkettiğin değeri kendine verirsin. Sağlıkla kal. Güzellikler seninle olsun..
Soran+1 yılSaol⚘
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana küçükken tecavüz edildi (kız kuzenim tarafından) bunu söylemiştim kızdı biraz bozuldu ama böyle bir tepki vermemişti bence sen kurtulmuşsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılIyiki
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun sana inşallah bundan sonra daha iyi kişiyle karşılaşırsın
Soran+1 yılSana da geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yıl@hhdhrss zorla sahip olması tecavüze girmiyor mu 🤔
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyi ki terk etmiş boşver kötü gününde yanında olmicaksa hiç olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılbir yandan seviniyorum ama seni bırakmam falan diyen insanın beni bu yüzden terk etmesi ağrıma gitti sence dokunma yüzünden terk edilirmi
Soran+1 yılSon kez de gözüme bir anda boş geldin dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz miş. Bu senin suçun değil sonuçta
112 Yorumla
Soran+1 yılDaha birsuru hataları vardı benim kurduğum fakeden seksting yapmaya çalıştı falan affettim sevdigim için keşke affetmeseydim
- +1 yıl
Boş ver kurtulmuş sun öyle düşün. Hayatından bir karaktersiz eksilmiş oldu
Soran+1 yılAynen öyle sabah 7 de uyandım yine morlwim bozuldu aklıma gelince
- +1 yıl
Dur sana bir şarkı gönderim keyfin yerine gelsin 😇 https://youtu.be/Ux_YswvraFc
Soran+1 yılYa çok saol 😂⚘
- +1 yıl
Kimse senden daha değerli değil bunu hiç bir zaman unutma 😇
Soran+1 yılAyrıldıktan diğer gun de numarası dağıtılmış bunun benden buldu arkadaslarinun yanında küfür etti
- +1 yıl
yerinde olsam numaramı değiştirirdim. Bir daha bana ulaşmasına izin vermezdim jer yerden engellerdim
Soran+1 yılIinstegramdan engellemedum sadece oda geri dondugunde ona cevao vermiycem ve engelliycem
- +1 yıl
Bence hiç bekleme direkt hemen engelle sonra numaranı değiştir
Soran+1 yılBide bana bben dayanamam atarım mesaj dedi engelle heryerden dedi o yüzden ordan engellemedim atsın mesaj engelliycem
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum öyle bir dönemdeyiz ki kimin kimle yattığı belli değil. Büyük ihtimalle inanmamıştır.
12 Yorumla
Soran+1 yılKucuktum yani yatamam dokunma yüzünden terk ediyo bu
Cevap sahibi+1 yılTam okumamisim pardon. O zaman salla gitsin hayır gelmez ondan
Çok zaman geçmiş deşmiş gibi olacağım yarayı ama merak ediyorum bu taciz olayı sevgilin hayatımda varken mi olmuştu? Çünkü aynısı başıma geldi ve terk edildim. Psikolojim berbat bir haldeyken yüzüstü bıraktı.
00 YorumlaBoşver gittiği iyi olmuş gerçek yüzü ortaya çıkmış üzülme boşuna daha sevinmelisin bence bu konuda senin hiçbir suçun yok ve anun sana destek olması gerekirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı bide ertesi gün numarası dağıtılmış bunun benden buldu birusru küfür etti
+1 yılCanım seni gerçekten sevseydi eğer yaninda olurdu. Çünkü isteyerek yapmamışsın. O resmen ayrılmaya bahane olarak bunu görmüş kendince. Üzülme daha güzel anlayışlı biri çıkar karşına.
011 Yorumla
Soran+1 yılBahane değil gerçekten ilişki içinde ayrilmamayi isteyen beni seven birisiydi belkide ben Öyle anladım bu yüzden şok oldum
- +1 yıl
Seni sevseydi bu kötü birşey de seni birakmazdi ayrica ortada tecavuz yok bakireligin gitmemis yani tacize uğramışsın sadece ve yaşında küçükmüş bilerek yaptirmamissin. Bunu düşünememiş seni bırakmış demekk beyinsizmis ve seni sevmiyormuş
Soran+1 yılEvet öyleymiş mağlesef bunlar çok acı verdi bana baya anlatamam burda her gece saat 3 4 de uykum bölündü benim
- +1 yıl
Anlayabiliyorum seni. Üzme kendini
Soran+1 yılEvde kimseye anlatamıyorum anneme babama biliyosun aşk işleri karsilar ablam var abim var bir anda agliycak gibi oluyorum alingan falan diyolar koronodam gidemiyorum arkadaslarmin yanına mesajlasirken onlarında dertleri var mesgul etmek istemiyorum kötü durumdayim baya
Soran+1 yılVe son kez bisey de diyince dediği şey gözüme bir anda boş geldin dedi
- +1 yıl
Boşver değerini asil o bilemedi asil o kaybetti sen birsey kaybetmedin 7 yasinda masum bir cocuk bilerek yapamaz boyle birseyi
Soran+1 yılAğrıma gitti baya intikam falan bana yakışmaz uzak dursun da
- +1 yıl
Dönerse de Affetmiceksin
Soran+1 yılAffetmiycem
- +1 yıl
Aynen
+1 yılAllah bilir aşkı bakirelikten ibaret zannediyordur aptal erkek
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece dokunma olduğunu söyledim nerelerine dokundu dedi kim dedi baban ne tepki verdi dedi yani bu sorular cook sapıkça ben ondan destek beklerken
- +1 yıl
Sadece taciz mi oldu?
Soran+1 yılDokunma sadece ilerisi yok
- +1 yıl
Buna rağmen böyle şerefsizlik yapmış bence şükür et kurtulmuşsun
Soran+1 yılBide telefona kapatırken gözüme bos geldin bir anda dedi
- +1 yıl
Bunlara takılma böyle pislikten bir an önce kurtulmuş olman gerek.
