EŞİMLE HERGÜN KAVGA EDİYORUZ SONU GELMİYOR?

Öncelikle merhaba ben 25 yaşında bir erkeğim 2.5 sene önce aile baskı yüzünden görücü usülü evlenmek zorunda kaldım eşim benden 2 yaş büyük evlendiğimiz günden beri hiç birşey düzene binmiyor eşim ev hanımı benim kendi iş yerim var durumumuz gayet yerinde kendimize ait evimiz arabamız lütfen siz erkekler aynısı ız gibi yorumlarda bulunmayın evlendiğimiz günden beri hergün kavga ediyoruz eşimin ağzı çok bozuk ağzına ne geliyorsa söylüyor hep abuk subuk şeyler işten geliyorum hangi kadının yanından geliyorsun gibi ifadelerle gözümü döndürmeyi başarıyor gerçekten karşıma alıp naif bir dille konuşuyorum bana gülüyor boşanmıyorda 2 çocuğumuz var 1.5 yaşındaki oğlum kendini dövmeye başladı inanın kahrımdan ölüyorum evladımın psikolojisi allak pullak eşimin babasının akli dengesi bozuk hal ve hareketleri ikiside aynı yemek dahi yapmıyor hergün bir bahanesi illaki oluyor ne yapacağımı şaşırdım.
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle merhaba ben 25 yaşında bir erkeğim 2.5 sene önce aile baskı yüzünden görücü usülü evlenmek zorunda kaldım eşim benden 2 yaş büyük evlendiğimiz günden beri hiç birşey düzene binmiyor eşim ev hanımı benim kendi iş yerim var durumumuz gayet yerinde kendimize ait evimiz arabamız lütfen siz erkekler aynısı ız gibi yorumlarda bulunmayın evlendiğimiz günden beri hergün kavga ediyoruz eşimin ağzı çok bozuk ağzına ne geliyorsa söylüyor hep abuk subuk şeyler işten geliyorum hangi kadının yanında
EŞİMLE HERGÜN KAVGA EDİYORUZ SONU GELMİYOR?