Kocam Erkek Mi Seviyor?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım eşimle dört yıldır evliyiz bundan üç ay öncesine kadar iyi anlaşıyorduk yanında gezen tiplerden hoşlanmıyordum sürmeli tiplerle geziyordu ben homofobik değilim ama eşiminde onlarla gezmesini istememekte haklı olduğumu düşünüyorum eşimle çok bel altı şakalar yapıyorlardı birbirlerine elleşiyorlardı başta görmezden geldim ama devam edince oturup konuştum bu böyle olmaz diye laftan anlamıyor beni erkeklerden de mi kıskanacaksın dedi tamam bunlara göz yumayım peki üç kişi Uludağ'a tatile gitmeleri normal mi eşimin makyajı falan yok ama diğer ikisinin var o otelde Allah bilir ne oldu elimde kanıt olsa gider şimdi boşardım ama ne yazık ki yok arkadaşlarından birinin iç çamaşırını yakaladım ama sorduğumda senin değil mi dedi yüzündeki ifadeden yalan söylediğini anladım ama salak ayağına yattım ben kendi iç çamaşırımı bilirim o yanında gezdirdiği pisliğin eminim beni eşimden soğutuyorlar dün geceden beri eve gelmedi haftasonunu arkadaşlarıyla geçirecekmiş ay yeter artık bende insanım banada gına geldi ne yapacam onuda bilmiyorum beni aldattığını ailemle emin olmadan paylaşmak istemiyorum haksız duruma düşebilirim sonuçta üstelik ailem duyarsa çıldırırlar ne yapacağımı şaşırdım artık sizce eşimi bu arkadaşlardan nasıl koparırım yardımcı olursanız sevinirim.
Kocam Erkek Mi Seviyor?