Soran+1 yılSevinicem ama şimdi sevinmek saçma olur çok canım yandi
- +1 yıl
Saçma olmaz doğru olur
+1 yılBoş ver ayrılsın gitsin ilerde iyi ki gitmiş diyeceksin
10 YorumlaAynı durumu 2 hafta önce yaşadım ona olayı anlattım ve bir kaç gün sonra ayrılmak istediğini söyledi onun karaktersizliği o kaybetti unut gitsin
00 YorumlaBence sen bunu sevgilin yerine mahkemeye desen daha iyi ve doğru olur kim bilir sana bunu yapan kisiler daha kimlerin canını yakmıştır yakiyordur
05 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaşındaydım ve aileme bile doğru düzgün anlatamadım büyünce fark ettim babama diyince de o amca kendine hayri yok dediler bende ystelemedim
Soran+1 yılOna anlattım yanlış dedim taciz dedim
- +1 yıl
Yani şöyle bir gerçek var bunun taciz ya da tecavüz olması sana değer verecek birinin. Bundan dolayı sana yaklaşımını değiştirmesine sebep olmamalı sonuçta senin hiçbir suçun günahın namussuzlugun yok bana sorarsan senin bu kişiden sana bu şekilde yaklaştığı için uzak durman lazimmm
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıldemek kı senı yeterınce sevmıyormus bosver ıyı olmus
02 Yorumla
Soran+1 yılOzman benimle sevgili olmasaydi
- +1 yıl
ıste artık degıl senı gercekten oldugun gıbı sevecek bırını bulma sansını yakaladın
+1 yılBu sana verdiği değeri gösteriyor boşver seni hak etmiyormus sıkma canına onun yaptığı çok ayip
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp ama utanmadı bile ben orda sınır krizi geçirirken ortak arkadaşlardan gördüm alem yapıyodu 11 gün sonra DM at diye paylaştı yazıklar olsun bide hic birakmiycam diyodu
- +1 yıl
Seçimler önemli sadece duygulara kapılarak yapılırsa ilişkide bir süre sonra biter her iki taraf birbirini kullandığı ula kalir
- +1 yıl
Günaydın bu arada
Soran+1 yılGünaydın Biz tipe aldandık o da öyle sevgi falan sadece bende oldu sanırım ama ilişkide hic öyle değildi ya gerçekten klise gelicek ama sevdiğini gösteriyodu bana işte arkadaşları istek atınca bana yaptığı yorumu şimdi herkes gormesin yaa dedi sakladığını bisey var
deseydin tacize uğradım ama hala bekaretim var ozaman ayrılmazdı
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece dokunma dedim aradi açıkladım ztn hem bekaret falan erkekleri ilgilendirmez kızın tercihidir kabul eden eder etmez
+1 yılHaksız isabet olmuş terk etmesi. Bence sevinmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılSuanlik sevinemiyorum ama ilerde sevinicem
- +1 yıl
Şu anlık da sevin
Soran+1 yılSevinmek benim için luks bir kelime
- +1 yıl
Niye sen hak etmiyor musun
+1 yılKurtulmuşsun bir ruh hastasından sevin!!!
10 Yorumla
+1 yılKendisi kaybeder senlik bişey yok
10 Yorumla
+1 yılyazık ya üzüldüm cidden
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu
- +1 yıl
keske seni tanıyabilseydim
+1 yılSeni sevmiyormuş kurtulduğunu iyi oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyosa keşke benimle sevgili olmasaydi yazmasaydi ne gerek vardı
- +1 yıl
Hoşlanmış sadece ilgisini çekmişsin gerçek bir sevgi değil. Gerçekten seven böyle bir durumda yüz üstü bırakmaz, bırakamaz. Yaşadığın durum kolay değil belliki atlatamadığın şeyler var. İyi bir psikolog ile görüşmeni öneririm. Bu durumu yaşayan tek kişi değilsin pek çok kişi var malesef ve kız erkek fark etmiyor. Çoğu kişi saklıyor kendi içinde yaşıyor
Soran+1 yılYazliktaydi annemgil bu olaydan dolayı sabah saat 4 5 de aradım aglayip annemi hemen geldiler derdimi dinliyceklerini sandım telefonumu aldılar sevgilinmi var dediler basında belami var dediler biriside sarılmdi abim ztn benim yaşında sevgilisi var bana gelince yaşın kaç diyo o kizin yaşı kac aynı yaştayız yani aile psikolog var ama anlatsam aileme anlatatiyo
- +1 yıl
Anlayışsız aileler malesef ki çok fazla. O psikolog görevini ihlal ediyor. Mahkeme kararı hariç hiç Bir şekilde görüşmeleri anlatamaz birilerine. Kanıtlarsan diploması yanar zaten. Ama iyi bir psikolog bul başka bir tane ailene herşeyi söyleme. Kendini iyi hissetmediğini söyle öyle görüşmeye git
+1 yılEğer bunun için terk ediyorsa bırak defolup gitsin
10 YorumlaNe zamandır sevgilin ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay
Soran+1 yılEvde bu olaydan dolayı içe kapanigim baya ve annem daha demin psikologa gitcez diyo ya yapılan muameleye bak bana
Oysaki senin yaralarını sarması gerekirdi
05 Yorumla
Soran+1 yılSarmadi daha çok yüz bastı ama cani sagolmasin
Soran+1 yılGözüme boş geldin bir an dedi son kez
Soran+1 yılNumarası dağıtilmis 1 gun sonra aradı ben dağıttım sandı küfür etti arkadaşlarına rezil etti
- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat