kaldiramiyorum zoruma gidiyor, ama zorlamakta istemiyorum bi anda yaptıgı icinde unutamıyorum anlattıgım icin kendimi sucluyorum haklı mı o ne yapacagim ben

kaldiramiyorum zoruma gidiyor, ama zorlamakta istemiyorum bi anda yaptıgı icinde unutamıyorum anlattıgım icin kendimi sucluyorum haklı mı o ne yapacagim ben

İsteyip istememe hakkı var. Tecavüze uğramışsan eğer bunda senin suçun yok ama erkeklerin bir şeyi isteyip istememe hakkınada sahip. Tıpkı kadınların kendini gerçekten seven birisini istememe hakkı olduğu gibi
Nasıl bir insan ya tecavüzden bahsediyoruz sana destek çıkması, yardımcı olması, yanında durması gerekirken dediği şeye bak hadsiz bide iğreniyormuş boş ver takma bu iti ayrıldığına sevinmelisin karaktersiz birinden kurtulmuşsun
boş ver yol ver geç. Sende mutlaka psikolojik destek al. Seni sen olduğun için kabul etmiş kişilerle ol. İnşallah annesi ona köylerinden el değmemiş kız bulur.
Cevap
20Cevap
Demek ki doğru insan değilmiş buna sevinmen gerekir gadası
Tecavüz için senin isteğinin dışında olması umrumda değil, kendini kullandıranlardan iğreniyorum diyen beyin fakiri birinden senin ayrılman lazımdı onun ayrılmasını beklemen hata olmuş
Sevmiyormuş işte ne böyle uzun uzun yazdıysa. Kullanılmış kız ne ayrıca amsalak sevgiline beyni ile mutluluk dile bir de üzülüyorsun buna
Senin bi hatan yok.. yol ver gitsin düşünme
bilmiyorum iğrenmekte hakli mı
Saçmalama 🤦🏻♂️ tecavüz diyorsun ! Sana yaptığı çok alçakça bi şey kabul etmeyebilir kendi tercihi ama iğreniyorum demesi en az o tecavüzcü kadar pis birisi olduğunu gösterir
haklı degil isin icinde tecavüz varsa is degisir kendisine 3 erkek ellerini ayaklarını tutsa erkek arkadasınada tecavüz ederlerdi mesele gücle ilgili
Takma kafanı o kadar ahlaksız bir kişilik seni bu zor anlarında yanında olmadıysa salla gitsin seni asla hak etmemiş ve geçmiş olsun
gidip kafasına iki tane basmak yerine yaptığına bak ye erkek değil olm bunlar
Sen doğru olanı yapmışsın hiçte boynunu eğme dim dik yürü yoluna
zaten seni bu özel durumunda anlamayacak birinden sevgili ve gelecekte olmazmış ki tatlış. bence iyi tarafından bak ileride bu travma daha ağır gelirdi şimdiden düşüncesini ve doğru kişi olmadığını görmüş oldun bence canım
çok ayıp. hemde çok.. iki yakası bir araya gelmez.. sıkma canını.. valla değmez.. adına bu yazılanlardan ötürü üzüldüm.😞
Eski manitan mı zorla yaptı? 2. El istemiyorum demiş adam, yapıcak bişey yok
Erkeğin istememesi psikojik açıdan normal ancak yazdığı ifadelere bakınca seven ve saygı duyan biri değil
Kullanılmış kız ne demek ya bu iğrenç söz bu siz bile bence yeterli ayrılmak icin
Ne güzel kurtulmuşsun. Seni olduğun gibi sevecek biri olmalı
Senin dedigin mi doğru adamin mi
Nasıl?
Sen tecavuz diyon adam baskasiyla bilerek yaptın diyor
Tecavüze uğradım o da kullanılmış olarak gordu beni
Yani kusura bakma o lafi demesine bile izin vermeyecektin
ne yapacaktim birden boyle davrandi anlatmak zorunda degildin dedi bana
Su konuşuyorsan onunla kendine saygin yok demektir
Anlatmak zorunda degildin
belki destek cikar dedim kimsem yoktu
Yaaa destek olması çok güzel bisey olurdu ama zaten yanlış kişiymiş ve snaa inanmamamistir ki inanıp ta böyle yaptıysa bence ayrılmak daha mantiklo
Bak hiç bir zaman iki bacak arasında aramadım arabamda seviyorsam seviyorum dur kullanılmış kiz ne ya sanki kendi hiç kızla berber olmamış sacma bence
Ve sana büyük saygisizlik
Kım tecavuz ettı sana
uzaktan akrabam
Hayır utandım bi tek sevgilime anlattım o da bu tepkiyi verdi
Uzulmene gerek yokk sevgilin seni sevmemis demekki
muhtemelen inanmamistir
Haklı mı ne demek? Yok seninle çıkmak zorunda tasma tak boynuna kaçamasın.
Bu bahane bence geçmiş olsun ne oldu ki
Bunun gibi birine mi muhtaçsın başkasını bul
Nasıl tecavüze uğradı çıktığın kişi tarafından mi?
Hayır uzaktan akrabam tarafindan kimsem yoktu sevgilime anlattim iğrendi benden
2 gundur goruldu atiyordu bunu yazdi
Nasıl tecavüz etti ama neyden yüz buldu tek mi kaldınız nasıl o fırsatı buldu
Hayır arabaya aldı döner yemeye gidelim dedi adam evli 34 yaşında ben 18 e yeni girdim kaldiramiyorum artık
O zaman keske polise falan gitseydin elinde bir kanit olurdu. İnanmadığı için ayrılmıştır bence
Mecbur değil
Dertleşebiliriz istersen?
Şerefsizmiş
Kim yapti
Uzaktan akraba
Yazabilirsin istersen
Ne olmuştu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?