Arkadaşımın kocasını seviyorum?

Öncellikle bos boş yargiliycak tipler uzak dursun bu sorudan.
Çok yanlış birini seviyorum uzun zamandır bastırmaya çalıştım ama aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşımın eşi ve ben işe arkadaşım sayesinde girdim çok mahcubum ona karşı sürekli vicdan azabi çekiyorum şu an hamile arkadaşım kocası onu sevdiğimi biliyor ve sureki bakışıyoruz mesela bir ortamdayiz o sürekli bana bakıyor gözlerini benden çekmiyor ona itiraf ettigimde beni üzmemek için benden uzak durucagini söyledi ama durmuyorda sürekli bir bahaneyle beni odasina çağırıyor o işi benden başka yapicak kişiler olmasina rağmen beni çağırıyor yanına yanına gittigimde kasılıyor lafları karıştırıyor iş yemeginde ben bir erkek arkadaşımla gelmiştim (herkes eşiyle geliyordu yalnız olmamak adına o da kendi eşiyle yani arkadaşımla geldi) gece boyu sürekli gözü bizim üzerimizdeydi, bir ara başka bir iş arkadaşımizla bir muhabbet olmuştu iş arkadasimiza bir hesap istek atmış bana gösterdi sence fake mi bu hesap diye bende çok güzel kiz bence fakedir dedim hoşlandığım kişide seninde hesabin fake o zaman dedi herkes bir anda bize dönmüştü sonra cevirdi lafı konuyu değişti sizce ne yapmaliyim bunu arkadaşıma söyleyemem hamile olduğu için ama unutamiyorum da kimseye anlatamiyorumda akil verin lütfen
Arkadaşımın kocasını seviyorum?